Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola GP340 huren

Een analoge krachtige huur portofoon, de GP340 van Motorola is al jaren een favoriete portofoon als het gaat om tijdelijk huren. Geschikt voor zowel portofoon naar portofoon communicatie in groepen of individueel als het gebruiken in een analoog netwerk. De GP340 van Motorola is een zeer handzame robuuste professionele analoge portofoon geschikt voor diverse toepassingen. De GP340 is uitgevoerd met een multi-pinaccessoire aansluiting en SMELT heeft diverse accessoires in het assortiment welke u optioneel kunt bij huren, zoals oortjes, reserve batterijen, headsets en handmicrofoon.

Huren op maat

Huren op maat bij SMELT houdt in dat u bepaald voor hoe lang u de portofoons huurt en betaald alleen voor de dagen dat u de portofoons daadwerkelijk nodig heeft. Lees alles over onze verhuur mogelijkheden op onze speciale verhuur pagina.

Waarom huren bij SMELT?

 • Professionele portofoons
 • ATEX en non ATEX apparatuur
 • Deskundig advies
 • Offerte op maat
 • Afhalen op 2 locaties
 • Bezorging op locatie

  20 jaar ervaring

  Ruim 20 jaar ervaring in portofoonverhuur.

  Portofoons huren en meer

  Huren van o.a. basisposten en portofoonnetwerken.

  Landelijke verhuurder

  Wij verhuren door het hele land.

  Omschrijving

  SMELT levert de GP340 altijd uit met een antenne welke passend is voor de gebruikte frequentie, een geconditioneerde accu en een riemclip. Mocht u behoefte hebben aan een draagtas, oortje of headset voor deze portofoon dan kunt u deze tegen een kleine meerprijs bij huren. Let wel op dat deze GP340 werkzaam is middels de analoge communicatie techniek en niet werkt met de nieuwe digitale DMR spraaktechniek.

  Frequentie vergunning

  De GP340 van Motorola valt onder de noemer professionele portofoons en vereist een vergunning voor het gebruik van speciale analoge frequenties. Frequenties in Nederland worden uitgegeven en beheert door het AT (Agentschap Telecom), u kunt gebruik maken van de SMELT verhuur frequenties indien u niet zelf over een vergunning beschikt. Beschikt u over een analoge verguninng en wilt u de portofoon gebruiken op uw eigen netwerk/frequentie, neemt u dan contact op met onze verhuurafdeling en informeer naar de mogelijkheden over het gebruik van uw eigen frequenties en instellingen, onze verhuurmederwerkers zijn u graag van dienst.

  Standaard geleverd met:

  Naam portofoon Motorola GP340 portofoon
  Antenne Standaard Motorola UHF antenne
  Accu 1500 mAh Motorola accu
  Draag accessoire Standaard Motorola riemclip
  Lader Motorola standaard enkelvoudige lader of multilader
  Documentatie Verkorte handleiding

   

  OPTIONELE ACCESSOIRES

  Portofoon oortje

  Huur een portofoon oortje zoals een security oortje of c-haak bij uw portofoon voor extra draagcomfort en discretie.

  Portofoon handmicrofoon

  Huur een handmicrofoon bij uw portofoon met of zonder luister oortje zodat u de portofoon niet telkens hoeft vast te pakken.

  Reserve accu

  Huur een reserve accu en voorkom dat u met een lege accu komt te zitten tijdens de werkzaamheden

  Multilader bij verhuur Standaard met een handige multilader Huurt u 4 portofoons of meer!
  Dan leveren wij er standaard een handige 6 voudige multilader bij. Hiermee kunt u tot wel 6 portofoons gelijktijdig opladen middels één stopcontact aansluiting.

  Andere portofoons welke wij verhuren

  U kunt bij ons terecht voor het inhuren van analoge, digitale, tetra en ATEX portofoons alsmede accessoires en infrastructuur.