Motorola GMLN1111

De Motorola GMLN1111 is een hard-lederen draagtas ontworpen voor de Motorola GP340Ex ATEX portofoon. Deze draagtas biedt niet alleen extra bescherming maar ook een praktische opbergoplossing voor uw portofoon. Dankzij de koppelpassant bevestiging blijft uw apparaat veilig op zijn plek, zel... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Motorola GMLN1111 is een hard-lederen draagtas ontworpen voor de Motorola GP340Ex ATEX portofoon. Deze draagtas biedt niet alleen extra bescherming maar ook een praktische opbergoplossing voor uw portofoon. Dankzij de koppelpassant bevestiging blijft uw apparaat veilig op zijn plek, zelfs tijdens intensieve bewegingen. Deze draagtas is een onmisbaar accessoire voor professionals die werken in ATEX-gecertificeerde omgevingen. Bescherm uw ATEX portofoon optimaal met de Motorola GMLN1111 hard-lederen ATEX draagtas. Neem nu contact op voor meer informatie of plaats direct uw bestelling!

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer GMLN1111
Productnaam Motorola GMLN1111
Accessoire type Draagtas

Geschikt voor modellen

Motorola GP340Ex

Accessoire specificaties

Materiaal Hard leder
Bevestinging type koppelpassant
Snel bevestiging Ja
Geschikt voor display Nee
Geschikt voor toetsenbord Nee

Omgeving eigenschappen

ATEX- of FM-normering Nee
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat