Motorola GMLN1110

De Motorola GMLN1110 is een hard-lederen draagtas speciaal ontworpen voor de Motorola ATEX portofoon series GP340Ex, GP380Ex, GP580Ex en GP680Ex. Deze robuuste draagtas biedt extra bescherming en een handige opbergplek voor uw portofoon. Met de koppelpassant bevestiging blijft uw portofoon... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Motorola GMLN1110 is een hard-lederen draagtas speciaal ontworpen voor de Motorola ATEX portofoon series GP340Ex, GP380Ex, GP580Ex en GP680Ex. Deze robuuste draagtas biedt extra bescherming en een handige opbergplek voor uw portofoon. Met de koppelpassant bevestiging blijft uw portofoon stevig op zijn plaats, zelfs tijdens beweging. Het is de ideale accessoire voor iedereen die in een ATEX-gecertificeerde omgeving werkt en zijn portofoon veilig en binnen handbereik wil houden. Optimaliseer de veiligheid en het gebruiksgemak van uw ATEX portofoon met de Motorola GMLN1110 hard-lederen draagtas. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan!

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer GMLN1110
Productnaam Motorola GMLN1110
Accessoire type Draagtas

Geschikt voor modellen

Motorola GP340Ex, Motorola GP380Ex, Motorola GP580Ex, Motorola GP680Ex

Accessoire specificaties

Materiaal Hard leder
Bevestinging type koppelpassant
Snel bevestiging Ja
Geschikt voor display Ja
Geschikt voor toetsenbord Ja

Omgeving eigenschappen

ATEX- of FM-normering Nee
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat