Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola DP4801Ex ATEX huren

De Motorola DP4801Ex ATEX is een erg krachtige explosieveilige huur portofoon, welke ontwikkeld is door Motorola om betrouwbare communicatie te leveren in explosieve- en/of brandbare omgevingen. De ATEX huur portofoon is uitgerust met een display, toetsenbord, een superieure audiokwaliteit en een geïntegreerde GPS-chip voor locatiediensten. Met de diverse veiligheidfuncties in de DP4801Ex ATEX portofoon zoals mandown en lone worker zijn uw werknemers in staat de werkzaamheden zo veilig mogelijk uit te voeren. Voor meer infroamtie over het huren van deze ATEX portofoon of optionele ATEX gecertificeerde accessoires, kunt u contact opnemen met onze verhuurafdeling, zij adviseren u graag over de mogelijheden van het tijdelijk inhuren van ATEX gecertificeerde communicatie apparatuur.

Huren op maat

Huren op maat bij SMELT houdt in dat u bepaald voor hoe lang u de portofoons huurt en betaald alleen voor de dagen dat u de portofoons daadwerkelijk nodig heeft. Lees alles over onze verhuur mogelijkheden op onze speciale verhuur pagina.

Waarom huren bij SMELT?

 • Professionele portofoons
 • ATEX en non ATEX apparatuur
 • Deskundig advies
 • Offerte op maat
 • Afhalen op 2 locaties
 • Bezorging op locatie

  20 jaar ervaring

  Ruim 20 jaar ervaring in portofoonverhuur.

  Portofoons huren en meer

  Huren van o.a. basisposten en portofoonnetwerken.

  Landelijke verhuurder

  Wij verhuren door het hele land.

  Omschrijving

  In omgevingen waar explosies een gevaar zijn is missie kritische communicatie essentieel, met de DP4801Ex stelt u medewerkers een communicatie tool ter beschikking welke speciaal door Motorola is ontwikkeld om deze veiligheid te bieden in de meest extreme en gevaarlijke omgevingen. Met functionaliteiten als de ingebouwde GPS bent u instaat uw medewerkers tot op locatie te volgen, veiligheid functies als mandown of lone-worker zorgen ervoor dat wanneer er een calamiteit ontstaat andere medewerkers gealameerd worden en direct tot actie kunnen overgaan. SMELT levert de DP4801Ex huur portofoon inclusief een krachtige IMPRES ATEX accu, antenne en riemclip. Daarnaast zijn er diverse toebehoren voor deze portofoon zoals audio producten optioneel bij te huren. SMELT verhuurt naast ATEX en non ATEX portofoons ook mobilofoons, basisposten en steunzenders om een compleet dekkend netwerk voor tijdelijk gebruik te creeeren voor uw shutdown of turnaround op uw fabriekslocatie. Tevens is SMELT instaat u zorgen volledig weg te nemen door het verzorgen van transport, installatie en demontage van de gehuurder materialen.

  Frequentie vergunning

  In Nederland is het verplicht om voor professionele portofoons in het bezit te zijn van een vergunning voor het gebruik van een speciale radiofrequentie. Deze vergunningen worden uitgegeven, beheert en gecontrolleerd door de Nederlandse overheidsorganisatie Agentschap Telecom. Hoewel de meeste ATEX portofoons worden gehuurd op een bestaande locatie waar men al over ATEX of non ATEX portofoons beschikt en hiervoor een vergunning hebben, kan er ook gebruik gemaakt worden van de verhuur frequenties van SMELT. Voor meer informatie over het gebruik van vergunningen of onze ATEX verhuur producten en/of diensten, kunt u contact op nemen met onze verhuur afdeling, zij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden van ons ATEX assortiment.

  Standaard geleverd met:

  Naam portofoon Motorola DP4801Ex ATEX portofoon
  Antenne Standaard Motorola UHF ATEX antenne
  Accu 2075 mAh Motorola ATEX accu
  Draag accessoire Standaard Motorola ATEX riemclip
  Lader Motorola standaard enkelvoudige lader of multilader
  Documentatie Verkorte handleiding

   

  OPTIONELE ACCESSOIRES

  Portofoon oortje

  Huur een portofoon oortje zoals een security oortje of c-haak bij uw portofoon voor extra draagcomfort en discretie.

  Portofoon handmicrofoon

  Huur een handmicrofoon bij uw portofoon met of zonder luister oortje zodat u de portofoon niet telkens hoeft vast te pakken.

  Reserve accu

  Huur een reserve accu en voorkom dat u met een lege accu komt te zitten tijdens de werkzaamheden

  Multilader bij verhuur Standaard met een handige multilader Huurt u 4 portofoons of meer!
  Dan leveren wij er standaard een handige 6 voudige multilader bij. Hiermee kunt u tot wel 6 portofoons gelijktijdig opladen middels één stopcontact aansluiting.

  Andere portofoons welke wij verhuren

  U kunt bij ons terecht voor het inhuren van analoge, digitale, tetra en ATEX portofoons alsmede accessoires en infrastructuur.