Motorola DP4801Ex ATEX verhuur

De Motorola DP4801Ex ATEX is een erg krachtige explosieveilige huur portofoon, welke ontwikkeld is door Motorola om betrouwbare communicatie te leveren in explosieve- en/of brandbare omgevingen. De ATEX-huur portofoon is uitgerust met een display, toetsenbord, een superieure audiokwalit...

Direct een huur offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct een vrijblijvende huur offerte aan.

Omschrijving

De Motorola DP4801Ex ATEX is een erg krachtige explosieveilige huur portofoon, welke ontwikkeld is door Motorola om betrouwbare communicatie te leveren in explosieve- en/of brandbare omgevingen. De ATEX-huur portofoon is uitgerust met een display, toetsenbord, een superieure audiokwaliteit en een geïntegreerde GPS-chip voor locatiediensten. Met de diverse veiligheid functies in de DP4801Ex ATEX portofoon zoals mandown en lone worker zijn uw werknemers in staat de werkzaamheden zo veilig mogelijk uit te voeren. Voor meer informatie over het huren van deze ATEX-portofoon of optionele ATEX gecertificeerde accessoires, kunt u contact opnemen met onze verhuurafdeling, zij adviseren u graag over de mogelijkheden van het tijdelijk inhuren van ATEX gecertificeerde communicatieapparatuur.

In omgevingen waar explosies een gevaar zijn is missie kritische communicatie essentieel, met de DP4801Ex stelt u medewerkers een communicatie tool ter beschikking welke speciaal door Motorola is ontwikkeld om deze veiligheid te bieden in de meest extreme en gevaarlijke omgevingen. Met functionaliteiten als de ingebouwde GPS bent u instaat uw medewerkers tot op locatie te volgen, veiligheid functies als mandown of lone-worker zorgen ervoor dat wanneer er een calamiteit ontstaat andere medewerkers gealarmeerd worden en direct tot actie kunnen overgaan. SMELT levert de DP4801Ex huur portofoon inclusief een krachtige IMPRES ATEX accu, antenne en riemclip. Daarnaast zijn er diverse toebehoren voor deze portofoon zoals audioproducten optioneel bij te huren. SMELT verhuurt naast ATEX en non ATEX-portofoons ook mobilofoons, basisposten en steunzenders om een compleet dekkend netwerk voor tijdelijk gebruik te creëren voor uw shutdown of turnaround op uw fabriekslocatie. Ook is SMELT instaat u zorgen volledig weg te nemen door het verzorgen van transport, installatie en demontage van de gehuurde materialen.

Frequentie vergunning

In Nederland is het verplicht om voor professionele portofoons in het bezit te zijn van een vergunning voor het gebruik van een speciale radiofrequentie. Deze vergunningen worden uitgegeven, beheert en gecontroleerd door de Nederlandse overheidsorganisatie Agentschap Telecom. Hoewel de meeste ATEX-portofoons worden gehuurd op een bestaande locatie waar men al over ATEX of non ATEX-portofoons beschikt en hiervoor een vergunning hebben, kan er ook gebruik gemaakt worden van de verhuur frequenties van SMELT. Voor meer informatie over het gebruik van vergunningen of onze ATEX-verhuur producten en/of diensten, kunt u contact op nemen met onze verhuur afdeling, zij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden van ons ATEX-assortiment.

Geschikt voor ATEX Zones 1/21

ATEX-standaard

I 2G Ex ib IIC T4 Gb
II 2D Ex ib IIIC T130 °C Db

Direct een huur offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct een vrijblijvende huur offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer Huur-DP4801Ex
Productnaam Motorola DP4801Ex ATEX verhuur

Afmeting en gewicht

Afmeting 138.5 x 56.7 x 39.8 mm met standaard 2075 mAh Lithium-ion batterij
Gewicht 482.5 gram met standaard 2075 mAh Lithium-ion accu

Batterij eigenschappen

Batterij Type Motorola standaard ATEX Lithium-ion 2075 mAh accu type NNTN8359A
Batterij verwijderbaar Ja

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Ja, LCD-kleurendisplay
Achtergrond verlichting Ja
Toetsenbord Ja, volwaardig
Noodknop Ja, vaste noodknop
Programmeerbare toetsen Ja
Geschikt voor handschoenen Ja

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Ja

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek PMR analoog, DMR digitaal
Frequentieband UHF, VHF
Frequentie VHF 136 - 174 MHz, UHF 403 - 527 MHz
Zendvermogen UHF: 1 watt, VHF: 1 watt
Kanaalbandbreedte 12,5 kHz, 20 kHz, 25 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP67
MIL-STD MIL-STD 810G
ATEX-standaard I 2G Ex ib IIC T4 Gb
II 2D Ex ib IIIC T130 °C Db
ATEX-zone 1/21

Pakketinhoud

De Huur-DP4801Ex van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Motorola DP4801Ex ATEX portofoon
Accu 2075 mAh Lithium-ion Motorola ATEX accu
Antenne Standaard Motorola UHF of VHF ATEX antenne
Lader Motorola standaard enkelvoudige lader of multilader
Draagaccessoire Standaard Motorola ATEX riemclip
Documentatie Verkorte handleiding

Nieuws artikelen

Kennisbank artikelen

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Alternatieven