Motorola DP4801

Digitale huur portofoon
Wie de Motorola DP4801 huurt, die SMELT aanbiedt, is verzekerd van topkwaliteit uit de Motorola DMR-productlijn. Deze portofoon beschikt over een volledig toetsenbord, een groot kleurendisplay, GPS en superieure audiokwaliteit. De DP4801 van Motorola biedt geavanceerde communicatie, geschikt voor middelgrote ... Lees meer

Direct een huur offerte aanvragen

Bij SMELT begrijpen we dat elke communicatiebehoefte uniek is. Elk verhuurproject wordt zorgvuldig afgestemd op uw wensen en kent zijn eigen prijzen. Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan en ervaar de kwaliteit en expertise van SMELT.

Omschrijving

Wie de Motorola DP4801 huurt, die SMELT aanbiedt, is verzekerd van topkwaliteit uit de Motorola DMR-productlijn. Deze portofoon beschikt over een volledig toetsenbord, een groot kleurendisplay, GPS en superieure audiokwaliteit. De DP4801 van Motorola biedt geavanceerde communicatie, geschikt voor middelgrote tot grote analoge en/of digitale netwerken welke tijdelijk extra portofoons nodig zijn, met een capaciteit tot 1000 gesprekkanalen. Met functies als display met dag- en nachtmodus, een vaste noodknop voor alarmeringen, de mogelijkheid tot versturen van tekstberichten en veiligheidsfuncties zoals mandown, is deze portofoon veelzijdig inzetbaar.

Wat zit er in het Pakket?

SMELT levert de Motorola DP4801 standaard met een verwisselbare IMPRES lithium-ion accu, antenne, riemclip en lader. Afhankelijk van het aantal gehuurde portofoons wordt een enkele of meervoudige lader bijgeleverd. Daarnaast zijn er diverse audio-accessoires optioneel verkrijgbaar, zoals oortjes, headsets en handmicrofoons.

Veelzijdig en Robuust

De DP4801 is de meest geavanceerde portofoon uit de DP4000-serie van Motorola. Zijn robuustheid maakt hem perfect voor gebruik in zware omstandigheden zoals fabrieken, bouwplaatsen en magazijnen, maar zijn stijlvolle design maakt hem eveneens geschikt voor toepassingen in scholen, winkelcentra, evenementenhallen en hotels.

Frequentie Vergunning

Alle draadloze communicatieapparaten, waaronder de DP4801, werken op frequenties. In Nederland worden frequenties uitgegeven, beheerd en gecontroleerd door het Agentschap Telecom. Als u al een vergunning hebt, kunnen wij de portofoons voor u programmeren. Heeft u geen eigen frequentievergunning, dan kunt u gebruik maken van de verhuurfrequenties van SMELT voor digitale portofoons.

Neem Contact op

Heeft u vragen over onze verhuurproducten en/of -diensten of wilt u advies over de mogelijkheden van tijdelijke huur, dan kunt u contact opnemen met onze verhuurafdeling. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren en ondersteunen.

Reserveer Vandaag Nog

De Motorola DP4801 digitale portofoon is nu beschikbaar voor verhuur om aan uw tijdelijke communicatiebehoeften te voldoen. Neem vandaag nog contact op met SMELT om uw reservering te maken.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Pakketinhoud

Wanneer u een Motorola DP4801 Digitale huur portofoon bij SMELT huurt, dan wordt deze standaard geleverd met de onderstaande artikelen.

Productnaam Motorola DP4801
Accu 1650 mAh Lithium-ion Motorola accu
Antenne Standaard Motorola UHF antenne
Lader Motorola standaard enkelvoudige lader of multilader
Draagaccessoire Standaard Motorola riemclip
Documentatie Verkorte handleiding

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer Dry-Hire-DP4801
Productnaam Motorola DP4801 digitale huur portofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 130.3 x 55.2 x 35.8 mm inclusief standaard IMPRES accu
Gewicht 335,5 gram inclusief standaard IMPRES accu

Batterij eigenschappen

Batterij Type Motorola standaard Lithium-ion 1650 mAh IMPRES accu
Batterij verwijderbaar Ja

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Ja, LCD-kleurendisplay
Achtergrond verlichting Ja
Toetsenbord Ja, volwaardig
Noodknop Ja, vaste noodknop
Programmeerbare toetsen Ja
Geschikt voor handschoenen Ja

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Ja
GPS Ja

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek PMR analoog, DMR digitaal
Frequentieband UHF
Frequentie UHF 403 - 527 MHz
Zendvermogen UHF: 4 watt
Kanaalbandbreedte 12,5 kHz, 20 kHz, 25 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP57
MIL-STD MIL-STD 810 C/D/E/F/G

Direct een huur offerte aanvragen

Nieuws artikelen

Kennisbank artikelen