Motorola DP4801 verhuur

Met de DP4801 van Motorola biedt SMELT zijn meest geavanceerde huur portofoon uit de DMR-productlijn van Motorola aan. De portofoon beschikt over een volledig toetsenboard, groot lcd-kleurendisplay, GPS en uitstekende audiokwaliteit. De DP4801 van Motorola levert veelzijdige communicati... Lees meer

Direct een huur offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct een vrijblijvende huur offerte aan.

Omschrijving

Met de DP4801 van Motorola biedt SMELT zijn meest geavanceerde huur portofoon uit de DMR-productlijn van Motorola aan. De portofoon beschikt over een volledig toetsenboard, groot lcd-kleurendisplay, GPS en uitstekende audiokwaliteit. De DP4801 van Motorola levert veelzijdige communicatie voor zowel middel als grote analoge en/of digitale netwerken en gebruikers. Met een gesprekscapaciteit tot 1000 kanalen, display met dag en nacht modes, vaste noodknop voor alarmeringen, tekstberichten en veiligheid functionaliteiten zoals mandown om gebruikers te beschermen is de DP4801 van Motorola geschikt voor vele toepassingen. Optioneel verkrijgbaar met audio accessoires, zoals oortje, headset of handmicrofoon.

De DP4801 is de meest geavanceerde portofoon uit de DP4000-serie van Motorola en is niet alleen robuust zodat deze gebruikt kan worden in zware omstandigheden zoals in fabrieken, bouwplaatsen of magazijnen maar is ook stijlvol genoeg om gebruikt te worden in scholengemeenschappen, winkelcentrums, evenementenhallen, hotels en andere grote bedrijven. De standaard levering van een huur portofoon bij SMELT is altijd inclusief verwisselbare IMPRES lithium-ion accu, antenne, riemclip en lader. Afhankelijk van het aantal gehuurde portofoons zal dit een enkelvoudige lader of meervoudige multilader zijn. Naast optioneel verkrijgbare audioproducten zoals een oortje, headset of handmicrofoon kunt u bij ons ook terecht voor diverse andere communicatieapparatuur en netwerken. SMELT is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het verhuren van communicatieoplossingen. Met een verhuur assortiment van portofoons, mobilofoons, basisposten, diverse randapparatuur en steunzenders (netwerk infrastructuur) zijn we instaat ieder gewenste oplossing te leveren, van kleine groepen gebruikers tot aan een compleet ingerichte meldkamer of centrale post met dispatch functionaliteiten als locatie en alarmafhandeling om honderden gebruikers te ondersteunen tijdens de werkzaamheden.

Frequentie vergunning

Alle draadloze communicatie apparaten maken gebruik van frequenties. De portofoon is een HF radiocommunicatie apparaat en vereist een frequentie in de UHF of VHF-band om gebruikt te kunnen worden. Frequenties worden in Nederland uitgegeven, beheert en gecontroleerd door de Nederlandse overheid en staat bekend als het Agentschap Telecom. Bent u al in bezit van een radiofrequenties en wilt u portofoon huren welke tijdelijk mee dienen te draaien op uw vergunning, dan kunnen wij het programmeren van de portofoons voor u uitvoeren. Beschikt u niet over een vergunning voor radiofrequenties, dan kunt u gebruik maken van onze verhuur frequenties voor digitale portofoons. Heeft u vragen over onze verhuur producten en/of diensten, neemt u dan gerust contact op met onze verhuurafdeling, zij informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden van tijdelijke huur.

Direct een huur offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct een vrijblijvende huur offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer Huur-DP4801
Productnaam Motorola DP4801 verhuur

Afmeting en gewicht

Afmeting 130.3 x 55.2 x 35.8 mm inclusief standaard IMPRES accu
Gewicht 335,5 gram inclusief standaard IMPRES accu

Batterij eigenschappen

Batterij Type Motorola standaard Lithium-ion 1650 mAh IMPRES accu
Batterij verwijderbaar Ja

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Ja, LCD-kleurendisplay
Achtergrond verlichting Ja
Toetsenbord Ja, volwaardig
Noodknop Ja, vaste noodknop
Programmeerbare toetsen Ja
Geschikt voor handschoenen Ja

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Ja
GPS Ja

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek PMR analoog, DMR digitaal
Frequentieband UHF
Frequentie UHF 403 - 527 MHz
Zendvermogen UHF: 4 watt
Kanaalbandbreedte 12,5 kHz, 20 kHz, 25 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP57

Downloads

Nieuws artikelen

Kennisbank artikelen

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Alternatieven