Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola DP4801 huren

Met de DP4801 van Motorola biedt SMELT zijn meest geavanceerde huur portofoon uit de DMR productlijn van Motorola aan. De portofoon beschikt over een volledig toetsenboard, groot LCD kleurendisplay, GPS en uitstekende audio kwaliteit. De DP4801 van Motorola levert veelzijdige communicatie voor zowel middel als grote analoge en/of digitale netwerken en gebruikers. Met een gesprekscapaciteit tot 1000 kanalen, display met dag en nacht modes, vaste noodknop voor alameringen, tekstberichten en veiligheid functionaliteiten zoals mandown om gebruikers te beschermen is de DP4801 van Motorola geschikt voor vele toepssingen. Optioneel verkrijgbaar met audio accessoires, zoals oortje, headset of handmicrofoon.

Huren op maat

Huren op maat bij SMELT houdt in dat u bepaald voor hoe lang u de portofoons huurt en betaald alleen voor de dagen dat u de portofoons daadwerkelijk nodig heeft. Lees alles over onze verhuur mogelijkheden op onze speciale verhuur pagina.

Waarom huren bij SMELT?

 • Professionele portofoons
 • ATEX en non ATEX apparatuur
 • Deskundig advies
 • Offerte op maat
 • Afhalen op 2 locaties
 • Bezorging op locatie

  20 jaar ervaring

  Ruim 20 jaar ervaring in portofoonverhuur.

  Portofoons huren en meer

  Huren van o.a. basisposten en portofoonnetwerken.

  Landelijke verhuurder

  Wij verhuren door het hele land.

  Omschrijving

  De DP4801 is de meest geavanceerde portooon uit de DP4000-serie van Motorola en is niet alleen robuust zodat deze gebruikt kan worden in zware omstandigheden zoals in fabrieken, bouwplaatsen of magazijnen maar is ook stijvol genoeg om gebruikt te worden in scholengemeenschappen, winkelcentra's, evenementenhallen, hotels en andere grote bedrijven. De standaard levering van een huur portofoon bij SMELT is altijd inclusief verwisselbare IMPRES lithium-ion accu, antenne, riemclip en lader. Afhankelijk van het aantal gehuurde portofoons zal dit een enkelvoudige lader of meervoudige multilader zijn. Naast optioneel verkrijgbare audio producten zoals een oortje, headset of handmicrofoon kunt u bij ons ook terecht voor diverse andere communicatie apparatuur en netwerken. SMELT is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het verhuren van communicatie oplossingen. Met een verhuur assortiment van portofoons, mobilofoons, basisposten, diverse randapparatuur en steunzenders (netwerk infrastructuur) zijn we instaat ieder gewenste oplossing te leveren, van kleine groepen gebruikers tot aan een compleet ingerichte meldkamer of centralepost met dispatch funcionaliteiten als locatie en alarmafhandeling om honderden gebruikers te ondersteunen tijdens de werkzaamheden.

  Frequentie vergunning

  Alle draadloze communicatie apparaten maken gebruik van frequenties. De portofoon is een HF radiocommunicatie apparaat en vereist een frequentie in de UHF of VHF band om gebruikt te kunnen worden. Frequenties worden in Nederland uitgegeven, beheert en gecontroleerd door de Nederlandse overheid en staat bekend als het Agentschap Telecom. Bent u reeds in bezit van een radiofrequenties en wilt u portofoon huren welke tijdelijk mee dienen te draaien op uw vergunning, dan kunnen wij het programmeren van de portofoons voor u uitvoeren. Beschikt u niet over een vergunning voor radiofrequenties, dan kunt u gebruik maken van onze verhuur frequenties voor digitale portofoons. Heeft u vragen over onze verhuur producten en/of diensten, neemt u dan gerust contact op met onze verhuurafdeling, zij informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden van tijdelijke huur.

  Standaard geleverd met:

  Naam portofoon Motorola DP4801 portofoon
  Antenne Standaard Motorola UHF antenne
  Accu 1650 mAh Motorola accu
  Draag accessoire Standaard Motorola riemclip
  Lader Motorola standaard enkelvoudige lader of multilader
  Documentatie Verkorte handleiding

  OPTIONELE ACCESSOIRES

  Portofoon oortje

  Huur een portofoon oortje zoals een security oortje of c-haak bij uw portofoon voor extra draagcomfort en discretie.

  Portofoon handmicrofoon

  Huur een handmicrofoon bij uw portofoon met of zonder luister oortje zodat u de portofoon niet telkens hoeft vast te pakken.

  Reserve accu

  Huur een reserve accu en voorkom dat u met een lege accu komt te zitten tijdens de werkzaamheden

  Multilader bij verhuur Standaard met een handige multilader Huurt u 4 portofoons of meer!
  Dan leveren wij er standaard een handige 6 voudige multilader bij. Hiermee kunt u tot wel 6 portofoons gelijktijdig opladen middels één stopcontact aansluiting.

  Andere portofoons welke wij verhuren

  U kunt bij ons terecht voor het inhuren van analoge, digitale, tetra en ATEX portofoons alsmede accessoires en infrastructuur.