motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola DP4801Ex ATEX

De Motorola DP4801Ex ATEX is een erg krachtige explosieveilige portofoon die speciaal ontwikkeld is voor gevaarlijke omgevingen. Mocht u belang hebben bij een betrouwbare communicatie in een explosieve- of brandbare omgeving, dan is deze portofoon van Motorola zeer geschikt. Met de ATEX-certificering bent u verzekerd van een explosieveilige portofoon voor uw en uw collega’s. De portofoon is uitgerust met een (verlichte) display, toetsenbord, een superieure audiokwaliteit en een geïntegreerde GPS. De portofoon is leverbaar in een UHF- of VHF-frequentieband.

De Motorola DP4801Ex met ATEX certificering wordt standaard geleverd met een krachtige li-ion IMPRES accu, VHF of UHF antenne, enkelvoudige lader en een riemclip.

Omschrijving van de Motorola DP4801Ex ATEX

De DP4801Ex is een professionele ATEX portofoon van Motorola. De digitale portofoon is ideaal voor professioneel gebruik en beschikt over onderstaande belangrijke eigenschappen.

Digitale en analoge ATEX portofoon

De DP4801Ex ATEX portofoon biedt communicatie voor u en uw team die specifiek gericht is op professioneel gebruik, waarbij de communicatie en veiligheid voorop staat. Met dit model heeft u de keuze uit maar liefst 1000 kanalen waarop u kunt communiceren. Mocht u geen belang hebben bij een speciale ATEX portofoon, dan hebben wij dit model ook voor u beschikbaar in een normale uitvoering.

Display met eenvoudige navigatie

Met het display op de portofoon leest u eenvoudig belangrijke informatie af en kunt u snel schakelen en navigeren door het menu. Onder het display bevinden zich vier functietoetsen en een navigeertoets die programmeerbaar zijn, zodat u deze knoppen geheel naar eigen wens kunt inrichten. Ook heeft deze portofoon een handig toetsenbord en met de oranje noodknop bovenop de portofoon kunt u snel en gemakkelijk een calamiteit melden.

Geïntegreerde mandown en lone worker functie

Om de veiligheid van portofoongebruikers te waarborgen zijn er deze tweetal functies op de portofoon aanwezig. De lone worker functie dient ervoor dat een gebruiker een bevestiging afgeeft in een bepaalde tijdsperiode, als dit niet gebeurt wordt er een waarschuwing naar deze gebruiker afgegeven. Na deze waarschuwing volgt er een melding naar de andere gebruikers dat diegene niks van zich heeft laten horen. Met de man down functie ontvangt het team een melding wanneer de portofoon in een rare (graden)hoek ligt, dit gebeurt dus als bijvoorbeeld een gebruiker op de grond ligt.

Handsfree communiceren

De portofoon is voorzien van de zogeheten VOX-functie. Hierbij is het mogelijk om de PTT-knop te bedienen met uw stem, en wordt er dus automatisch communicatie verstuurd wanneer u begint te praten. Hierbij hoeft u dus niet elke keer de push-to-talk knop in te drukken als u wilt praten. In combinatie met een oortje kunt u zelfs de portofoon opgeborgen in uw jas laten of hangend met de riemclip aan uw broek of riem.

Waterdicht

Met de IP68-normering is deze portofoon van Motorola bestand tegen water en stof. De portofoon is geheel stofdicht en is waterdicht tot een onderdompeling van 1 meter diep voor 30 minuten lang.

GPS lokalisering

De DP4801Ex beschikt over een geïntegreerde GPS-optie. Met deze functie is het mogelijk om medegebruikers te lokaliseren en zo dus realtime de positie van elke portofoongebruiker te monitoren.

Pakketinhoud van de Motorola DP4801Ex ATEX

De DP4801Ex van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen.

Naam portofoonMotorola DP4801 Ex ATEX portofoon
Modelnummer(s)MDH56JCN9PA3AN, MDH56QCN9PA3AN
AccuMotorola standaard ATEX Li-ion 2075 mAh accu (NNTN8359A)
AntenneMotorola UHF of VHF antenne (verschillende opties)
LaderMotorola standaard IMPRES enkelvoudige snellader (WPLN4255B)
Draag accessoireMotorola riemclip (PMLN6086A)
OverigeMotorola accessoire dustcover
DocumentatieVerkortehandleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Let op! De DP4801Ex ATEX van Motorola is verkrijgbaar in een UHF of VHF versie.

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de Motorola DP4801Ex ATEX

MerkMotorola
SKUDP4801Ex
Product NameMotorola DP4801Ex ATEX
FrequentiebandUHF, VHF
FrequentieVHF 136 - 174 MHz, UHF 403 - 527 MHz
ZendvermogenUHF: 1 watt, VHF: 1 watt
Kanaalbandbreedte20 KHz, 25 KHz, 12.5 kHz
Afmeting138.5 x 56.7 x 39.8 mm met standaard 2075 mAh Li-ion batterij
Gewicht482.5 gram met standaard 2075 mAh Li-ion acccu
Gemiddelde batterij duur @ 5/5/90Circa 19 uur
DisplayJa, LCD-kleurendisplay
ToetsenbordJa, volwaardig
Vaste-noodknopJa, vaste oranje noodknop
Geïntegreerde WiFiNee
Geïntegreerde GPSJa
Geïntegreerde bluetoothNee
Programmeerbare toetsenJa, 5 stuks
Optionboard mogelijkheidJa
ATEX- of FM-normeringJa, ATEX
IP-normeringIP68

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.