Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola DP4601 huren

Met de Motorola DP4601 biedt SMELT een krachtige digitale professionele huur portofoon met display, menutoetsen en GPS voor locatiediensten aan. Ontwikkeld voor zowel binnen in gebouwen als buiten in het veld, de DP4601 van Motorola levert veelzijdige communicatie voor middel en grote analoge en/of digitale DMR netwerken. Met een capaciteit van 1000 gesprekskanalen een oranje noodknop voor alameringen en functionaliteiten zoals tekstberichten versturen en ontvangen is de DP4601 voor tal van toepassingen in te zetten. De portofoon is daarnaast uit te bereiden met diverse optioneel verkrijgbare audio accessoires, zoals c-haak oortjes, surveillance oortjes, headset of een handmicrofoon met een luister oortje.

Huren op maat

Huren op maat bij SMELT houdt in dat u bepaald voor hoe lang u de portofoons huurt en betaald alleen voor de dagen dat u de portofoons daadwerkelijk nodig heeft. Lees alles over onze verhuur mogelijkheden op onze speciale verhuur pagina.

Waarom huren bij SMELT?

 • Professionele portofoons
 • ATEX en non ATEX apparatuur
 • Deskundig advies
 • Offerte op maat
 • Afhalen op 2 locaties
 • Bezorging op locatie

  20 jaar ervaring

  Ruim 20 jaar ervaring in portofoonverhuur.

  Portofoons huren en meer

  Huren van o.a. basisposten en portofoonnetwerken.

  Landelijke verhuurder

  Wij verhuren door het hele land.

  Omschrijving

  De DP4601 van Motorola uit ons huur assortiment is een krachtpatser verpakt vol functionaliteiten en dat maakt hem geschikt voor diverse omgevingen en tal van toepassingen zoals op bouwtereinen, hotels en vergadercomplexen, stadions en evenementenhallen en sportwedstrijden zowel binnen als buiten. De DP4601 wordt zoals al onze huur portofoons compleet met accu, antenne, riemclip en lader geleverd. Optioneel zijn er audio accessoires zoals oortjes, headset of een handmicrofoon bij te huren naast draagtassen en extra batterijen. Bij SMELT kunt u onder andere terecht voor het in huren van professionele portofoons, mobilofoons en basisposten maar ook een compleet tijdelijk ingerichte meldkamer of een centralepost met tal van dispatch functionaliteiten valt onder de mogelijkheden. Zo kunt u gemakkelijk en tijdelijk beschikken over een professioneel communicatie apparatuur of geheel netwerk met tal van functionaliteiten om het werk niet alleen efficienter te laten verlopen maar ook de veiligheid te vergroten. 

  Frequentie vergunning

  Om een professionele portofoon te gebruiken dient u in het bezit van een vergunning voor radiocommunicatie frequenties te zijn. In Nederland worden de radiofrequenties uitgegeven, beheert en gecontrolleerd door de overheidsorgaan het Agentschap Telecom. Bent u in het bezit van radiofrequenties en wilt u de portofoons hier tijdelijk op gebruiken, dan kunnen wij het programmeren van de portofoons voor u uitvoeren. Wanneer u zelf niet over radiofrequenties beschikt kunt u gebruik maken van onze verhuur frequenties. Voor vragen over verhuur frequenties, eigen frequenties of over ons verhuur assortiment kunt u contact opnemen met onze verhuurafdeling, zij informeren u graag over de mogelijkheden.

  Standaard geleverd met:

  Naam portofoon Motorola DP4601 portofoon
  Antenne Standaard Motorola UHF antenne
  Accu 1650 mAh Motorola accu
  Draag accessoire Standaard Motorola riemclip
  Lader Motorola standaard enkelvoudige lader of multilader
  Documentatie Verkorte handleiding

   

  OPTIONELE ACCESSOIRES

  Portofoon oortje

  Huur een portofoon oortje zoals een security oortje of c-haak bij uw portofoon voor extra draagcomfort en discretie.

  Portofoon handmicrofoon

  Huur een handmicrofoon bij uw portofoon met of zonder luister oortje zodat u de portofoon niet telkens hoeft vast te pakken.

  Reserve accu

  Huur een reserve accu en voorkom dat u met een lege accu komt te zitten tijdens de werkzaamheden

  Multilader bij verhuur Standaard met een handige multilader Huurt u 4 portofoons of meer!
  Dan leveren wij er standaard een handige 6 voudige multilader bij. Hiermee kunt u tot wel 6 portofoons gelijktijdig opladen middels één stopcontact aansluiting.

  Andere portofoons welke wij verhuren

  U kunt bij ons terecht voor het inhuren van analoge, digitale, tetra en ATEX portofoons alsmede accessoires en infrastructuur.