Motorola DP4601 verhuur

Met de Motorola DP4601 biedt SMELT een krachtige digitale professionele huur portofoon met display, menutoetsen en GPS voor locatiediensten aan. Ontwikkeld voor zowel binnen in gebouwen als buiten in het veld, de DP4601 van Motorola levert veelzijdige communicatie voor middel en grote a... Lees meer

Direct een huur offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct een vrijblijvende huur offerte aan.

Omschrijving

Met de Motorola DP4601 biedt SMELT een krachtige digitale professionele huur portofoon met display, menutoetsen en GPS voor locatiediensten aan. Ontwikkeld voor zowel binnen in gebouwen als buiten in het veld, de DP4601 van Motorola levert veelzijdige communicatie voor middel en grote analoge en/of digitale DMR-netwerken. Met een capaciteit van 1000 gesprekskanalen een oranje noodknop voor alarmeringen en functionaliteiten zoals tekstberichten versturen en ontvangen is de DP4601 voor tal van toepassingen in te zetten. De portofoon is daarnaast uit te bereiden met diverse optioneel verkrijgbare audio accessoires, zoals c-haak oortjes, surveillance oortjes, headset of een handmicrofoon met een luister oortje.

De DP4601 van Motorola uit ons huur assortiment is een krachtpatser verpakt vol functionaliteiten en dat maakt hem geschikt voor diverse omgevingen en tal van toepassingen zoals op bouwterreinen, hotels en vergadercomplexen, stadions en evenementenhallen en sportwedstrijden zowel binnen als buiten. De DP4601 wordt zoals al onze huur portofoons compleet met accu, antenne, riemclip en lader geleverd. Optioneel zijn er audio accessoires zoals oortjes, headset of een handmicrofoon bij te huren naast draagtassen en extra batterijen. Bij SMELT kunt u onder andere terecht voor het in huren van professionele portofoons, mobilofoons en basisposten maar ook een compleet tijdelijk ingerichte meldkamer of een centrale post met tal van dispatch functionaliteiten valt onder de mogelijkheden. Zo kunt u gemakkelijk en tijdelijk beschikken over een professioneel communicatieapparatuur of geheel netwerk met tal van functionaliteiten om het werk niet alleen efficiënter te laten verlopen maar ook de veiligheid te vergroten.

Frequentie vergunning

Om een professionele portofoon te gebruiken dient u in het bezit van een vergunning voor radiocommunicatie frequenties te zijn. In Nederland worden de radiofrequenties uitgegeven, beheert en gecontroleerd door het overheidsorgaan het Agentschap Telecom. Bent u in het bezit van radiofrequenties en wilt u de portofoons hier tijdelijk op gebruiken, dan kunnen wij het programmeren van de portofoons voor u uitvoeren. Wanneer u zelf niet over radiofrequenties beschikt kunt u gebruik maken van onze verhuur frequenties. Voor vragen over verhuur frequenties, eigen frequenties of over ons verhuur assortiment kunt u contact opnemen met onze verhuurafdeling, zij informeren u graag over de mogelijkheden.

Direct een huur offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct een vrijblijvende huur offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer Huur-DP4601
Productnaam Motorola DP4601 verhuur

Afmeting en gewicht

Afmeting 130.3 x 55.2 x 35.8 mm inclusief standaard IMPRES accu
Gewicht 336,5 gram inclusief standaard IMPRES accu

Batterij eigenschappen

Batterij Type Motorola standaard Lithium-ion 1650 mAh IMPRES accu
Batterij verwijderbaar Ja

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Ja, LCD-kleurendisplay
Achtergrond verlichting Ja
Toetsenbord Ja, menutoetsen
Noodknop Ja, vaste noodknop
Programmeerbare toetsen Ja
Geschikt voor handschoenen Ja

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Ja
GPS Ja

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek PMR analoog, DMR digitaal
Frequentieband UHF
Frequentie UHF 403 - 527 MHz
Zendvermogen UHF: 4 watt
Kanaalbandbreedte 12,5 kHz, 20 kHz, 25 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP57

Pakketinhoud

De Huur-DP4601 van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Motorola DP4601 portofoon
Accu Standaard Motorola UHF antenne
Antenne 1650 mAh Lithium-ion Motorola accu
Lader Motorola standaard enkelvoudige lader of multilader
Draagaccessoire Standaard Motorola riemclip
Documentatie Verkorte handleiding

Downloads

Nieuws artikelen

Kennisbank artikelen

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Alternatieven