motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola DP4600e

De Motorola DP4600e Enhanced is een portofoon voor professioneel gebruik die communiceert middels het digitale netwerk. De portofoon is voorzien van de laatste technologieën en heeft dus vernieuwde functionaliteiten. Mede door de laatste technieken beschikt deze portofoon over een veilige communicatielijn waarbij u en uw collega’s betrouwbaar en discreet kunnen communiceren op een efficiënte manier. De portofoon heeft een display waarop gemakkelijk genavigeerd kan worden en snel informatie afgelezen kan worden. De portofoon heeft verder de toegang tot Bluetooth 4.0, Wi-Fi en een erg handige GPS-lokalisatie optie, waarbij u de locatie van medeportofoongebruikers kunt bekijken.

De Motorola DP4600e is verkrijgbaar in VHF- en UHF-frequentiebanden en wordt standaard geleverd met een krachtige IMPRES Lithium ion accu, VHF of UHF antenne, enkelvoudige IMPRES lader en een riemclip.

Omschrijving van de Motorola DP4600e

Eenvoudige bediening

Dit Enhanced model van Motorola heeft een LCD display met daaronder een navigeertoets en vier functietoetsen. Deze toetsen kunnen geheel naar eigen wens ingericht worden, doordat deze programmeerbaar zijn. Via de toetsen en het heldere display navigeert u eenvoudig door het menu en communiceert u gemakkelijk, met een keuze uit 1000 gesprekskanalen. Ook heeft de portofoon een speciale noodknop zodat u snel een calamiteit kan melden.

Enhanced met meer mogelijkheden

Dit model van Motorola is voorzien van de laatste technologie en technieken waardoor de portofoon een aantal vooruitgangen heeft ten opzichte van oudere modellen. Zo is de audiokwaliteit verbeterd zodat u uw medegebruikers nog beter en luider kunt horen. Ook is het bereik met 8% vergroot, zodat u een nog groter spanningsveld heeft tussen medegebruikers. Verder heeft het een IMPRES accu, dit is een accu die op een duurzame manier zijn energie gebruikt en dus langer meegaat. Deze accu kan namelijk tot wel 29 uur communiceren als deze volledig is opgeladen, elke dag opladen hoeft dus niet bij de DP4600.

Bluetooth en Wi-Fi

Met Wi-Fi heeft u de mogelijkheid om over-the-air updates door te voeren en te beheren, dus de portofoons hoeven niet bij elkaar in de buurt te zijn hiervoor. Met dit toestel heeft u een audioaansluiting om een oortje aan te sluiten, maar het heeft ook een Bluetooth optie. Hiermee kunt u een draadloze oortje of headset aan de portofoon aansluiten.

IP68 normering

Voor een portofoon is het handig als deze ook geschikt is voor de buitenlucht, bijvoorbeeld als het regent. Deze portofoon heeft de IP68 normering, waarmee hij waterdicht is tot een onderdompeling van 30 meter en geheel stofdicht is. Ook vuile stoffen en modder kan deze portofoon tegenhouden. Deze portofoon kunt u dus prima buiten gebruiken.

Lokaliseren van medegebruikers

Met de GPS mogelijkheid kunt u realtime de locatie van andere portofoongebruikers zien, mits zij ook een GPS optie tot hun bezit hebben. Deze optie kan erg handig zijn als de positie van gebruikers van belang is bij de werkzaamheden, maar ook als er bijvoorbeeld een noodsituatie optreedt.

Pakketinhoud van de Motorola DP4600e

De DP4600e van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen.

Naam portofoonMotorola DP4600e Enhanced portofoon
Modelnummer(s)MDH56JDQ9VA1AN, MDH56RDQ9VA1AN
AccuMotorola standaard Li-Ion 1650mAh accu (PMNN4406BR)
AntenneMotorola UHF of VHF antenne (verschillende opties)
LaderMotorola standaard IMPRES enkelvoudige snellader (WPLN4255B)
Draag accessoireMotorola riemclip (PMLN4651A)
OverigeMotorola accessoire dustcover
DocumentatieVerkortehandleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Let op! De DP4600e Enhanced van Motorola is verkrijgbaar in een UHF of VHF versie.

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de Motorola DP4600e

MerkMotorola
SKUDP4600e
Product NameMotorola DP4600e
FrequentiebandUHF, VHF
FrequentieVHF 136 - 174 MHz, UHF 403 - 527 MHz
ZendvermogenUHF: 4 watt, VHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte20 KHz, 25 KHz, 12.5 kHz
Afmeting130.3 x 55.2 x 41.1 mm met standaard 1400 mAH NiMH batterij
Gewicht366.5 gram met standaard 1400 mAH NiMH acccu
Gemiddelde batterij duur @ 5/5/90Circa 25 uur
DisplayJa, LCD-kleurendisplay
ToetsenbordJa, menutoetsen
Vaste-noodknopJa, vaste oranje noodknop
Geïntegreerde WiFiNee
Geïntegreerde GPSNee
Geïntegreerde bluetoothNee
Programmeerbare toetsenJa, 5 stuks
Optionboard mogelijkheidJa
ATEX- of FM-normeringNee, maar er is wel een TIA-4950 uitvoering verkrijgbaar
IP-normeringIP68

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.