Motorola DP4401Ex

Digitale ATEX huur portofoon
Voor een betrouwbare eenvoudige ATEX-huur portofoon, biedt SMELT de Motorola DP4401Ex aan. Deze portofoon is specifiek ontworpen voor gebruik in omgevingen waarin de aanwezigheid van explosieve gassen en stoffen een norm is. Als een standalone apparaat of als onderdeel van een analoog en/of digitaal DMR-netwe... Lees meer

Direct een huur offerte aanvragen

Bij SMELT begrijpen we dat elke communicatiebehoefte uniek is. Elk verhuurproject wordt zorgvuldig afgestemd op uw wensen en kent zijn eigen prijzen. Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan en ervaar de kwaliteit en expertise van SMELT.

Geschikt voor ATEX Zones 1/21

ATEX-standaard

II 2G Ex ib IIC T4 Gb
II 2D Ex ib IIIC T130 °C Db

Omschrijving

Voor een betrouwbare eenvoudige ATEX-huur portofoon, biedt SMELT de Motorola DP4401Ex aan. Deze portofoon is specifiek ontworpen voor gebruik in omgevingen waarin de aanwezigheid van explosieve gassen en stoffen een norm is. Als een standalone apparaat of als onderdeel van een analoog en/of digitaal DMR-netwerk, biedt de DP4401Ex een indrukwekkende capaciteit van 32 gesprekskanalen.

Wat zit er in het Pakket?

Standaard wordt de Motorola DP4401Ex ATEX portofoon geleverd met een krachtige IMPRES ATEX accu, antenne en riemclip. Extra audioproducten zoals oortjes of handmicrofoons zijn optioneel bij te huren.

Veiligheidsfuncties

Met functies zoals lone-worker en mandown kan de DP4401Ex de veiligheid van uw werknemers waarborgen, door collega's automatisch te alarmeren in geval van calamiteiten. Hierdoor kunnen gebruikers veilig werken in potentieel gevaarlijke omgevingen.

Totale Communicatieoplossingen

SMELT biedt meer dan alleen de verhuur van ATEX en non-ATEX portofoons. Wij kunnen u volledig ontzorgen door ook steunzenders te leveren voor een volledig dekkend communicatienetwerk tijdens uw shutdown of turnaround. Bovendien nemen we het transport, de installatie en demontage van alle gehuurde apparatuur op ons.

Frequentie Vergunning

De Motorola DP4401Ex ATEX portofoon werkt op een HF radiocommunicatie frequentie en is begrensd tot een zendvermogen van 1 Watt vanwege de ATEX-standaard. Het Agentschap Telecom in Nederland is verantwoordelijk voor het beheer en de controle van HF frequenties. Als uw bedrijf reeds over een vergunning beschikt, kunnen wij de huurproducten afstemmen op uw netwerk. Indien u niet over een dergelijke vergunning beschikt, kunt u gebruik maken van de verhuurfrequenties van SMELT.

Contact

Voor meer informatie over het huren van de Motorola DP4401Ex ATEX, of over onze andere ATEX-producten zoals tablets en telefoons, neemt u gerust contact op met onze verhuurafdeling. Onze experts staan klaar om u te adviseren over de mogelijkheden van het tijdelijk inhuren van ATEX-apparatuur.

Reserveer Vandaag Nog

Ervaar de kracht en veiligheid van de Motorola DP4401Ex ATEX portofoon. Neem nu contact op met SMELT om uw reservering te maken.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Pakketinhoud

Wanneer u een Motorola DP4401Ex Digitale ATEX huur portofoon bij SMELT huurt, dan wordt deze standaard geleverd met de onderstaande artikelen.

Productnaam Motorola DP4401Ex
Accu 2075 mAh Lithium-ion Motorola ATEX accu
Antenne Standaard Motorola UHF of VHF ATEX antenne
Lader Motorola standaard enkelvoudige lader of multilader
Draagaccessoire Standaard Motorola ATEX riemclip
Documentatie Verkorte handleiding

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer Dry-Hire-DP4401Ex
Productnaam Motorola DP4401Ex ATEX digitale huur portofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 138.5 x 56.7 x 37.8 mm met standaard 2075 mAh Lithium-ion accu
Gewicht 455.5 gram met standaard 2075 mAh Lithium-ion accu

Batterij eigenschappen

Batterij Type Motorola standaard ATEX Lithium-ion 2075 mAh accu type NNTN8359A
Batterij verwijderbaar Ja

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Nee
Toetsenbord Nee
Noodknop Ja, vaste noodknop
Programmeerbare toetsen Ja
Geschikt voor handschoenen Ja

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Ja

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek PMR analoog, DMR digitaal
Frequentieband UHF, VHF
Frequentie VHF 136 - 174 MHz, UHF 403 - 527 MHz
Zendvermogen UHF: 1 watt, VHF: 1 watt
Kanaalbandbreedte 12,5 kHz, 20 kHz, 25 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP67
MIL-STD MIL-STD 810G
ATEX-standaard II 2G Ex ib IIC T4 Gb
II 2D Ex ib IIIC T130 °C Db
ATEX-zone 1/21

Direct een huur offerte aanvragen

Nieuws artikelen

Kennisbank artikelen