Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola DP4401Ex ATEX huren

Wie tijdelijk zoekt naar een krachtige ATEX huur portofoon, is bij SMELT aan het juiste adres. Met de DP4401Ex van Motorola biedt SMELT gebruikers een veilige communicatie middel aan voor gebruik in omgevingen waar explosieve gassen en stoffen aanwezig zijn. De DP4401Ex is speciaal ontwikkeld om betrouwbare communicatie te leveren in omgevingen waar ATEX de norm is. De portofoon kan standalone tussen portofoongebruikers ingezet worden of middels een analoge en/of digitale DMR netwerk en beschikt over een capaciteit van maar liefst 32 gesprekskanalen. Voor meer informatie over het huren van ATEX of andere ATEX producten zoals tablets en telefoons kunt u contact opnemen met onze verhuurafdeling, zij adviseren u graag over de mogelijheden van het tijdelijk inhuren van ATEX apparatuur.

Huren op maat

Huren op maat bij SMELT houdt in dat u bepaald voor hoe lang u de portofoons huurt en betaald alleen voor de dagen dat u de portofoons daadwerkelijk nodig heeft. Lees alles over onze verhuur mogelijkheden op onze speciale verhuur pagina.

Waarom huren bij SMELT?

 • Professionele portofoons
 • ATEX en non ATEX apparatuur
 • Deskundig advies
 • Offerte op maat
 • Afhalen op 2 locaties
 • Bezorging op locatie

  20 jaar ervaring

  Ruim 20 jaar ervaring in portofoonverhuur.

  Portofoons huren en meer

  Huren van o.a. basisposten en portofoonnetwerken.

  Landelijke verhuurder

  Wij verhuren door het hele land.

  Omschrijving

  Om de veiligheid van uw medewerkers te waarborgen is de DP4401Ex uitgevoerd met een aantal functionaliteiten welke ervoor zorgen dat de gebruikers van deze ATEX portofoon vertrouwd aan het werk kunnen in omgevingen waar gassen en/of stoffen voor explosies kunnen zorgen. De lone-worker en mandown funcionaliteiten in deze ATEX portofoon dragen bij aan de veiligeid van de gebruikers welke alleen werken en alameren collega's automatisch in het geval van een calamiteit. SMELT levert deze ATEX huur portofoon standaard met een krachtige IMPRES ATEX accu, antenne en riemclip en heeft daarnaast diverse audio producten zoals een oortje of handmicrofoon welke u optioneel kunt bij huren. SMELT verhuurt al vele jaren ATEX en non ATEX portofoons aan de petrochemische sector en levert naast portofoons ook totaal oplossingen met steunzenders (netwerken) om u tijdelijk te voorzien van communicatie tijdens uw shutdown of turnaround. Door het gehele traject over te nemen van transport, installatie en demontage van de gehuurde ATEX materialen kan SMELT u volledig ontzorgen in uw tijdelijke communicatie behoefte. 

  Frequentie vergunning

  Een ATEX portofoon zoals deze Motorola DP4401Ex werkt enkel met een HF radiocommunicatie frequentie en is vanwege de ATEX standaard begrenst tot een uitgezonden vermogen van 1 Watt. In Nederland is het Agentschap Telecom ofwel AT verantwoordelijk voor de uitgifte, beheer en controlle van HF frequenties voor radiocommunicatie. De meeste petrochemische bedrijven welke ATEX producten tijdelijk inhuren tijdens een shutdown of turnaround beschikken zelf over een frequentie. SMELT kan dan de huur producten afregelen zodat deze gebruik maken van uw eigen vergunning en volledig kunnen meedraaien in het portofoonnetwerk. Wanneer u niet over een vergunning voor HF frequenties bezit, kunt u gebruik maken van de verhuur frequenties van SMELT. Heeft u vragen over onze ATEX verhuur producten en/of diensten, neemt u dan gerust contact op met onze verhuurafdeling, zij informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden van tijdelijke ATEX huur.

  Standaard geleverd met:

  Naam portofoon Motorola DP4401Ex ATEX portofoon
  Antenne Standaard Motorola UHF ATEX antenne
  Accu 2075 mAh Motorola ATEX accu
  Draag accessoire Standaard Motorola ATEX riemclip
  Lader Motorola standaard enkelvoudige lader of multilader
  Documentatie Verkorte handleiding

   

  OPTIONELE ACCESSOIRES

  Portofoon oortje

  Huur een portofoon oortje zoals een security oortje of c-haak bij uw portofoon voor extra draagcomfort en discretie.

  Portofoon handmicrofoon

  Huur een handmicrofoon bij uw portofoon met of zonder luister oortje zodat u de portofoon niet telkens hoeft vast te pakken.

  Reserve accu

  Huur een reserve accu en voorkom dat u met een lege accu komt te zitten tijdens de werkzaamheden

  Multilader bij verhuur Standaard met een handige multilader Huurt u 4 portofoons of meer!
  Dan leveren wij er standaard een handige 6 voudige multilader bij. Hiermee kunt u tot wel 6 portofoons gelijktijdig opladen middels één stopcontact aansluiting.

  Andere portofoons welke wij verhuren

  U kunt bij ons terecht voor het inhuren van analoge, digitale, tetra en ATEX portofoons alsmede accessoires en infrastructuur.