Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola DP4401Ex ATEX

De Motorola DP4401Ex ATEX is een speciale uitvoering van de DP4401Ex mét ATEX-certificering. Deze portofoon is bedoeld voor werknemers die werken in een explosie- of brandgevaarlijke omgeving, waarbij veiligheid erg belangrijk is. Dit model biedt duidelijke en betrouwbare communicatie, zodat u en uw collega’s eindeloos kunnen communiceren. Deze ATEX-portofoon is eenvoudig te gebruiken en is verder voorzien van drie programmeerbare knoppen, IP67-normering, speciale noodknop, mandown en lone worker functionaliteiten.

De Motorola DP4401Ex ATEX wordt standaard geleverd met een UHF- of VHF-frequentieband, 2075 mAh Li-ion IMPRES accu, enkelvoudige lader en een riemclip.

Omschrijving van de Motorola DP4401Ex ATEX

Digitale portofoon

De DP4401Ex ATEX is een digitale portofoon die te gebruiken is in zowel analoge als digitale modus, zodat u moeiteloos met andere analoge en digitale gebruikers kunt communiceren. Met de speciale oranje noodknop geeft u snel een noodsignaal af aan andere portofoongebruikers en met de kanalenknop schakelt u eenvoudig tussen de 32 beschikbare kanalen. De portofoon heeft een gewicht van 455 gram, waarmee hij zwaarder is dan andere portofoons. Op de portofoon zitten drie toetsen, die u geheel naar eigen wens kunt programmeren.

Veiligheid voor u en uw team

Om de veiligheid van portofoongebruikers te waarborgen, beschikt de portofoon over de lone worker en mandown functionaliteiten. De lone worker zorgt ervoor dat iedereen altijd van elkaar op de hoogte blijft. Binnen een vooropgesteld tijdsbestek dient er een signaal te worden afgegeven. Wanneer dit niet gebeurt, wordt er een waarschuwing afgegeven aan de andere gebruikers. De mandown functie gaat in werking als de portofoon zich in een rare positie bevindt of een bepaalde gradenhoek. Ook dan geeft de portofoon een signaal af aan andere gebruikers. Deze functies kunnen elk moment worden in- en uitgeschakeld.

ATEX-certificering

Wanneer u werkt in gevaarlijke omgevingen met gas of brandbare stoffen, of zich bevindt in een brandgevaarlijke omgeving, dan is het gebruik van een ATEX-apparaat vaak noodzakelijk. De DP4401Ex ATEX bevat deze certificering, waarmee deze portofoon zeer geschikt is voor deze omgevingen.

Handsfree

Op de portofoon zit een headsetaansluiting, waarmee u een headset, oortje of speakermicrofoon kunt koppelen. Ook heeft deze portofoon de VOX-functionaliteit. U communiceert dan automatisch wanneer u gaat praten en zo kunt u handsfree communiceren. Deze functie is ideaal wanneer u veel moet communiceren en uw handen vrij wilt houden.

GPS-mogelijkheid

Ter ondersteuning van werkzaamheden of activiteiten kan het handig zijn om de locatie van medegebruikers in kaart te hebben. Deze portofoon beschikt over GPS en kan u daarmee gemakkelijk sturing geven via de betrouwbare communicatie die de portofoon biedt.

IP68-normering

De portofoon beschikt over een IP68-normering, waarmee het bestand is tegen stof en water. De portofoon kan dus prima naar buiten en ook regen is geen probleem. De portofoon is waterdicht tot een onderdompeling van één meter voor 30 minuten lang.

Pakketinhoud van de Motorola DP4401Ex ATEX

De DP4401Ex van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Naam portofoonMotorola DP4401 Ex ATEX portofoon
Modelnummer(s)MDH56JCC9LA3AN, MDH56QCC9LA3AN
AccuMotorola standaard ATEX Li-ion 2075 mAh accu (NNTN8359A)
AntenneMotorola UHF of VHF antenne (verschillende opties)
LaderMotorola standaard IMPRES enkelvoudige snellader (WPLN4255B)
Draag accessoireMotorola riemclip (PMLN6086A)
OverigeMotorola accessoire dustcover
DocumentatieVerkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Let op! De DP4401Ex ATEX van Motorola is verkrijgbaar in een UHF- of VHF-versie.

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de Motorola DP4401Ex ATEX

MerkMotorola
SKUDP4401Ex
ProductnaamMotorola DP4401Ex ATEX
FrequentiebandUHF, VHF
FrequentieVHF 136 - 174 MHz, UHF 403 - 527 MHz
ZendvermogenUHF: 1 watt, VHF: 1 watt
Kanaalbandbreedte20 kHz, 25 kHz, 12.5 kHz
Afmeting138.5 x 56.7 x 37.8 mm met standaard 2075 mAh Li-ion batterij
Gewicht455.5 gram met standaard 2075 mAh Li-ion accu
DisplayNee
ToetsenbordNee
Vaste-noodknopJa, vaste oranje noodknop
Geïntegreerde WiFiNee
Geïntegreerde GPSJa
Geïntegreerde bluetoothNee
Programmeerbare toetsenJa, 3 stuks
Optionboard mogelijkheidNee
ATEX- of FM-normeringJa, ATEX
IP-normeringIP68

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.