Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola DP4400e

De Motorola DP4400e Enhanced is een digitale DMR-portofoon die uitermate geschikt is voor professioneel gebruik. De portofoon is voorzien van de laatste Enhanced functionaliteiten, dit zijn functies die verbeterd zijn aan de hand van de laatste technologieën. Met de portofoon bent u verzekerd van een betrouwbare communicatie tussen uw collega’s over een groot bereik. De portofoon heeft een robuuste behuizing en heeft de beschikking over 32 gesprekskanalen, waarmee u de werknemers in groepen kunt indelen. De portofoon beschikt verder over een speciale noodknop en 3 programmeerbare toetsen.

De Motorola DP4400e is verkrijgbaar in VHF- en UHF-frequentiebanden en wordt standaard geleverd met een krachtige Li-ion accu, antenne, enkelvoudige lader en riemclip.

Omschrijving van de Motorola DP4400e

Digitaal en analoog te gebruiken

Met deze digitale portofoon kunt u eenvoudig communiceren met andere portofoons. Daarnaast is deze portofoon te koppelen met analoge portofoons, waardoor u zelf kunt bepalen wanneer u volledig overgaat naar digitale communicatie. Voor de communicatie kunt u kiezen uit 32 kanalen. De portofoon met standaard batterij heeft een gewicht van 333 gram. Verder is dit model ook beschikbaar in een ATEX-versie, die geschikt is voor explosie- en brandgevaarlijke omgevingen.

Accessoire-aansluiting

De portofoon is voorzien van een krachtige luidspreker met een automatische volumeschakelaar. Bij een luide omgeving wordt automatisch geschakeld naar een hoger volume en in een rustige omgeving naar een lager volume. Hierdoor is het niet nodig de volumeknop steeds af te stellen. Voor een nog duidelijkere communicatie kan er middels de hoofdtelefoonaansluiting een headset of oortje worden aangesloten op de portofoon.

Lange gebruiksduur

De portofoon biedt communicatie voor lange duur, zelfs als u de standaard accu gebruikt. Dankzij de nieuwste technologie gaat de portofoon duurzaam met zijn accu om en dat resulteert in een gebruiksduur tot wel 29 uur. De portofoon kan dus prima een aantal werkdagen mee zonder hem op te hoeven laden.

Waterdicht

De DP4400e portofoon is voorzien van de welbekende IP68-normering. Hiermee is de portofoon beschermd tegen vuil en stof. De normering staat voor stofdichtheid en waterdichtheid tot een onderdompeling van 30 minuten bij één meter diepte. De portofoon is dus erg geschikt voor buitengebruik en kan moeiteloos tegen regen.

Verbeterde functies

Dankzij de nieuwste technologie beschikt u met deze portofoon over een aantal verbeterde functies ten opzichte van vorige modellen. Door de audioverbeteringen krijgt u de spraakcommunicatie nog luider en duidelijker binnen. Ook is de batterij duurzaam en bevat de portofoon Enhanced privacy mogelijkheden. Met de optioneel verkrijgbare AES256 bent u verzekerd van de meest veilige vorm van communiceren, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat anderen uw gesprekken afluisteren.

Verschillende soorten oproepen

Het is met deze DP4400e Enhanced portofoon mogelijk om individuele oproepen of groepsoproepen te doen. Ook kunt u vooropgestelde tekstberichten versturen, zodat het communiceren via spraak niet nodig is bij een herhaalde boodschap. Met deze mogelijkheden kunt u de communicatie uitbreiden en nog soepeler en sneller laten verlopen.

Pakketinhoud van de Motorola DP4400e

De DP4400e van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

ProductnaamMotorola DP4400e Enhanced portofoon
Modelnummer(s)MDH56JDC9VA1AN, MDH56RDC9VA1AN
AccuMotorola standaard Li-ion 1650mAh accu (PMNN4406BR)
AntenneMotorola UHF- of VHF-antenne (verschillende opties)
LaderMotorola standaard IMPRES enkelvoudige snellader (WPLN4255B)
Draag accessoireMotorola riemclip (PMLN4651A)
OverigeMotorola accessoire dustcover
DocumentatieVerkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Let op! De DP4400e Enhanced van Motorola is verkrijgbaar in een UHF- of VHF-versie.

Uitvoering 1Motorola DP4400E 136 - 174 MHz 5W (MDH56JDC9VA1AN)
Uitvoering 2Motorola DP4400E 403 - 527 MHz 4W (MDH56RDC9VA1AN)

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de Motorola DP4400e

MerkMotorola
ArtikelnummerDP4400e
ProductnaamMotorola DP4400e
FrequentiebandUHF, VHF
FrequentieVHF 136 - 174 MHz, UHF 403 - 527 MHz
ZendvermogenUHF: 4 watt, VHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte20 kHz, 25 kHz, 12.5 kHz
Afmeting130.3 x 55.2 x 39.6 mm met standaard 1400 mAh NiMH batterij
Gewicht333 gram met standaard 1400 mAh NiMH acccu
Display typeNee
ToetsenbordNee
NoodknopJa, vaste noodknop
Geïntegreerde WiFiNee
Geïntegreerde GPSNee
Geïntegreerde bluetoothNee
Programmeerbare toetsenJa, 3 stuks
Optionboard mogelijkheidJa
ATEX- of FM-normeringNee, maar er is wel een TIA-4950 uitvoering verkrijgbaar
IP-normeringIP68

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.