Motorola DP4400

Digitale huur portofoon
SMELT biedt met de Motorola DP4400 een krachtige, doch gebruiksvriendelijke digitale huur portofoon aan. Deze portofoon, ontwikkeld door Motorola, is geschikt voor zowel analoge als digitale netwerken, en beschikt over een capaciteit van 32 gesprekskanalen. Een kenmerkende oranje noodknop bovenop de portofoon... Lees meer

Direct een huur offerte aanvragen

Bij SMELT begrijpen we dat elke communicatiebehoefte uniek is. Elk verhuurproject wordt zorgvuldig afgestemd op uw wensen en kent zijn eigen prijzen. Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan en ervaar de kwaliteit en expertise van SMELT.

Omschrijving

SMELT biedt met de Motorola DP4400 een krachtige, doch gebruiksvriendelijke digitale huur portofoon aan. Deze portofoon, ontwikkeld door Motorola, is geschikt voor zowel analoge als digitale netwerken, en beschikt over een capaciteit van 32 gesprekskanalen. Een kenmerkende oranje noodknop bovenop de portofoon is beschikbaar voor noodmeldingen.

Wat zit er in het Pakket

Het pakket van de Motorola DP4400 huur portofoon wordt compleet geleverd om aan uw communicatiebehoeften te voldoen, het omvat een verwisselbare IMPRES lithium-ion accu, die zorgt voor langdurige, betrouwbare werking een bijpassende antenne en een standaard Motorola riemclip.

Accessoires

De DP4400 kan worden uitgebreid met diverse optioneel verkrijgbare accessoires, waaronder C-haak oortjes, surveillance oortjes, headsets of een handmicrofoon met apart oortje. Daarnaast kunt u ook reservebatterijen en draagtassen bijhuren.

Toepassingsgebied

De Motorola DP4400, zowel robuust als elegant, is uitermate geschikt voor diverse omgevingen zoals hotels, vergadercomplexen, stadions of evenementen. Bij SMELT wordt de DP4400 altijd geleverd inclusief een verwisselbare IMPRES lithium-ion accu, antenne en riemclip. Naast de DP4400, kunt u bij SMELT ook terecht voor het huren van mobilofoons, basisstations, repeaters en diverse ATEX-apparatuur.

Ervaring en Service

SMELT heeft al 20 jaar ervaring in het verhuren van communicatieapparatuur en verzorgt indien gewenst ook het transport, de installatie en de demontage van de gehuurde materialen. Als u tijdelijk portofoons huurt die in uw eigen portofoonnetwerk moeten worden geïntegreerd, kunnen wij ook de programmering voor u verzorgen.

Frequentie Vergunning

Het gebruik van de DP4400 vereist een vergunning voor radiocommunicatiefrequenties. Deze frequenties worden in Nederland uitgegeven, beheerd en gecontroleerd door het Agentschap Telecom. Als u over een eigen vergunning beschikt, kunnen we de portofoons hierop afstemmen. Wanneer u geen eigen radiofrequenties heeft, kunt u gebruik maken van onze huurfrequenties.

Contact Opnemen

Voor vragen over huurfrequenties, eigen frequenties of ons verhuurassortiment kunt u contact opnemen met onze verhuurafdeling. Wij informeren u graag over de mogelijkheden

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Pakketinhoud

Wanneer u een Motorola DP4400 Digitale huur portofoon bij SMELT huurt, dan wordt deze standaard geleverd met de onderstaande artikelen.

Productnaam Motorola DP4400
Accu 1650 mAh Lithium-ion Motorola accu
Antenne Standaard Motorola UHF antenne
Lader Motorola standaard enkelvoudige lader of multilader
Draagaccessoire Standaard Motorola riemclip
Documentatie Verkorte handleiding

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer Dry-Hire-DP4400
Productnaam Motorola DP4400 digitale huur portofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 130.3 x 55.2 x 34.3 mm inclusief standaard IMPRES accu
Gewicht 303 gram inclusief standaard IMPRES accu

Batterij eigenschappen

Batterij Type Motorola standaard Lithium-ion 1650 mAh IMPRES accu
Batterij verwijderbaar Ja

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Nee
Toetsenbord Nee
Noodknop Ja, vaste noodknop
Programmeerbare toetsen Ja
Geschikt voor handschoenen Ja

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Ja

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek PMR analoog, DMR digitaal
Frequentieband UHF
Frequentie UHF 403 - 527 MHz
Zendvermogen UHF: 4 watt
Kanaalbandbreedte 12,5 kHz, 20 kHz, 25 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP57
MIL-STD MIL-STD 810CDEFG

Direct een huur offerte aanvragen

Nieuws artikelen

Kennisbank artikelen