motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola DP4400 huren

Met de Motorola DP4400 biedt SMELT een krachtige maar uiterst simpel te gebruiken digitale huur portofoon aan. De DP4400 is door Motorola ontwikeld voor gebruik op zowel analoge als digitale netwerken en heeft de beschiking over een capaciteit van 32 gesprekskanalen en een oranje noodknop boven op de portofoon voor alameringen. De portofoon is daarnaast uit te bereiden met diverse optioneel verkrijgbare accessoires, zoals c-haak oortjes, surveillance oortjes, headsets of een handmicrofoon met apart oortje maar ook reserve batterijen en draagtassen zijn extra bij te huren.

Huren op maat

Huren op maat bij SMELT houdt in dat u bepaald voor hoe lang u de portofoons huurt en betaald alleen voor de dagen dat u de portofoons daadwerkelijk nodig heeft. Lees alles over onze verhuur mogelijkheden op onze speciale verhuur pagina.

Waarom huren bij SMELT?

 • Professionele portofoons
 • ATEX en non ATEX apparatuur
 • Deskundig advies
 • Offerte op maat
 • Afhalen op 2 locaties
 • Bezorging op locatie

  20 jaar ervaring

  Ruim 20 jaar ervaring in portofoonverhuur.

  Portofoons huren en meer

  Huren van o.a. basisposten en portofoonnetwerken.

  Landelijke verhuurder

  Wij verhuren door het hele land.

  Omschrijving

  De DP4400 van Motorola is zowel robuust als elegant en dat maakt hem uitermate geschikt voor diverse omgevingen, zoals een hotel, vergadercomplex, stadion of evenement. De DP4400 wordt bij SMELT altijd geleverd inclusief verwisselbare IMPRES lithium-ion accu, antenne en riemclip. Naast portofoons zoals deze DP4400 kunt u bij SMELT terecht voor het huren van mobilofoons, basisposten, steunzenders (repeaters) en diverse ATEX apparatuur. SMELT verhuurd al 20 jaar communicatie apparatuur en verzorgt indien gewenst het transport, de installatie en demontage van de gehuurde materialen. Huurt u tijdelijk portofoons bij welke mee dienen te draaien op uw eigen portofoonnetwerk, dan kunnen wij ook de programmatie voor u verzorgen.  

  Frequentie vergunning

  Voor het gebruiken van de DP4400 is een vergunning voor radiocommunicatie frequenties nodig. De Frequenties voor radiocommunicatie in Nederland worden uitgegeven, beheert en gecontroleerd door de overheidsorganisatie het Agentschap Telecom. Het kan zijn dat u zelf beschikt over een zend en ontvangst vergunning voor radiocommunicatie en de portofoons hier tijdelijk op afgesteld wil hebben. Wanneer u niet zelf over radiofrequenties beschikt kunt u gebruik maken van onze verhuur frequenties. Voor vragen over verhuur frequenties, eigen frequenties of over ons verhuur assortiment kunt u contact opnemen met onze verhuurafdeling, zij informeren u graag over de mogelijkheden.

  Standaard geleverd met:

  Naam portofoon Motorola DP4400 portofoon
  Antenne Standaard Motorola UHF antenne
  Accu 1650 mAh Motorola accu
  Draag accessoire Standaard Motorola riemclip
  Lader Motorola standaard enkelvoudige lader of multilader
  Documentatie Verkortehandleiding

   

  OPTIONELE ACCESSOIRES

  Portofoon oortje

  Huur een portofoon oortje zoals een security oortje of c-haak bij uw portofoon voor extra draagcomfort en discretie.

  Portofoon handmicrofoon

  Huur een handmicrofoon bij uw portofoon met of zonder luister oortje zodat u de portofoon niet telkens hoeft vast te pakken.

  Reserve accu

  Huur een reserve accu en voorkom dat u met een lege accu komt te zitten tijdens de werkzaamheden

  Multilader bij verhuur Standaard met een handige multilader Huurt u 4 portofoons of meer!
  Dan leveren wij er standaard een handige 6 voudige multilader bij. Hiermee kunt u tot wel 6 portofoons gelijktijdig opladen middels één stopcontact aansluiting.

  Andere portofoons welke wij verhuren

  U kunt bij ons terecht voor het inhuren van analoge, digitale, tetra en ATEX portofoons alsmede accessoires en infrastructuur.