Motorola DP3661e DMR portofoon

De Motorola DP3661e Enhanced is een professionele portofoon die zich met een aantal handige functionaliteiten onderscheidt van de simpele varianten van Motorola. In het compacte ontwerp van de portofoon zitten allerlei features verborgen. Zo heeft de DP3661e een kleuren LCD-display, ge?... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Voor de Motorola DP3661e portofoon dient de gebruiker in het bezit te zijn van een zendvergunning. Meer informatie over zendvergunningen en frequenties, kunt u lezen in ons blog;

Omschrijving

De Motorola DP3661e Enhanced is een professionele portofoon die zich met een aantal handige functionaliteiten onderscheidt van de simpele varianten van Motorola. In het compacte ontwerp van de portofoon zitten allerlei features verborgen. Zo heeft de DP3661e een kleuren LCD-display, geïntegreerde Bluetooth, wifi en GPS voor de locatie van gebruikers. Op het display kunnen gebruikers gemakkelijk informatie aflezen en eenvoudig door het menu navigeren. Met ondersteuning voor trunking kunt u het bestaande netwerk opbouwen en laten groeien.

De Motorola DP3661e is een digitale professionele portofoon die verkrijgbaar is in de UHF- of VHF-frequentieband. Hij beschikt verder over onderstaande belangrijke eigenschappen:

Portofoon met display

Op de DP3661e Enhanced zit een display waarop u gemakkelijk informatie afleest en door het menu navigeert. Onder het scherm zit een navigeerknop en er zijn vier programmeerbare functietoetsen. U heeft de keuze uit 100 gesprekskanalen waarop u kunt communiceren. Voor deze compacte digitale portofoon is een vergunning vereist.

Bluetooth & wifi

De portofoon heeft een headsetaansluiting, waardoor u gemakkelijk een oortje of headset aansluit op uw portofoon. Doordat dit model is voorzien van Bluetooth 4.0 audio kunt u ook Bluetooth audioapparaten koppelen; een oortje met snoer is dus niet meer nodig. Daarnaast is het mogelijk om de digitale portofoon via de wifiverbinding te integreren in uw IT-netwerk.

Bestand tegen water

Deze portofoon is ideaal voor professionele gebruikers die op zoek zijn naar een effectief communicatiemiddel voor binnen en buiten. De Motorola DP3661e is voorzien van de IP68-normering, waarmee het bestand is tegen stof en volledig waterdicht is tot een onderdompeling van één meter voor 30 minuten lang.

Man down functionaliteit

Met de man down functie kan de portofoon bewegingspatronen herkennen van een gebruiker. In de portofoon zit namelijk een meter die de positie en bewegingen meet. Het voordeel van deze optionele functionaliteit is dat het een signaal kan afgeven aan andere gebruikers, wanneer de portofoon een rare situatie herkent. Bijvoorbeeld als een persoon op de grond valt.

Communiceer tot wel 16 uur lang

De portofoon wordt geleverd met een lithium-ion accu van 1700 mAh. Met een volledig opgeladen accu kunt u tot wel 16 uur communiceren. Mocht de portofoon leeg zijn, kunt u deze aan de enkelvoudige lader zetten. Tevens zijn er ook multiladers bij ons beschikbaar.

Indoor locatie tracking (GPS)

Met de GPS-functie op deze portofoon is het mogelijk om gebruikers te lokaliseren. Deze functionaliteit is te koppelen aan Bluetooth 4.0 en daardoor ook met Bluetooth stations die in een gebouw worden geplaatst. Zo is via een applicatie de actuele locatie van een portofoongebruiker te zien. Dit is ideaal als u op een afgebakend terrein communiceert met een groot team en de posities van de portofoongebruikers van belang zijn.

Pakketinhoud

De DP3661e van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Motorola DP3661e Enhanced portofoon
Modelnummer(s) MDH69JDQ9RA1AN, MDH69RDQ9RA1AN
Accu Motorola standaard Li-ion 1700 mAh accu (PMNN4440AR)
Antenne Motorola UHF- of VHF-antenne (verschillende opties)
Lader Motorola Standard IMPRES enkelvoudige lader (PMLN5188B)
Draagaccessoire Motorola holster (PMLN7559A)
Overige Kenwood accessoire dustcover
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Algemene functionaliteiten

Analoog en/of digitaal Engelse benaming: Analog and/or digital

Deze functie maakt het mogelijk om de portofoon te gebruiken in zowel digitale als analoge modi, waardoor er meer flexibiliteit is in communicatiemethoden. Je kunt moeiteloos schakelen tussen de twee modi, afhankelijk van je operationele behoeften.

Analoog en/of digitaal
Analoog/Digitaal
Voldoet aan DMR-normen Engelse benaming: DMR standards compliant

Het apparaat voldoet aan de normen voor Digital Mobile Radio (DMR), ontwikkeld door ETSI (European Telecommunications Standards Institute). Dit zorgt voor hoogwaardige, betrouwbare digitale communicatie voor zakelijke en industriële gebruikers.

Voldoet aan DMR-normen
Ja
Spraak en/of data Engelse benaming: Voice and/or data

Het apparaat kan zowel spraak- als databerichten verzenden. Dit is bijzonder nuttig voor diverse communicatiebehoeften, zoals het verzenden van GPS-locaties of tekstinformatie terwijl ook spraakcommunicatie wordt onderhouden.

Spraak en/of data
Spraak/Data
Voorgeprogrammeerde tekstberichten Engelse benaming: Pre-programmed text messaging

Deze functie stelt gebruikers in staat om tekstberichten te verzenden die vooraf zijn geprogrammeerd in de portofoon. Handig voor snelle en standaardreacties en draagt bij aan het stroomlijnen van communicatie.

Voorgeprogrammeerde tekstberichten
Inbegrepen
Werkorder ticketing Engelse benaming: Work Order ticketing

De Werkorder Ticketing-functie laat je activiteiten coördineren en problemen efficiënter beheren door het creëren en toewijzen van digitale werkorders.

Werkorder ticketing
Optioneel
Spraak aankondiging Engelse benaming: Voice announcement

Ook bekend als spraakmeldingen, biedt deze functie hoorbare aankondigingen voor specifieke statussen of -handelingen, wat de bewustwording van de gebruiker verhoogt zonder visuele aandacht voor het apparaat te vereisen.

Spraak aankondiging
Inbegrepen
Tekst naar spraak Engelse benaming: Text to speech (TTS)

De tekst naar spraak technologie zet tekstberichten om in hoorbare spraak, wat handsfree berichtconsumptie mogelijk maakt.

Tekst naar spraak
Optioneel
Optiebord Engelse benaming: Option board

De mogelijkheden kunnen worden uitgebreid met een optionele optionbord, waardoor extra functies of gespecialiseerde functies kunnen worden toegevoegd.

Optiebord
Optioneel
Herinnering thuiskanaal Engelse benaming: Home channel reminder

Als het toestel een bepaalde tijd niet op het aangewezen thuiskanaal staat, zal deze functie de gebruiker een herinnering geven om terug te keren naar het primaire kanaal.

Herinnering thuiskanaal
Inbegrepen
Prioriteitsscan Engelse benaming: Priority scan

Hiermee kan het apparaat meerdere kanalen scannen, maar geeft prioriteit aan een specifieke. Wanneer dat prioriteitskanaal actief wordt, schakelt het apparaat er automatisch naar over.

Prioriteitsscan
Inbegrepen
Dubbele prioriteitsscan Engelse benaming: Dual priority scan

Vergelijkbaar met Prioriteitsscan maar maakt de prioritering van twee kanalen mogelijk, voor meer flexibiliteit in het monitoren van belangrijke communicatie.

Dubbele prioriteitsscan
Inbegrepen
Ongewenst kanaal verwijderen Engelse benaming: Nuisance channel delete

Verwijdert tijdelijk minder belangrijke of afleidende kanalen uit de scanlijst om de focus op prioriteitskanalen te vergroten.

Ongewenst kanaal verwijderen
Inbegrepen
Interne spraakgestuurde transmissie (VOX) Engelse benaming: Internal voice operated transmission (VOX)

Als deze is ingeschakeld, detecteert de VOX-functie wanneer de gebruiker spreekt en zal automatisch beginnen met uitzenden zonder dat er handmatig knoppen hoeven te worden ingedrukt.

Interne spraakgestuurde transmissie (VOX)
Inbegrepen
Digitale telefoonpatch Engelse benaming: Digital telephone patch

Deze functie stelt het apparaat in staat om verbinding te maken met een telefoonsysteem, waarvoor aanvullende hardware vereist is, en biedt een geïntegreerde communicatieoplossing.

Digitale telefoonpatch
Inbegrepen

Veiligheid functionaliteiten

Man down Engelse benaming: Man down

Verhoogt de veiligheidsmaatregelen voor personeel door actief beweging en kantelhoeken te monitoren. Bij gebrek aan beweging of een abnormale positie wordt automatisch een noodalarm geactiveerd.

Man down
Optioneel
Aleenwerker Engelse benaming: Lone worker

Een geautomatiseerd systeem dat periodiek controleert of de gebruiker reageert. Als de gebruiker niet reageert op deze periodieke meldingen, start het apparaat een noodproces om hun veiligheid te garanderen.

Alleenwerker
Inbegrepen
Basis privacy Engelse benaming: Basic privacy

Maakt gebruik van 16-bits encryptietechnologie om basale bescherming te bieden tegen ongeautoriseerd afluisteren van uw communicatie.

Basis privacy
Inbegrepen
Verhoogde privacy Engelse benaming: Enhanced privacy

Maakt gebruik van 40-bits encryptie voor een nog robuustere en veiligere bescherming tegen ongeautoriseerde toegang tot uw communicatie.

Verhoogde privacy
Inbegrepen
AES256 encryptie Engelse benaming: AES256 encryption

Maakt gebruik van de Advanced Encryption Standard (AES) met 256-bits encryptie voor maximale beveiliging, waardoor het voor onbevoegden vrijwel onmogelijk is om berichten te decoderen.

AES256 encryptie
Optioneel
Zendonderbreking (decoderen) Engelse benaming: Transmit interrupt (decode)

Stelt het apparaat in staat om zijn uitzendingen te laten onderbreken door hoger geprioriteerde signalen van andere toestellen, waardoor essentiële communicatie doorkomt.

Zenderonderbreking (decoderen)
Inbegrepen
Zendonderbreking (coderen) Engelse benaming: Transmit interrupt (encode)

Stelt het apparaat in staat om de uitzendingen van andere toestellen te onderbreken, zodat kritieke berichten lopende communicatie kunnen overschrijven.

Zenderonderbreking (coderen)
Inbegrepen
Noodmeldingen Engelse benaming: Emergency

Het apparaat heeft de mogelijkheid om een gestructureerd noodoproep proces te starten, wat zorgt voor een snelle reactie in kritieke omstandigheden.

Noodmeldingen
Inbegrepen
Noodzoektoon Engelse benaming: Emergency search tone

Bij het betreden van de noodmodus zal het apparaat een luid akoestisch alarm laten horen om nabijgelegen personeel te waarschuwen.

Noodzoektoon
Inbegrepen
Externe monitor Engelse benaming: Remote monitor

Het apparaat kan op afstand de microfoon van een andere toestel activeren om de situatie te kunnen monitoren.

Externe monitoring
Inbegrepen
Uitschakelen/inschakelen Engelse benaming: Radio disable/enable

Stelt het apparaat in staat om op afstand een andere toestel uit te schakelen en vervolgens opnieuw in te schakelen, wat extra controle biedt over de communicatieapparatuur.

Uitschakelen/Inschakelen
Inbegrepen

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer DP3661e
Productnaam Motorola DP3661e DMR portofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 100 x 56 x 36 mm met standaard 1700 mAh Li-ion accu
Gewicht 290 gram met standaard 1700 mAh Li-ion accu

Batterij eigenschappen

Batterij Type Lithium-ion 1700 mAh accu
Batterij verwijderbaar Ja
Batterij Stand-by tijd * * Circa 16 uur in digitale stand met standaard accu

* 5/5/90 gebruik staat voor 5% zenden, 5% ontvangen en 90% standby

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Ja, LCD-kleurendisplay
Achtergrond verlichting Ja
Toetsenbord Ja, menutoetsen
Noodknop Ja, vaste noodknop
Programmeerbare toetsen Ja
Geschikt voor handschoenen Ja

Verbinding eigenschappen

WiFi Ja
Bluetooth Ja
GPS Ja

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek PMR analoog, DMR digitaal
Frequentieband UHF, VHF
Frequentie VHF 136 - 174 MHz, UHF 403 - 527 MHz
Zendvermogen UHF: 4 watt, VHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte 20 kHz, 25 kHz, 12.5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP68
MIL-STD MIL-STD 801 D/E

Downloads

Kennisbank artikelen

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Motorola DP3661e is compatible met onderstaande accessoires

Het complete Motorola Assortiment

Motorola Portofoons
Motorola Portofoons

Motorola portofoons zijn betrouwbare hulpmiddelen om uw teams verbonden en effectief te laten communiceren.

Bekijk portofoons
Motorola Mobilofoons
Motorola Mobilofoons

Motorola mobilofoons zijn betrouwbare hulpmiddelen om uw teams verbonden en effectief te laten communiceren.

Bekijk mobilofoons
Motorola netwerken
Motorola Netwerken

Motorola-netwerken zijn ontworpen om mee te schalen met uw organisatie, zodat u zo groot kunt groeien als u wilt.

Bekijk netwerken
SMELT Service & Support
Service & Support

Kies voor Service & Support van SMELT om de uptime en beschikbaarheid van uw producten te garanderen.

Bekijk Service & Support

Alternatieven