Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola DP3661e

De Motorola DP3661e Enhanced is een professionele portofoon die zich met een aantal handige functionaliteiten onderscheidt van de simpele varianten van Motorola. In het compacte ontwerp van de portofoon zitten allerlei features verborgen. Zo heeft de DP3661e een kleuren LCD-display, geïntegreerde Bluetooth, wifi en GPS voor de locatie van gebruikers. Op het display kunnen gebruikers gemakkelijk informatie aflezen en eenvoudig door het menu navigeren. Met ondersteuning voor trunking kunt u het bestaande netwerk opbouwen en laten groeien.

De Motorola MOTOTRBO DP3661e Enhanced is verkrijgbaar in VHF- en UHF-frequentiebanden en wordt standaard geleverd met een krachtige lithium-ion-accu, VHF- of UHF-antenne, enkelvoudige lader en een riemclip.

Omschrijving van de Motorola DP3661e

De Motorola DP3661e is een digitale professionele portofoon die verkrijgbaar is in de UHF- of VHF-frequentieband. Hij beschikt verder over onderstaande belangrijke eigenschappen:

Portofoon met display

Op de DP3661e Enhanced zit een display waarop u gemakkelijk informatie afleest en door het menu navigeert. Onder het scherm zit een navigeerknop en er zijn vier programmeerbare functietoetsen. U heeft de keuze uit 100 gesprekskanalen waarop u kunt communiceren. Voor deze compacte digitale portofoon is een vergunning vereist.

Bluetooth & wifi

De portofoon heeft een headsetaansluiting, waardoor u gemakkelijk een oortje of headset aansluit op uw portofoon. Doordat dit model is voorzien van Bluetooth 4.0 audio kunt u ook Bluetooth audioapparaten koppelen; een oortje met snoer is dus niet meer nodig. Daarnaast is het mogelijk om de digitale portofoon via de wifiverbinding te integreren in uw IT-netwerk.

Bestand tegen water

Deze portofoon is ideaal voor professionele gebruikers die op zoek zijn naar een effectief communicatiemiddel voor binnen en buiten. De Motorola DP3661e is voorzien van de IP68-normering, waarmee het bestand is tegen stof en volledig waterdicht is tot een onderdompeling van één meter voor 30 minuten lang.

Man down functionaliteit

Met de man down functie kan de portofoon bewegingspatronen herkennen van een gebruiker. In de portofoon zit namelijk een meter die de positie en bewegingen meet. Het voordeel van deze optionele functionaliteit is dat het een signaal kan afgeven aan andere gebruikers, wanneer de portofoon een rare situatie herkent. Bijvoorbeeld als een persoon op de grond valt.

Communiceer tot wel 16 uur lang

De portofoon wordt geleverd met een lithium-ion accu van 1700 mAh. Met een volledig opgeladen accu kunt u tot wel 16 uur communiceren. Mocht de portofoon leeg zijn, kunt u deze aan de enkelvoudige lader zetten. Tevens zijn er ook multiladers bij ons beschikbaar.

Indoor locatie tracking (GPS)

Met de GPS-functie op deze portofoon is het mogelijk om gebruikers te lokaliseren. Deze functionaliteit is te koppelen aan Bluetooth 4.0 en daardoor ook met Bluetooth stations die in een gebouw worden geplaatst. Zo is via een applicatie de actuele locatie van een portofoongebruiker te zien. Dit is ideaal als u op een afgebakend terrein communiceert met een groot team en de posities van de portofoongebruikers van belang zijn.

Pakketinhoud van de Motorola DP3661e

De DP3661e van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

ProductnaamMotorola DP3661e Enhanced portofoon
Modelnummer(s)MDH69JDQ9RA1AN, MDH69RDQ9RA1AN
AccuMotorola standaard Li-ion 1700 mAh accu (PMNN4440AR)
AntenneMotorola UHF- of VHF-antenne (verschillende opties)
LaderMotorola standaard IMPRES enkelvoudige snellader (PMLN5188B)
Draag accessoireMotorola holster (PMLN7559A)
OverigeKenwood accessoire dustcover
DocumentatieVerkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Let op! De DP3661e Enhanced van Motorola is verkrijgbaar in UHF- of VHF-versies.

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de Motorola DP3661e

MerkMotorola
ArtikelnummerDP3661e
ProductnaamMotorola DP3661e
FrequentiebandUHF, VHF
FrequentieVHF 136 - 174 MHz, UHF 403 - 527 MHz
ZendvermogenUHF: 4 watt, VHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte20 kHz, 25 kHz, 12.5 kHz
Afmeting100 x 56 x 36 mm met standaard 1700 mAh Li-ion accu
Gewicht290 gram met standaard 1700 mAh Li-ion accu
Display typeJa
ToetsenbordJa, menutoetsen
NoodknopJa, vaste noodknop
Geïntegreerde WiFiJa
Geïntegreerde GPSJa
Geïntegreerde bluetoothJa
Programmeerbare toetsenJa, 4 stuks
Optionboard mogelijkheidJa
ATEX- of FM-normeringNee
IP-normeringIP68

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.