Motorola DP3600

Met de DP3600 is Motorola de digitale weg ingeslagen en biedt het de gebruikers meer waarde, prestaties en productiviteit door gebruik te maken van Time-Division Multiple-Access (TDMA) -technologie, waardoor tweemaal de gesprekscapaciteit per frequentie te behalen is als u deze vergelijkt ... Lees meer
Voor de Motorola DP3600 portofoon dient de gebruiker in het bezit te zijn van een zendvergunning. Voor meer informatie over zendvergunningen en frequenties, neemt u contact met ons op.

Omschrijving

Met de DP3600 is Motorola de digitale weg ingeslagen en biedt het de gebruikers meer waarde, prestaties en productiviteit door gebruik te maken van Time-Division Multiple-Access (TDMA) -technologie, waardoor tweemaal de gesprekscapaciteit per frequentie te behalen is als u deze vergelijkt met analoge portofoons. Een kostenbesparende oplossing voor bedrijfskritische communicatie op het hoogste niveau. Naast de digitale standaard ondersteund de DP3600 ook de analoge standaard waardoor migreren van een analoog netwerk naar de nieuwe digitale standaard geleidelijk uitgevoerd kan worden. Door over te schakelen op digitale technologie profiteert u van duidelijkere spraakcommunicatie en een langere batterijduur dan eerdere modellen, evenals van eenvoudige maar interactieve menu's die het bedienen en navigeren door het systeem pijnloos zullen maken. De Motorola DP3600 werd geleverd met een krachtige lithium-ion accu, antenne, riemclip en enkelvoudige lader.

Pakketinhoud

De DP3600 van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Motorola DP3600 portofoon
Accu Motorola standaard accu (verschillende opties)
Antenne Motorola UHF of VHF antenne (verschillende opties)
Lader Motorola Standard-Einzelladegerät
Draagaccessoire Motorola riemclip
Overige Motorola accessoire dustcover
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Motorola DP3600 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer DP3600
Productnaam Motorola DP3600

Afmeting en gewicht

Afmeting 131.5 x 63.5 x 37.2 mm met standaard 1300 mAH NiMH batterij
Gewicht 430 gram met standaard 1300 mAH NiMH acccu

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Ja, LCD-monochrome display
Programmeerbare toetsen Ja, 2 stuks
Noodknop Ja, vaste noodknop

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek
Frequentieband UHF, VHF
Zendvermogen UHF: 4 watt, VHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte 20 kHz, 25 kHz, 12.5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP54

Kennisbank artikelen

Groter bereik of meer capaciteit nodig?

Naast onze uitgebreide selectie van portofoons, mobilofoons en basisposten, bieden wij ook complete analoge, digitale en TETRA-netwerken aan. Met deze netwerken kunt u eenvoudig uw dekkingsbereik vergroten of extra capaciteit creëren.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat