motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola DP3441e

De DP3441e  Enhanced is een erg compacte portofoon van Motorola die te gebruiken is in verschillende netwerken. Zo kan deze gebruikt worden in de analoge communicatie en digitale communicatie, evenals trunking netwerken. De portofoon leidt tot een effectieve communicatie van u en uw team en heeft verschillende functionaliteiten die de veiligheid van de gebruiker waarborgen zoals de lone worker functie en een speciale noodknop bovenop de portofoon. Verder is deze portofoon voorzien van Bluetooth, Wifi en GPS-lokalisering.

De Motorola MOTOTRBO DP3441e is verkrijgbaar in VHF- en UHF-frequentiebanden en wordt standaard geleverd met een krachtige lithium ion accu, VHF of UHF antenne, enkelvoudige lader en een riemclip.

Omschrijving van de Motorola DP3441e

De Motorola DP3441e is een digitale portofoon die uitermate geschikt is voor professioneel gebruik. De portofoon beschikt verder over onderstaande kenmerken.

Compacte portofoon

De DP3441e is een compacte portofoon en is geschikt voor ieder team die zoekt naar een gemakkelijke portofooncommunicatie, maar wel belang heeft bij enige functionaliteiten voor gemak en veiligheid. De portofoon is leverbaar in UHF of VHF, en biedt communicatie voor analoge en digitale netwerken. De portofoon ligt makkelijk en compact in de hand en heeft een gewicht van 254 gram.

Enhanced kwaliteit

Dit model van Motorola is voorzien van verschillende “enhanced” functionaliteiten. Dit wil zeggen dat deze functionaliteiten verbeterd zijn en u met deze portofoon van functies met een verhoogde kwaliteit kan genieten. Allereerst is er sprake van een enhanced audiokwaliteit, zodat u uw medegebruikers nog beter en luider kunt horen, en tevens de mogelijkheid hebt tot noise-cancelling. Verder heeft u met dit model een verhoogd bereik, het bereik is namelijk met 8% verbeterd ten opzichte van de vorige modellen.

Bluetooth, Wi-Fi en GPS

De DP3441e is een portofoon waarmee u de toegang heeft tot Bluetooth. Hierdoor kunt u andere bluetoothapparaten aansluiten op de portofoon, zodat u de mogelijkheid heeft tot het communiceren via een draadloze accessoire. Daarnaast kunt u de portofoon integreren in uw IT-netwerken via Wi-Fi. Mede door de Bluetooth kunt u Bluetooth-stations in een omgeving plaatsen waardoor het mogelijk wordt om de live-locatie van elke vooraf bepaalde portofoongebruiker te zien, ideaal als u in een groot team communiceert of wanneer het nodig is dat de posities van deze gebruikers gemonitord worden.

Mandown & lone worker

Lone worker vereist na enige tijd een soort interactie van de radiogebruiker van radio-inactiviteit. Als ze dit niet doen, begint hun radio een hoorbaar geluid te maken. Als er binnen 1 minuut nog steeds geen interactie is met zijn of haar radio, klinkt er een alarm voor andere teamleden om hen te vertellen dat een teamlid niet op Lone Worker reageert. Met de man down functie ontvangt het team een melding wanneer de portofoon in een rare (graden)hoek ligt, dit gebeurt dus als bijvoorbeeld een gebruiker op de grond ligt.

Batterijduur van twee werkdagen

Dankzij de verbeterde technologie is deze Motorola DP3441e gelanceerd met een verbeterde batterijduur. Het is hierdoor mogelijk om tot wel twee werkdagen te communiceren met één volle accu. De batterij kan namelijk circa 16 uur mee wanneer deze volledig is opgeladen. Met de meegeleverde enkellader zet u hem eenvoudig aan de lader als deze bijna leeg is.

Pakketinhoud van de Motorola DP3441e

De DP3441e van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen.

Naam portofoonMotorola DP3441e Enhanced portofoon
Modelnummer(s)MDH69JDC9RA1AN, MDH69RDC9RA1AN
AccuMotorola standaard Li-ion 1700 mAh accu (PMNN4440AR)
AntenneMotorola UHF of VHF antenne (verschillende opties)
LaderMotorola standaard IMPRES enkelvoudige snellader (PMLN5188B)
Draag accessoireMotorola holster (PMLN7559A)
OverigeMotorola accessoire dustcover
DocumentatieVerkortehandleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Let op! De DP3441e Enhanced van Motorola is verkrijgbaar in UHF of VHF versie.

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de Motorola DP3441e

MerkMotorola
SKUDP3441e
Product NameMotorola DP3441e
FrequentiebandUHF, VHF
FrequentieVHF 136 - 174 MHz, UHF 403 - 527 MHz
ZendvermogenUHF: 4 watt, VHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte20 KHz, 25 KHz, 12.5 kHz
Afmeting100 x 56 x 30 mm met standaard 1700 mAh Li-ion accu
Gewicht254 gram met standaard 1700 mAh Li-ion batterij
Gemiddelde batterij duur @ 5/5/90Circa 16 uur
DisplayNee
ToetsenbordNee
Vaste-noodknopJa, vaste oranje noodknop
Geïntegreerde WiFiJa
Geïntegreerde GPSJa
Geïntegreerde bluetoothJa, Versie 4.0
Programmeerbare toetsenJa, 2 stuks
Optionboard mogelijkheidJa
ATEX- of FM-normeringNee
IP-normeringIP68

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.