Motorola DP3400

De DP3400 van Motorola is een digitale portofoon uit het nieuwe MOTOTRBO assortiment van Motorola Met de DP3400 is Motorola de digitale weg ingeslagen en biedt het de gebruikers meer waarde, prestaties en productiviteit door gebruik te maken van Time-Division Multiple-Access (TDMA) -techno... Lees meer
Voor de Motorola DP3400 portofoon dient de gebruiker in het bezit te zijn van een zendvergunning. Voor meer informatie over zendvergunningen en frequenties, neemt u contact met ons op.

Omschrijving

De DP3400 van Motorola is een digitale portofoon uit het nieuwe MOTOTRBO assortiment van Motorola Met de DP3400 is Motorola de digitale weg ingeslagen en biedt het de gebruikers meer waarde, prestaties en productiviteit door gebruik te maken van Time-Division Multiple-Access (TDMA) -technologie, waardoor tweemaal de gesprekscapaciteit per frequentie te behalen is in vergelijking met analoge portofoons. Naast de digitale standaard ondersteund de DP3400 en ook de DP3401 (met GPS) de analoge standaard waardoor migreren van een analoog netwerk naar de nieuwe digitale standaard geleidelijk en op eigen snelheid uitgevoerd kan worden. Door over te schakelen op digitale technologie profiteert u van heldere spraakcommunicatie en een langere accuduur dan eerdere modellen. De Motorola DP3400 is te verkrijgen in een UHF of VHF uitvoeren werden standaard geleverd met een krachtige lithium-ion accu, antenne, riemclip en enkelvoudige lader.

Pakketinhoud

De DP3400 van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Motorola DP3400 portofoon
Accu Motorola standaard accu (verschillende opties)
Antenne Motorola UHF of VHF antenne (verschillende opties)
Lader Motorola Standard-Einzelladegerät
Draagaccessoire Motorola riemclip
Overige Motorola accessoire dustcover
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Motorola DP3400 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer DP3400
Productnaam Motorola DP3400

Afmeting en gewicht

Afmeting 131.5 x 63.5 x 37.2 mm met standaard 1300 mAH NiMH batterij
Gewicht 400 gram met standaard 1300 mAH NiMH acccu

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Nee
Programmeerbare toetsen Ja, 2 stuks
Noodknop Ja, vaste noodknop

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek
Frequentieband UHF, VHF
Zendvermogen UHF: 4 watt, VHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte 20 kHz, 25 kHz, 12.5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP54

Kennisbank artikelen

Groter bereik of meer capaciteit nodig?

Naast onze uitgebreide selectie van portofoons, mobilofoons en basisposten, bieden wij ook complete analoge, digitale en TETRA-netwerken aan. Met deze netwerken kunt u eenvoudig uw dekkingsbereik vergroten of extra capaciteit creëren.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat