Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola DP2600e

De Motorola DP2600e Enhanced is een digitale portofoon die voorzien is van een display. De portofoon ondersteunt zowel digitaal als analoog en biedt elke gebruiker een betrouwbare communicatie, waarbij snelheid en gemak voorop staan. Het apparaat houdt u en uw collega’s moeiteloos met elkaar in contact. De portofoon is voorzien van enhanced functionaliteiten; functies die verbeterd zijn aan de hand van de laatste technieken. Zo heeft het IMPRES audiomogelijkheden en een verbeterde batterij, waardoor er duurzamer met het apparaat wordt omgegaan.

De Motorola DP2600e is verkrijgbaar in VHF- en UHF-frequentiebanden en wordt verder standaard geleverd met NiMH accu, enkelvoudige lader en riemclip.

Omschrijving van de Motorola DP2600e

Digitale portofoon

De DP2600e is een digitale portofoon voorzien van de DMR standaard. Deze portofoon is dan ook bruikbaar in het digitale netwerk en in het analoge netwerk. Zo kunt u zelf kiezen via welk netwerk u wilt communiceren. Wanneer er communicatie binnenkomt, schakelt de mixed-modus automatisch tussen de digitale en analoge modus. De portofoon heeft een gewicht van 367 gram met een standaard batterij.

Handig display

De portofoon is voorzien van een monochroom display, waarop twee regels aan informatie kunnen worden getoond. U leest gemakkelijk informatie van het display af, waaronder de batterijstatus, signaalsterkte en het huidige kanaal. Dankzij het display bent u altijd snel op de hoogte van binnenkomende meldingen. Met deze portofoon heeft u de keuze uit 128 kanalen, waarmee u gemakkelijk u en uw collega’s in groepen kunt indelen.

IMPRES functionaliteiten

De DP2600e is voorzien van de nieuwste functionaliteiten van digitale communicatie. De IMPRES batterijmanagementtool helpt u om het maximale uit de batterij te halen. Zodat u de beschikking heeft over een optimaal geconditioneerde batterij. Daarnaast zorgt IMPRES audio voor een optimaal geluid van de portofoon, die er tevens voor zorgt dat het audioprofiel van de portofoon is afgestemd op uw accessoire.

28 uur gebruiksduur

Met de nieuwste technieken beschikt deze portofoon over een verbeterde batterijduur. De standaard accu heeft een gebruiksduur van 28 uur. Elke dag opladen is dus niet nodig bij deze portofoon. Met de meegeleverde tafellader zet u hem gemakkelijk aan de lader.

Stof- en waterdicht

Dit model van Motorola is voorzien van de IP55-normering. Dat wil zeggen dat de portofoon bestand is tegen stof en spatwater. De portofoon meenemen naar buiten is dus geen probleem.

Audioaansluiting

Met de DP2600e heeft u de mogelijkheid om een accessoire te koppelen en zo de communicatie via daar te laten verlopen. U heeft de keuze uit allerlei oortjes en headsets, die gemakkelijk aan de portofoon kunnen worden aangesloten.

4 programmeerbare toetsen

De bediening van de portofoon verloopt via de functietoetsen onder het scherm. Middels deze functietoetsen navigeert u eenvoudig door het menu en schakelt u van kanaal. De portofoon is voorzien van zeven toetsen aan de voorkant waarvan er vier programmeerbaar zijn en dus geheel naar eigen wens kunnen worden ingericht.

Pakketinhoud van de Motorola DP2600e

De DP2600e van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

ProductnaamMotorola DP2600e Enhanced portofoon
Modelnummer(s)MDH02JDH9VA1AN, MDH02RDH9VA1AN,
AccuMotorola standaard Li-ion 1650mAh accu (PMNN4416BR)
AntenneMotorola UHF- of VHF-antenne (verschillende opties)
LaderMotorola standaard IMPRES enkelvoudige snellader (WPLN4255B)
Draag accessoireMotorola riemclip (PMLN4651A)
OverigeMotorola accessoire dustcover
DocumentatieVerkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Let op! De DP2600e Enhanced van Motorola is verkrijgbaar in UHF- of VHF-versie.

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de Motorola DP2600e

MerkMotorola
ArtikelnummerDP2600e
ProductnaamMotorola DP2600e
FrequentiebandUHF, VHF
FrequentieVHF 136 - 174 MHz, UHF 403 - 527 MHz
ZendvermogenUHF: 4 watt, VHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte20 kHz, 25 kHz, 12.5 kHz
Afmeting122 x 56 x 39 mm met standaard NiMH batterij
Gewicht367 gram met standaard NiMH batterij
Display typeJa, LCD-monochrome display
ToetsenbordJa, menutoetsen
NoodknopNee
Geïntegreerde WiFiNee
Geïntegreerde GPSNee
Geïntegreerde bluetoothNee
Programmeerbare toetsenJa, 4 stuks
Optionboard mogelijkheidNee
ATEX- of FM-normeringNee
IP-normeringIP67

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.