Motorola DP2400e DMR portofoon

De Motorola DP2400e Enhanced is een vrij eenvoudige digitale portofoon voorzien van verbeterde functionaliteiten conform de laatste technieken. De portofoon is zeer geschikt voor professioneel gebruik en biedt de gebruiker een snelle en betrouwbare communicatie. Verder draagt de portofo... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Voor de Motorola DP2400e portofoon dient de gebruiker in het bezit te zijn van een zendvergunning. Meer informatie over zendvergunningen en frequenties, kunt u lezen in ons blog;

Omschrijving

De Motorola DP2400e Enhanced is een vrij eenvoudige digitale portofoon voorzien van verbeterde functionaliteiten conform de laatste technieken. De portofoon is zeer geschikt voor professioneel gebruik en biedt de gebruiker een snelle en betrouwbare communicatie. Verder draagt de portofoon bij aan een veilige werksituatie door bijvoorbeeld de lone worker functionaliteit, waardoor deze portofoon ideaal is tijdens het uitvoeren van werkzaamheden. Verder heeft dit model een verbeterde batterijduur.

De Motorola DP2400e is een professionele, digitale portofoon met een aantal handige functionaliteiten. Hieronder staan de belangrijkste kenmerken:

Digitale portofoon

Deze portofoon is een digitale portofoon die zowel digitaal als analoog te gebruiken is. Hierdoor kunt u met bestaande analoge portofoons communiceren of ervoor kiezen om over te gaan op de digitale modus. Met de dynamische mixed mode schakelt u automatisch naar digitaal of analoog als er communicatie binnenkomt. De portofoon heeft de beschikking tot 16 kanalen, waarmee u de gebruikers eenvoudig in groepen kunt indelen.

Uitstekende batterijduur

Met de DP2400e beschikt u over een portofoon met een uitstekende batterijduur. Dankzij de laatste technieken gaat de batterij tot wel 28 uur mee bij normaal gebruik. U kunt dus moeiteloos een hele dienst communiceren zonder deze op te laden.

IMPRES batterij en audio

Met dit model van Motorola heeft u de beschikking over de IMPRES OTA batterijmanagementtool, die u helpt het maximale uit de batterijen te halen. Zo bent u altijd verzekerd van een optimaal geconditioneerde batterij. IMPRES laadt uw batterijen altijd goed op en conditioneert deze om maximale capaciteit te kunnen bieden. IMPRES audio stemt het audioprofiel af op uw accessoire, zodat u het beste resultaat haalt uit de Motorola DP2400e enhanced.

Prima bestand tegen regen en vuil

De DP2400e van Motorola kan prima naar buiten, ook in de regen. De portofoon is namelijk voorzien van de IP67-classificering. Dit betekent dat de portofoon stofdicht is en waterdicht tot een onderdompeling van één meter diep voor 30 minuten lang. De portofoon heeft dus geen problemen in een regenachtige of stoffige omgeving..

Programmeer naar eigen wens

Om de portofoon te personaliseren en naar eigen wens in te richten is het mogelijk om eigen functies aan toetsen toe te kennen. Middels programmeersoftware kan aan twee knoppen aan de zijkant een bepaalde functie worden toegekend.

Lone worker

De portofoon kan een automatisch alarmscenario activeren, wanneer de gebruiker een bepaalde tijd niet reageert op een alert. Deze functie is vooral handig voor gebruikers die alleen aan het werk zijn.

Pakketinhoud

De DP2400e van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Motorola DP2400e Enhanced portofoon
Modelnummer(s) MDH02JDC9VA1AN, MDH02KDC9VA1AN, MDH02NDC9VA1AN, MDH02RDC9VA1AN
Accu Motorola standaard Li-ion 1650mAh accu (PMNN4416BR)
Antenne Motorola UHF- of VHF-antenne (verschillende opties)
Lader Motorola Standard IMPRES enkelvoudige lader (WPLN4255B)
Draagaccessoire Motorola riemclip (PMLN4651A)
Overige Motorola accessoire dustcover
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Algemene functionaliteiten

Analoog en/of digitaal Engelse benaming: Analog and/or digital

Deze functie maakt het mogelijk om de portofoon te gebruiken in zowel digitale als analoge modi, waardoor er meer flexibiliteit is in communicatiemethoden. Je kunt moeiteloos schakelen tussen de twee modi, afhankelijk van je operationele behoeften.

Analoog en/of digitaal
Analoog/Digitaal
Voldoet aan DMR-normen Engelse benaming: DMR standards compliant

Het apparaat voldoet aan de normen voor Digital Mobile Radio (DMR), ontwikkeld door ETSI (European Telecommunications Standards Institute). Dit zorgt voor hoogwaardige, betrouwbare digitale communicatie voor zakelijke en industriële gebruikers.

Voldoet aan DMR-normen
Ja
Spraak en/of data Engelse benaming: Voice and/or data

Het apparaat kan zowel spraak- als databerichten verzenden. Dit is bijzonder nuttig voor diverse communicatiebehoeften, zoals het verzenden van GPS-locaties of tekstinformatie terwijl ook spraakcommunicatie wordt onderhouden.

Spraak en/of data
Spraak/Data
Voorgeprogrammeerde tekstberichten Engelse benaming: Pre-programmed text messaging

Deze functie stelt gebruikers in staat om tekstberichten te verzenden die vooraf zijn geprogrammeerd in de portofoon. Handig voor snelle en standaardreacties en draagt bij aan het stroomlijnen van communicatie.

Voorgeprogrammeerde tekstberichten
Inbegrepen
Spraak aankondiging: Engelse benaming: Voice announcement

Ook bekend als spraakmeldingen, biedt deze functie hoorbare aankondigingen voor specifieke statussen of -handelingen, wat de bewustwording van de gebruiker verhoogt zonder visuele aandacht voor het apparaat te vereisen.

Spraak aankondiging
Inbegrepen
Trilalarm: Engelse benaming: Vibrate alert

Deze functie laat het toestel stil trillen om de gebruiker te waarschuwen voor een binnenkomende oproep, ideaal voor discrete of lawaaierige omgevingen.

Trilalarm
Optioneel
Herinnering thuiskanaal: Engelse benaming: Home channel reminder

Als het toestel een bepaalde tijd niet op het aangewezen thuiskanaal staat, zal deze functie de gebruiker een herinnering geven om terug te keren naar het primaire kanaal.

Herinnering thuiskanaal
Inbegrepen
Prioriteitsscan: Engelse benaming: Priority scan

Hiermee kan het apparaat meerdere kanalen scannen, maar geeft prioriteit aan een specifieke. Wanneer dat prioriteitskanaal actief wordt, schakelt het apparaat er automatisch naar over.

Prioriteitsscan
Inbegrepen
Dubbele prioriteitsscan: Engelse benaming: Dual priority scan

Vergelijkbaar met Prioriteitsscan maar maakt de prioritering van twee kanalen mogelijk, voor meer flexibiliteit in het monitoren van belangrijke communicatie.

Dubbele prioriteitsscan
Inbegrepen
Ongewenst kanaal verwijderen: Engelse benaming: Nuisance channel delete

Verwijdert tijdelijk minder belangrijke of afleidende kanalen uit de scanlijst om de focus op prioriteitskanalen te vergroten.

Ongewenst kanaal verwijderen
Inbegrepen
Interne spraakgestuurde transmissie (VOX): Engelse benaming: Internal voice operated transmission (VOX)

Als deze is ingeschakeld, detecteert de VOX-functie wanneer de gebruiker spreekt en zal automatisch beginnen met uitzenden zonder dat er handmatig knoppen hoeven te worden ingedrukt.

Interne spraakgestuurde transmissie (VOX)
Inbegrepen
Digitale telefoonpatch: Engelse benaming: Digital telephone patch

Deze functie stelt het apparaat in staat om verbinding te maken met een telefoonsysteem, waarvoor aanvullende hardware vereist is, en biedt een geïntegreerde communicatieoplossing.

Digitale telefoonpatch
Optioneel

Veiligheid functionaliteiten

Aleenwerker Engelse benaming: Lone worker

Een geautomatiseerd systeem dat periodiek controleert of de gebruiker reageert. Als de gebruiker niet reageert op deze periodieke meldingen, start het apparaat een noodproces om hun veiligheid te garanderen.

Alleenwerker
Inbegrepen
Basis privacy Engelse benaming: Basic privacy

Maakt gebruik van 16-bits encryptietechnologie om basale bescherming te bieden tegen ongeautoriseerd afluisteren van uw communicatie.

Basis privacy
Inbegrepen
Verhoogde privacy Engelse benaming: Enhanced privacy

Maakt gebruik van 40-bits encryptie voor een nog robuustere en veiligere bescherming tegen ongeautoriseerde toegang tot uw communicatie.

Verhoogde privacy
Inbegrepen
Zendonderbreking (decoderen) Engelse benaming: Transmit interrupt (decode)

Stelt het apparaat in staat om zijn uitzendingen te laten onderbreken door hoger geprioriteerde signalen van andere toestellen, waardoor essentiële communicatie doorkomt.

Zenderonderbreking (decoderen)
Inbegrepen
Zendonderbreking (coderen) Engelse benaming: Transmit interrupt (encode)

Stelt het apparaat in staat om de uitzendingen van andere toestellen te onderbreken, zodat kritieke berichten lopende communicatie kunnen overschrijven.

Zenderonderbreking (coderen)
Inbegrepen
Noodmeldingen Engelse benaming: Emergency

Het apparaat heeft de mogelijkheid om een gestructureerd noodoproep proces te starten, wat zorgt voor een snelle reactie in kritieke omstandigheden.

Noodmeldingen
Inbegrepen
Noodzoektoon Engelse benaming: Emergency search tone

Bij het betreden van de noodmodus zal het apparaat een luid akoestisch alarm laten horen om nabijgelegen personeel te waarschuwen.

Noodzoektoon
Inbegrepen
Externe monitor Engelse benaming: Remote monitor

Het apparaat kan op afstand de microfoon van een andere toestel activeren om de situatie te kunnen monitoren.

Externe monitoring
Inbegrepen
Uitschakelen/inschakelen Engelse benaming: Radio disable/enable

Stelt het apparaat in staat om op afstand een andere toestel uit te schakelen en vervolgens opnieuw in te schakelen, wat extra controle biedt over de communicatieapparatuur.

Uitschakelen/Inschakelen
Inbegrepen

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer DP2400e
Productnaam Motorola DP2400e DMR portofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 122 x 56 x 39 mm met standaard 1400 mAH NiMH batterij
Gewicht 350 gram met standaard 1400 mAH NiMH batterij

Batterij eigenschappen

Batterij Type Motorola PMNN4416 1650 mAh Lithium-ion accu
Batterij verwijderbaar Ja
Batterij Stand-by tijd * * Circa 19 uur in digitale stand

* 5/5/90 gebruik staat voor 5% zenden, 5% ontvangen en 90% standby

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Nee
Toetsenbord Nee
Noodknop Nee
Programmeerbare toetsen Ja
Geschikt voor handschoenen Ja

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek PMR analoog, DMR digitaal
Frequentieband UHF, VHF
Frequentie VHF 136 - 174 MHz, UHF 403 - 527 MHz
Zendvermogen UHF: 4 watt, VHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte 20 kHz, 25 kHz, 12.5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP67
MIL-STD MIL-STD 810

Downloads

Kennisbank artikelen

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Motorola DP2400e is compatible met onderstaande accessoires

Het complete Motorola Assortiment

Motorola Portofoons
Motorola Portofoons

Motorola portofoons zijn betrouwbare hulpmiddelen om uw teams verbonden en effectief te laten communiceren.

Bekijk portofoons
Motorola Mobilofoons
Motorola Mobilofoons

Motorola mobilofoons zijn betrouwbare hulpmiddelen om uw teams verbonden en effectief te laten communiceren.

Bekijk mobilofoons
Motorola netwerken
Motorola Netwerken

Motorola-netwerken zijn ontworpen om mee te schalen met uw organisatie, zodat u zo groot kunt groeien als u wilt.

Bekijk netwerken
Motorola Service & Support
Service & Support

Kies voor Service & Support van SMELT om de uptime en beschikbaarheid van uw Motorola-producten te garanderen.

Bekijk Service & Support

Alternatieven