• Motorola DP2400 Motorola DP2400

Motorola DP2400

Brochure van de Motorola DP2400

De DP2400 is een digitale portofoon uit de MOTOTRBO serie van Motorola en is compatibel met de ETSI DMR standaard en levert uitstekende bedrijfskritische spraakcommunicatie. Met één druk op de knop kunnen werknemers privé of groepsoproepen plaatsen middels uw eigen veilige bedrijfscommunicatie netwerk.

De DP2400 van Motorola is ontworpen om de veiligheid te verbeteren binnen uw organisaties. Zo beschikt uw medewerker met de DP2400 niet alleen over push-to-talk communicatie maar is de portofoon ook uitgerust met veiligheid functionaliteiten zoals lone worker en geavanceerde encryptie. Zelfs als een medewerker niet reageert bent u in staat om op afstand de portofoon te activeren om zo te controleren of uw medewerker veilig is.

De Motorola MOTOTRBO DP2400 enhanced is verkrijgbaar in VHF- en UHF-frequentiebanden en beschikt over 16 kanalen, 2 programmeerbare knoppen en heeft een IP97-normering

Landelijke Leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Persoonlijk Advies

Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Professionele Serviceorganisatie

Support, onderhoud en reparatie

Uitgebreide omschrijving

De DP2400 enhanced digitaal is een professionele portofoon van Motorola. Deze portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken. Een volledig overzicht van functionaliteiten en specificaties vindt u onderaan deze pagina.

Digitale DMR portofoon

De Motorola DP2400 enhanced is compatibel met de DMR ETSI standaard en werkt in zowel analoge als digitale modus. Met functies zoals dynamische mixed mode schakelt u automatisch tussen analoge en digitale oproepen.

16 kanalen

De MOTOTRBO DP2400 enhanced beschikt over een capaciteit van 16 kanalen, zodat uw organisatie over meerdere gespreksgroepen beschikt en u de communicatie per afdelingsgroep kunt inrichten.

Langere batterijduur

De Motorola DP2400 Enhanced heeft ten opzichte van de Motorola DP2400 (Generatie 1) een verbeterde batterijduur van circa 28 uur bij normaal gebruik.

2 programmeerbare toetsen

De Motorola DP2400 portofoon beschikt over 2 programmeerbare knoppen die naar eigen wens geconfigureerd kunnen worden. De functionaliteiten onder de knop kunt u activeren door een lange of korte druk op de knop.

IMPRES Over-the-Air (OTA) batterijmanagement

De IMPRES OTA batterijmanagementtool helpt u het maximale uit de batterijen te halen. Zo bent u altijd verzekerd van een optimaal geconditioneerde batterij.

IMPRES batterijmogelijkheden

Geen zorgen meer over de kwaliteit van uw batterijen met de IMPRES batterijen en laders van Motorola. IMPRES zorgt dat uw batterijen altijd goed opgeladen worden en conditioneert deze om de maximale capaciteit te kunnen bieden.

IMPRES audiomogelijkheden

Met IMPRES audio haalt u het beste resultaat uit de Motorola DP2400 enhanced. IMPRES audio zorgt ervoor dat het audioprofiel van de portofoon afgestemd is op uw IMPRES accessoire.

TIA4950 gecertificeerd

De Motorola DP2400 enhanced is ook in een speciale TIA4950 (FM opvolger) variant verkrijgbaar, zodat communiceren ook mogelijk is op locaties waar TIA4950 certificering vereist is.

Algemene specificaties

TechniekDigitaal DMR
MerkMotorola
SKUDP2400
NaamMotorola DP2400
FrequentiebandUHF & VHF
FrequentieVHF: 136 - 174 MHz
UHF: 403 - 527 MHz
ZendvermogenVHF: 5 watt
UHF: 4 watt
Aantal kanalen16 kanalen
Kanaalbandbreedte12.5 kHz / 20 kHz / 25 kHz
Afmeting122 x 56 x 39 mm met standaard 1400 mAH NiMH batterij
Gewicht350 gram met standaard 1400 mAH NiMH batterij
Gemiddelde batterij duur @ 5/5/90Circa 13 uur
DisplayNee
ToetsenbordNee
Vaste-noodknopNee
Geïntegreerde WiFiNee
Geïntegreerde GPSNee
Geïntegreerde bluetoothNee
Programmeerbare toetsenJa, 2 stuks
Optionboard mogelijkheidNee, deze portofoon biedt geen option board mogelijkheden
ATEX- of FM-normeringNee
IP-normeringIP67

Kunnen wij u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

SMELT Medewerker

Standaard Geleverd Met

Naast standaardproducten waar deze Motorola DP2400 Enhanced Digitaal UHF / VHF professionele portofoon mee geleverd wordt, zijn er diverse optionele items die kunnen worden bijbesteld. De standaardlevering van de Motorola DP2400 Enhanced Digitaal UHF / VHF professionele portofoon bestaat uit de volgende artikelen:

  • Portofoon: Motorola DP2400 Enhanced Digitaal
  • Frequentieband: UHF of VHF
  • Antenne: Verschillende opties mogelijk
  • Accu: Verschillende opties mogelijk
  • Lader: Enkelvoudige snellader (optioneel)
  • Draagaccessoire: Riemclip (optioneel)
  • Overige: Accessoire stofkap
  • Handleiding: Nederlandstalig

Technische Specificaties

PL / DPL signaleringJa, compatibel met analoge PL en digitale PL
Quick Call II signaleringJa, is compatibel
MDC SignaleringJa, is compatibel
5-toon signaleringJa, is compatibel
DTM-signaleringNee
MTP1327-signaleringNee

Repeater mogelijkheidJa
IP Site ConnectJa
Capacity plusJa
Capacity maxNee
Connect plusNee

Intelligente audioJa, de portofoon kan automatisch het volume aanpassen aan achtergrondgeluid
Lone workerDe portofoon kan een automatisch alarmscenario activeren wanneer de gebruiker een bepaalde tijd niet reageert op een alert
Man downNee
PrivacyDe portofoon beschikt over standaard MOTOTRBO 16-bit en optioneel is er 40-bit encryptie als upgradelicentie
TekstberichtenDe gebruiker kan zelf geen tekstberichten opstellen en uitsturen. Het is wel mogelijk om de radio een voorgeprogrammeerde tekst te laten versturen.
SpraakaanduidingDe radio kan het batterijniveau, kanaalnummer en de menu's laten uitspreken
Verzender onderbrekenDe radio kan op afstand worden onderbroken, maar kan dit standaard zelf niet bij een andere radio doen (mogelijk middels licentie)

IP-normeringIP67

Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Verhuur en lease