Motorola CP040

De CP040 is het instap model van Motorola als we kijken naar professionele portofoons en is daarnaast verkrijgbaar in 4 of 16 kanalen. Naast de 4 of 16 kanalen uitvoering is deze portofoon uit de CP-series van Motorola verkrijgbaar in een UHF of VHF variant. Motorola heeft de CP040 dezelfd... Lees meer
Voor de Motorola CP040 portofoon dient de gebruiker in het bezit te zijn van een zendvergunning. Voor meer informatie over zendvergunningen en frequenties, neemt u contact met ons op.

Omschrijving

De CP040 is het instap model van Motorola als we kijken naar professionele portofoons en is daarnaast verkrijgbaar in 4 of 16 kanalen. Naast de 4 of 16 kanalen uitvoering is deze portofoon uit de CP-series van Motorola verkrijgbaar in een UHF of VHF variant. Motorola heeft de CP040 dezelfde accessoire connector als de "oude GP300" portofoon gegeven waardoor headsets, oortjes of een handmicrofoon uitwisselbaar zijn. De portofoon is gemaakt van zeer robuuste kunststof met een aluminium behuizing en voldoet aan de IP54 norm waardoor hij spatwaterdicht en daarnaast bestand is tegen stof. De Motorola CP040 was leverbaar in verschillende kanaal uitvoeringen en in verschillende frequentiebanden en werd daarnaast standaard geleverd met een lithium-ion accu van 1600 mAh, antenne, riemclip en enkelvoudige snellader. SMELT heeft voor de Motorola CP040 ook meervoudige laders en diverse audio oplossingen in het assortiment.

Pakketinhoud

De CP040 van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Motorola CP040 portofoon
Accu Motorola standaard accu (verschillende opties)
Antenne Motorola UHF of VHF antenne (verschillende opties)
Lader Motorola Einzelladegerät
Draagaccessoire Motorola riemclip
Overige Motorola accessoire dustcover
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Motorola CP040 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer CP040
Productnaam Motorola CP040

Afmeting en gewicht

Afmeting 130 x 62 x 42 mm met slim Li-ion accu
Gewicht 376 gram met slim Li-ion accu

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Nee
Programmeerbare toetsen Ja, 2 stuks
Noodknop Nee

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek
Frequentieband UHF, VHF
Frequentie VHF 136 - 174 MHz, UHF 403 - 470 MHz
Zendvermogen UHF: 4 watt, VHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte 20 kHz, 25 kHz, 12.5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP54

Kennisbank artikelen

Groter bereik of meer capaciteit nodig?

Naast onze uitgebreide selectie van portofoons, mobilofoons en basisposten, bieden wij ook complete analoge, digitale en TETRA-netwerken aan. Met deze netwerken kunt u eenvoudig uw dekkingsbereik vergroten of extra capaciteit creëren.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat