motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola CLP446e

De Motorola CLP446e is een vergunningsvrije portofoon die zich kenmerkt aan zijn compacte ontwerp, maar met zeer functionele voordelen die de gebruiker helpt voor een optimale communicatie. Hij werkt op de PMR446-frequentieband, die bestaande is uit 16 kanalen waarvan de gebruiker en zijn team zelf het kanaal kunnen kiezen. Het verzenden van de communicatie kan middels de grote push-to-talk-knop in het midden van de walkie talkie. Ook zijn er voor dit model diverse oortjes en andere accessoires beschikbaar om de communicatie nog praktischer en efficiënter in te richten.

De CLP446e portofoon wordt standaard geleverd met een lithium-ion accu van 1800 mAh, een geïntegreerde antenne, enkelvoudige snellader, oortje en een handige draagclip.

Let op! de Motorola CLP446e is de opvolger van de Motorola CLP446 portofoon

Omschrijving van de Motorola CLP446e

Door de drukte van een werkdag en daarnaast een goede dienstverlening te kunnen geven is het nodig om snel te schakelen en snel te kunnen communiceren met collega’s. Dit is niet altijd even makkelijk en kan tot irritatie leiden bij een klant of bezoeker. Mede daardoor is de portofoon nog steeds een populaire oplossing op de werkvloer of in de buitenlucht. Sta binnen een seconde in contact met medewerkers zonder hiervoor afhankelijk te zijn van Wi-Fi of 4G. De portofoon is daarnaast voorzien van uitstekende audio en daarmee biedt het heldere audioprestaties in elke omgeving, het is mogelijk om tussen 15 volumeniveaus te kiezen.

Compact en gemakkelijk mee te nemen

De CLP446e is één van de compactste portofoon die er is. Hij weegt namelijk slechts 95 gram en met de meegeleverde riemclip kunt u de portofoon gemakkelijk meenemen, bijvoorbeeld aangehaakt aan een riem of borstzak. Door zijn vrij eenvoudig, maar modern design sluit de portofoon mateloos aan op uw bedrijfskleding en valt hij niet te veel op. Ook is er sprake van een ingebouwde antenne, waardoor de portofoon ook erg gemakkelijk onder bedrijfskleding te dragen, zonder dat er een antenne uitsteekt. Ook heeft de portofoon slechts een dikte van 25 millimeter waardoor hij zelfs in een broekzak past.

Krachtige behuizing

Een belangrijke voorwaarde van een portofoon is dat deze niet snel stuk gaat. Ook de CLP446e is voorzien van een robuuste behuizing om zo de prestaties van de portofoon te garanderen zonder de tussenkomst van eventuele schade. Dit model is daarnaast voorzien van de IP54 normering, waarmee de portofoon beschermd is tegen sproeiend water of spatwater, en zich beschermd tegen het indringen van stof. Mocht u dus veel in de buitenlucht willen communiceren of in de buurt zijn van natte omstandigheden, dan is deze portofoon daar uitstekend tegen beschermd.

Voorzien van LED-ring

Op de walkie talkie bevindt zich een LED-ring die als functie heeft om in één oogblik op de hoogte te zijn van een melding, gemiste oproep of andere status. Deze LED-ring kan in verschillende kleuren weergegeven worden. Het zijn 8 kleuren om het actieve kanaal, radio verzenden en ontvangen, scannen, volumeniveau, dempen en batterijstatus aan te geven.

Uitstekende batterijduur voor minimaal een werkdag

De portofoon wordt standaard geleverd met een lithium-ion accu van 1800mAh, enkelvoudige lader en een holster. Met de meegeleverde accu geniet u van een batterijduur tot wel 20 uur bij normaal gebruik.

Pakketinhoud van de Motorola CLP446e

De CLP446e van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen.

Naam portofoonMotorola CLP446e portofoon
Modelnummer(s)PMEU5509A
AccuMotorola standaard Li-ion 1800 mAh accu (HKNN4013ASP01)
AntenneGeintegreerde antenne
LaderMotorola enkelvoudige snellader (IXPN4028)
Draag accessoireMotorola holster met clip (PMLN8065)
OverigeMotorola Oortelefoon (PMLN8077A, PMLN8125 of PMLN8190)
DocumentatieVerkortehandleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Accessoires geschikt voor de Motorola CLP446e

Alternatieven

Algemene specificaties van de Motorola CLP446e

MerkMotorola
SKUCLP446e
Product NameMotorola CLP446e
FrequentiebandUHF
FrequentieUHF 446 MHz
ZendvermogenUHF: 0,5 watt
Kanaalbandbreedte12.5KHz
Afmeting90 x 51 x 25 mm
Gewicht95 gram met standaard Li-ion accu
Gemiddelde batterij duur @ 5/5/9020 uur met standaard lithium-ion-accu
DisplayNee
ToetsenbordNee
Vaste-noodknopNee
Geïntegreerde WiFiNee
Geïntegreerde GPSNee
Geïntegreerde bluetoothNee
Programmeerbare toetsenNee
Optionboard mogelijkheidNee
ATEX- of FM-normeringNee
IP-normeringIP54

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.