Motorola CLP446e vergunningsvrije portofoon

De Motorola CLP446e is een vergunningsvrije portofoon met een compact ontwerp en zeer functionele voordelen die helpen bij een optimale communicatie. Hij werkt op de PMR446-frequentieband, bestaande uit 16 kanalen. De gebruiker en zijn team kunnen zelf het kanaal kiezen. Het verzenden v... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Motorola CLP446e is een vergunningsvrije portofoon met een compact ontwerp en zeer functionele voordelen die helpen bij een optimale communicatie. Hij werkt op de PMR446-frequentieband, bestaande uit 16 kanalen. De gebruiker en zijn team kunnen zelf het kanaal kiezen. Het verzenden van de communicatie kan middels de grote push-to-talk knop in het midden van de walkie talkie. Ook zijn er voor dit model diverse oortjes en andere accessoires beschikbaar om de communicatie nog praktischer en efficiënter in te richten.

Snel schakelen en efficiënt communiceren met collega’s zijn essentieel tijdens een drukke werkdag waarop u een goede dienstverlening wilt bieden. Dit is niet altijd even makkelijk en kan tot irritatie leiden bij een klant of bezoeker. Mede daardoor is de portofoon nog steeds een populaire oplossing op de werkvloer, binnen en buiten. Sta binnen één seconde in contact met medewerkers, zonder hiervoor afhankelijk te zijn van wifi of 4G. De portofoon is daarnaast voorzien van heldere audioprestaties in elke omgeving, waarbij de gebruiker kan kiezen uit vijftien volumeniveaus.

Compact en gemakkelijk mee te nemen

De CLP446e is één van de meest compacte portofoons die er is. Hij weegt namelijk slechts 95 gram en heeft een dikte van 25 millimeter. Het eenvoudige moderne design sluit naadloos aan op uw bedrijfskleding. Zo kan de portofoon door de ingebouwde antenne gemakkelijk onder bedrijfskleding worden gedragen. En door het compacte ontwerp past de portofoon vaak zelfs in de broekzak. Daarnaast neemt u de portofoon gemakkelijk mee aan een riem of borstzak met de meegeleverde riemclip.

Krachtige behuizing

Een belangrijke voorwaarde van een portofoon is dat deze niet snel stuk gaat. Daarom is de CLP446e voorzien van een robuuste behuizing om zo de prestaties van de portofoon te garanderen zonder tussenkomst van eventuele schade. Dit model is voorzien van de IP54-normering, waarmee de portofoon beschermd is tegen sproeiend water of spatwater en tegen het indringen van stof. Een uitstekende bescherming dus wanneer u wilt communiceren in de buitenlucht of in de buurt van natte omstandigheden.

Voorzien van LED-ring

Op de walkie talkie bevindt zich een LED-ring, zodat u in één oogopslag op de hoogte bent van een melding, gemiste oproep of andere status. Deze LED-ring kent acht kleuren voor het weergeven van het actieve kanaal, radio verzenden en ontvangen, scannen, het volumeniveau, dempen en het aangeven van de batterijstatus.

Uitstekende batterijduur voor minimaal een werkdag

De portofoon wordt standaard geleverd met een Lithium-ion accu van 1800mAh, enkelvoudige lader en een holster. Met de meegeleverde accu geniet u van een batterijduur tot wel 20 uur bij normaal gebruik.

Pakketinhoud

De CLP446e van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Motorola CLP446e portofoon
Modelnummer(s) PMEU5509A
Accu Motorola standaard Li-ion 1800 mAh accu (HKNN4013ASP01)
Antenne Geïntegreerde antenne
Lader Motorola enkelvoudige lader (IXPN4028)
Draagaccessoire Motorola holster met clip (PMLN8065)
Overige Motorola oortelefoon (PMLN8077A, PMLN8125 of PMLN8190)
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer CLP446e
Productnaam Motorola CLP446e vergunningsvrije portofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 90 x 51 x 25 mm
Gewicht 95 gram met standaard Li-ion accu

Batterij eigenschappen

Batterij Type Lithium-ion 1800 mAh accu
Batterij verwijderbaar Ja
Batterij Stand-by tijd * * Circa 20 uur

* 5/5/90 gebruik staat voor 5% zenden, 5% ontvangen en 90% standby

Audio eigenschappen

Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Nee
Toetsenbord Nee
Noodknop Nee
Programmeerbare toetsen Nee

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek PMR446 analoog
Frequentieband UHF
Frequentie UHF 446 MHz
Zendvermogen UHF: 0,5 watt
Kanaalbandbreedte 12.5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP54

Nieuws artikelen

Kennisbank artikelen

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Motorola CLP446e is compatible met onderstaande accessoires

Alternatieven