Motorola BT000593A01

De Motorola BT000593A01, een krachtige lithium-ion batterij met een capaciteit van 5800mAh, is ontworpen om te voldoen aan de eisen van intensief gebruik in verschillende werkomgevingen. Deze batterij biedt een uitzonderlijke energievoorziening voor Motorola two-way radio's, en is met name... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Motorola BT000593A01, een krachtige lithium-ion batterij met een capaciteit van 5800mAh, is ontworpen om te voldoen aan de eisen van intensief gebruik in verschillende werkomgevingen. Deze batterij biedt een uitzonderlijke energievoorziening voor Motorola two-way radio's, en is met name geschikt voor lange werkdagen of situaties waarin opladen niet direct mogelijk is.

Deze hoge capaciteit zorgt ervoor dat professionals, zoals beveiligingspersoneel, hulpdiensten, en evenementenorganisatoren, kunnen vertrouwen op hun communicatieapparatuur gedurende lange periodes. De betrouwbaarheid en duurzaamheid van de BT000593A01 maken het een onmisbaar accessoire voor missiekritische communicatie.

Voor meer informatie over de Motorola BT000593A01 of om een offerte aan te vragen, neem contact op met SMELT Europe. Zij bieden deskundig advies om u te helpen de juiste keuze te maken voor uw communicatiebehoeften.

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Motorola BT000593A01 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer BT000593A01
Productnaam Motorola BT000593A01
Accessoire type Accu

Geschikt voor modellen

Motorola SL1600, Motorola SL2600e, Motorola TLK100, Motorola Evolve, Motorola TLK110

Accessoire specificaties

Accu type Lithium ion
Accucapaciteit 5800 mAh
Accu voltage 3,7 Volt

Omgeving eigenschappen

ATEX- of FM-normering Nee
Operationeel Temperatuur van -20C tot +60ºC
Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.