Motorola 4200865599

De Motorola 4200865599 lederen draagriem is uw ideale partner voor het moeiteloos meenemen van uw Motorola portofoon. Deze hoogwaardige lederen riem is niet alleen duurzaam, maar ook uiterst functioneel. Hij werkt perfect samen met een riemclip of draagtas, zodat uw portofoon altijd binnen... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Motorola 4200865599 lederen draagriem is uw ideale partner voor het moeiteloos meenemen van uw Motorola portofoon. Deze hoogwaardige lederen riem is niet alleen duurzaam, maar ook uiterst functioneel. Hij werkt perfect samen met een riemclip of draagtas, zodat uw portofoon altijd binnen handbereik is. Of u nu in een industriële omgeving werkt of op een evenement, deze draagriem zorgt ervoor dat u de portofoon altijd binnen handbereik hangt. Geschikt voor de meeste Motorola portofoons, is dit de draagoplossing die u niet wilt missen. Vraag een offerte aan voor de Motorola 4200865599 lederen draagriem en ervaar het gemak en de betrouwbaarheid die hij biedt.

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer 4200865599
Productnaam Motorola 4200865599
Accessoire type Onderdelen

Geschikt voor modellen

Motorola universeel

Accessoire specificaties

Materiaal Hard leder
Snel bevestiging Nee
Afmeting passant/riemclip

Omgeving eigenschappen

ATEX- of FM-normering Nee
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat