Portofoons leverancier

U zoekt een portofoon leverancier bij u in de regio? SMELT is als landelijke leverancier altijd in de buurt of op locatie. Zowel de accountmanagers als servicemedewerkers van SMELT werken door geheel Nederland om u zo optimaal mogelijk te bedienen.

Neem vandaag nog contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of contactformulier.

088 60 666 00

Landelijke Leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Persoonlijk Advies

Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Professionele Serviceorganisatie

Support, onderhoud en reparatie

ALTIJD IN DE BUURT OF OP LOCATIE

Kiest u voor SMELT leverancier dan kiest u voor een organisatie die is ingericht op het landelijk verkopen en verhuren van portofoons, mobilofoons, accessoires en netwerken. Naast dat u bij SMELT communicatieapparatuur en infrastructuur kunt kopen, huren en/of leasen, kunnen wij ook het onderhoud daarvan verzorgen. De medewerkers van SMELT zijn dagelijks vanuit verschillende locaties onderweg naar onze klanten waar ook gevestigd in Nederland.

SMELT komt graag bij u op locatiebezoek, voor een kennismaking, inventarisatie van uw wensen en bedrijfslocatie. U kunt van ons een gedegen en merkonafhankelijk advies over de mogelijkheden verwachten. Indien gewenst adviseren wij ook over integratie met andere bedrijfsprocessen. Waar ook in Nederland; het testen van apparatuur alvorens aanschaf of een tijdelijke proefopstelling behoren tot de mogelijkheden.

Regelmatig verzorgen wij op verschillende locaties in Nederland regionale presentaties van producten en oplossingen. Deze presentaties zijn zowel voor bestaande relaties als voor potentiële nieuwe klanten. Daarnaast kunt u ons vinden op vakbeurzen en congressen gericht op gebruikersgroepen zoals hulpdiensten algemeen, specifiek brandweer, ARBO/BHV, petrochemische industrie of de evenementenbranche. Onze presentaties spitsen wij altijd toe op producten en oplossingen voor die specifieke branche. Op de hoofdvestiging van SMELT hebben wij een permanente demonstratie- en presentatieruimte, zodat u zelf de mogelijkheden van portofonie en applicaties kunt zien en ervaren. Wilt u ons bezoeken? U bent van harte welkom! Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Doordat SMELT landelijk opereert, kennen wij uw omgeving. Wij komen niet alleen bij de vele relaties door het hele land, maar ook naar evenementen en tijdelijke projecten door geheel Nederland. Hiervoor brengen wij locaties, frequenties en omgeving in kaart. En dat al ruim twintig jaar. Van de Noord-Zuidlijn in Amsterdam, tot concerten in stadions in Eindhoven en Rotterdam. Tijdelijke projecten op de Maasvlakte of een netwerk voor ’s werelds grootste estafetteloop tussen Enschede en Nijmegen. SMELT is aanwezig!

Contactformulier

Mocht u na uw bezoek aan onze website nog vragen hebben, meer informatie wensen, advies of een offerte willen ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Ons Assortiment

SMELT staat al ruim twee decennia bekend als portofoonleverancier, maar ons assortiment is breder dan dat. Ook voor mobilofoons, pagingsystemen, bodycams, netwerkoplossingen en applicaties kunt u bij ons terecht. Voor meer informatie over onze producten kijkt u op de productwebsite of laat u adviseren door onze ervaren productspecialisten!

Regionaal sterk

Waar u ook in Nederland gevestigd bent, SMELT levert portofoons, mobilofoons en netwerken in uw regio. SMELT is uw online en offline winkel, leverancier en serviceorganisatie in één. Gericht op leveringen en diensten door het hele land.

Portofoon leverancier Noord-Holland

NOORD-HOLLAND

PROVINCIE
In de provincie Noord-Holland is SMELT actief als portofoonleverancier en serviceorganisatie. Diverse overheidsdiensten, bedrijven en evenementen in en rond Amsterdam maken al gebruik van onze diensten. Zo realiseerde SMELT bijvoorbeeld voor diverse evenementen portofoondekking voor de gehele binnenstad van Alkmaar, Haarlem en ook Amsterdam. In mediastad Hilversum is SMELT een bekende naam als toeleverancier voor tv- en filmproducties.
Portofoon leverancier Zuid-Holland

ZUID-HOLLAND

PROVINCIE
In Zuid-Holland is SMELT kind aan huis. In het Rotterdamse haven- en industriegebied Europoort en Botlek zijn we zeer actief binnen de petrochemische industrie. Maar ook buiten Rotterdam zijn wij aanwezig bij onder andere gemeenten, bedrijven en instellingen (bijvoorbeeld zorgcentra). Naast Rotterdam en Den Haag is SMELT al ruim een decennia leverancier voor diverse evenementen in Leiden, Gouda, Delft en Dordrecht.
Portofoon leverancier Noord-Brabant

NOORD-BRABANT

PROVINCIE
Waar ook in Brabant, SMELT is aanwezig! Vanuit ons servicepunt in Noord-Brabant bedienen we de gehele provincie. Als leverancier van portofoons voor zowel koop als huur rijden we van Eindhoven naar Breda en via Roosendaal terug naar Oss. SMELT verzorgt voor meerdere Brabantse gemeenten en bedrijven het onderhoud van de portofoons. Voor diverse evenementen, waaronder carnaval en Koningsdag, leveren wij in Den Bosch en Tilburg al jaren de communicatie.
Portofoon leverancier Utrecht

UTRECHT

PROVINCIE
De provincie Utrecht kennen we door en door. Als dienstverlener op het gebied van portofoons en mobilofoons voor onder andere overheid, hulpdiensten en het bedrijfsleven maar ook als portofoonverhuurder. Zo heeft SMELT menigmaal voor diverse projecten in de stadscentra van Amersfoort en Utrecht een tijdelijk communicatienetwerk geïnstalleerd. Door de centrale ligging neemt SMELT regelmatig deel aan vakbeurzen georganiseerd in de Jaarbeurs.
Portofoon leverancier Gelderland

GELDERLAND

PROVINCIE
Vlak over de provinciegrens van Gelderland staat het hoofdkantoor van SMELT. Als portofoonleverancier leveren wij onder andere in deze regio aan gemeenten, ziekenhuizen, rechtbanken maar ook aan BHV-organisaties. Diverse evenementen huren portofoons bij SMELT, waaronder het grootste vierdaagse festival van Nederland; de Zwarte Cross in de Achterhoek. Ook kunt u ons zomaar tegenkomen bij Bevrijdingsfestivals en Vierdaagsefeesten in bijvoorbeeld Arnhem, Nijmegen of Apeldoorn.
Portofoon leverancier Overijssel

OVERIJSSEL

PROVINCIE
De oorsprong van SMELT ligt in Zwolle, Overijssel. Vanuit deze thuisbasis werden in aanvang de regio’s Salland (Zwolle, Deventer) en Twente (Enschede, Hengelo en Almelo) bediend. Met de specialisatie naar verkoper en verhuurder van portofoons en aanverwanten begin deze eeuw is ook de organisatie verder ingericht om landelijk te kunnen aanbieden. Inmiddels is SMELT binnen en buiten Overijssel een klinkende naam als het aankomt op portofonie.
Portofoon leverancier Groningen

GRONINGEN

PROVINCIE
Met de provincie en stad Groningen heeft SMELT een warme band. Mede daardoor treedt SMELT onder meer op als sponsor en leverancier van het festival Eurosonic Noorderslag. SMELT levert in Groningen onder andere portofoons aan kantoren, winkels, horeca, fabrieken en hulpdiensten zoals brandweer, politie en ambulance. Wij komen graag bij u op de koffie om uw communicatiebehoefte en de locatie te inventariseren.
Portofoon leverancier Friesland

FRIESLAND

PROVINCIE
In Friesland is SMELT vertegenwoordigd als leverancier van portofoons voor onder andere gezondheidszorg, scholen, casino’s en hotels in Leeuwarden, Heerenveen en Sneek. Dit is echter slechts een greep uit ons klantenbestand. Portofoons, eventueel met accessoires zoals headsets, zijn breed inzetbaar van kantoor tot boerderij en van retail tot fabriek. Ook voor BHV, ARBO en EHBO zijn portofoons een oplossing. Mogen wij u informeren?
Portofoon leverancier Drenthe

DRENTHE

PROVINCIE
Of het nu gaat om logistiek, beveiliging, bewaking bouw & infra of welke vorm van communicatie ook binnen uw bedrijf of organisatie; SMELT levert op uw locatie in portofoons voor koop of huur. Daarnaast verzorgt SMELT uiteraard reparaties en onderhoud. Naast genoemde diensten is SMELT ook groothandel, importeur en distributeur voor diverse merken. Vanuit Hoogeveen rijden we naar Assen of Emmen of waar u ons wenst.
Portofoon leverancier Flevoland

FLEVOLAND

PROVINCIE
Als aanbieder van portofoons in Flevoland levert en onderhoudt SMELT al jaren portofoonsystemen voor bedrijven en organisaties in de gehele provincie. In Almere, Lelystad, rond en op het IJsselmeer komt u SMELT geregeld tegen als toeleverancier bij evenementen. Voor de grotere festivals heeft SMELT op het evenemententerrein in Biddinghuizen een permanente zendmast met antenne-installatie beschikbaar.
Portofoon leverancier Limburg

LIMBURG

PROVINCIE
In de provincie Limburg is SMELT sterk vertegenwoordigd met onze vestiging op 15 minuten van Venlo en Roermond. Klanten variërend van binnen de industrie in bijvoorbeeld Sittard-Geleen tot leverancier van portofoons voor de bedrijfshulpverlening in Heerlen, Kerkrade en Maastricht. Als verhuurder levert SMELT al jaren de portofoons voor diverse carnavalsverenigingen en optochten van Weert tot aan Maastricht.
Portofoon leverancier Zeeland

ZEELAND

PROVINCIE
In Zeeland is SMELT het meest actief binnen de petrochemische industrie rondom Vlissingen en Terneuzen met explosieveilige ATEX portofoons. Ook voor andere bedrijfsmatige toepassingen is SMELT leverancier en verzorgt het onderhoud van portofoons, mobilofoons en systemen op locatie door heel Zeeland. In Middelburg en Goes komt u ook onze huurportofoons geregeld tegen bij beveiligingsbedrijven en/of op evenementen.

Waarom SMELT?

SMELT staat voor eerlijk, merkonafhankelijk en deskundig advies en dat alles tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Samen met onze klanten kijken wij naar de communicatiebehoefte en wensen om zo de juiste oplossing te bieden. Dit maatwerk zit niet alleen in de apparatuur, maar ook in het netwerk, bereik (dekkingsgebied), eventuele accessoires, applicaties en/of koppelingen met andere systemen of processen. SMELT staat voor een duidelijke open communicatie met eerlijke feedback, om zo tot een opbouwende en succesvolle samenwerking te komen.

SMELT Europe levert producten en diensten door geheel het land. De gecertificeerde medewerkers van SMELT zijn altijd getraind in de laatste technieken en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast mag u van ons flexibiliteit verwachten. Door onze jarenlange ervaring in de ondersteuning bij calamiteiten en binnen de evenementenbranche zijn we gewend en ingericht om snel te schakelen. Mocht u nog niet overtuigd zijn, dan laten wij onze klanten graag spreken; u kunt te allen tijde referenties bij ons opvragen.

Landelijke portofoon leverancier