Kenwood UBZ-LJ8 Geel

De Kenwood Funkey UBZ-LJ8 Geel semi-professionele vergunningsvrije portofoon is de opvolger van de Funkey UBZ-LH68. Door een wijziging in regelgeving kunnen deze portofoons niet met elkaar communiceren, vanwege de verschillende frequentiebanden. De Funkey kenmerkt zich door een compact for... Lees meer

Omschrijving

De Kenwood Funkey UBZ-LJ8 Geel semi-professionele vergunningsvrije portofoon is de opvolger van de Funkey UBZ-LH68. Door een wijziging in regelgeving kunnen deze portofoons niet met elkaar communiceren, vanwege de verschillende frequentiebanden. De Funkey kenmerkt zich door een compact formaat met een zwenkbare 180 graden antenne, voor meer comfort bij het opbergen van de portofoon. De UBZ-LJ8 heeft beschikking over 8 PMR446 kanalen. Door de groepsmodus wordt u zelfs in drukbevolkte gebieden niet meer gestoord door andere gebruikers, dankzij de keuze uit 38 subgroepen.

De Kenwood Funkey UBZ-LJ8 Geel is een semi-professionele portofoon uit de analoge PMR446 lijn van Kenwood. Deze PMR446 portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken.

Licentievrije communicatie

De PMR446 Kenwood Funkey UBZ-LJ8 Geel portofoon kan door iedereen worden gebruikt, zonder dat u extra kosten maakt voor bijvoorbeeld belminuten of frequentievergunning.

8 kanalen

Met de kleine UBZ-LJ8 Geel van Kenwood heeft u beschikking over 8 standaard voorgeprogrammeerde kanalen, waardoor u de portofoon direct vanuit de doos kunt gebruiken.

Groot display

De Funkey portofoon beschikt over een groot blackflies LCD-display met pictogrammen, waardoor u snel en gemakkelijk het display kunt aflezen.

Verkrijgbaar in 3 kleuren

Deze Funkey portofoon van Kenwood is niet alleen verkrijgbaar in de kleur geel, maar ook in zilver en zwart.

Zwenkbare antenne (180 graden)

De Kenwood Funkey UBZ-LJ8 portofoon is voorzien van een zwenkbare antenne (180 graden), die u gemakkelijk in het achterpaneel wegklapt voor meer opbergcomfort.

VOX-spraakbediening

De UBZ-LJ8 Geel van Kenwood beschikt over een VOX-functie die het mogelijk maakt te communiceren zonder uw handen te gebruiken.

Toetsenbordvergrendeling

Met de toetsenbordvergrendeling voorkomt u dat er per ongeluk op knopjes wordt gedrukt, wanneer de portofoon in uw jas- of broekzak zit opgeborgen.

Werkt met gewone batterijen

De Kenwood Funkey werkt naast een optioneel verkrijgbare accupack ook met 3 AA alkaline batterijen.

Pakketinhoud

De UBZ-LJ8YE van Kenwood wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Kenwood UBZ-LJ8 Geel portofoon
Modelnummer(s) UBZ-LJ8BE, UBZ-LJ8YE, UBZ-LJ8SLE
Accu Kenwood NiMH 700 mAh accu (UPB-5)
Antenne Vaste draaibare antenne (180 graden)
Lader Kenwood Einzelladegerät (UBC-4)
Draagaccessoire Kenwood riemclip
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Kenwood UBZ-LJ8YE specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Kenwood
Artikelnummer UBZ-LJ8YE
Productnaam Kenwood UBZ-LJ8 Geel

Afmeting en gewicht

Afmeting 55,5 X 103,9 X 26 mm
Gewicht 180 gram met 3 AA alkalinebatterijen

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Ja, LCD-monochrome display
Programmeerbare toetsen Nee
Noodknop Nee

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek
Frequentieband UHF
Frequentie UHF 446 MHz
Zendvermogen UHF: 0,5 watt
Kanaalbandbreedte 12.5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP68

Kennisbank artikelen

Groter bereik of meer capaciteit nodig?

Naast onze uitgebreide selectie van portofoons, mobilofoons en basisposten, bieden wij ook complete analoge, digitale en TETRA-netwerken aan. Met deze netwerken kunt u eenvoudig uw dekkingsbereik vergroten of extra capaciteit creëren.

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.