Kenwood TK-D340E2

De Kenwood TK-D340 is een digitale portofoon met een slank design en een erg makkelijke en vereenvoudigde bediening. Met een digitale portofoon geniet u van een prachtig geluid en een langere gebruiksduur, ongeacht de soort accu. Dit model is uitgerust verschillende functionaliteiten, zoal... Lees meer
Voor de Kenwood TK-D340E2 portofoon dient de gebruiker in het bezit te zijn van een zendvergunning. Voor meer informatie over zendvergunningen en frequenties, neemt u contact met ons op.

Omschrijving

De Kenwood TK-D340 is een digitale portofoon met een slank design en een erg makkelijke en vereenvoudigde bediening. Met een digitale portofoon geniet u van een prachtig geluid en een langere gebruiksduur, ongeacht de soort accu. Dit model is uitgerust verschillende functionaliteiten, zoals de dual-slot modus waarbij u twee gesprekken gelijktijdig kunt voeren. De portofoon is verder voorzien van de IP54 certificering, waarmee hij bestand is tegen stof, (spat)water en een stootje. Standaardlevering van de TK-D340 UHF portofoon omvat een krachtige lithium-ion-accu, enkelvoudige snellader, antenne en riemclip.

De Kenwood TK-D340E2 is één van de eerste digitale modellen van Kenwood met allerlei handige functionaliteiten in de UHF-frequentieband. De Kenwood portofoon beschikt daarnaast over de onderstaande belangrijke eigenschappen.

32 kanalen en dual-slot

Met dit model heeft u de beschikking over 32 kanalen waarmee u uw team gemakkelijk kan indelen in verschillende groepen. De Kenwood TK-D240 is volledig compatibel met de ETSI DMR standaard TS 102 361-1, -2 & -3. De dual-slot modus heeft als doel dat een gebruiker twee gelijktijdige gesprekken kan voeren zonder hiervoor te switchen.

Lone worker

Voor de veiligheid van de gebruikers is er de lone worker functie ontwikkeld, een functie waarbij gebruikers die alleen werken genieten van een speciale techniek. Hierbij wordt automatisch een signaal afgegeven wanneer deze na een afgesteld tijdsbestek geen interactie heeft met de portofoon en geen bevestiging afgeeft.

Digitaal en analoog mogelijk

Digitale en analoge spraaktechniek in één portofoon. Met de Kenwood TK-D340 en de automatische ontvangstmodus maakt het niet uit of u een analoog of digitaal signaal ontvangt op het kanaal.

Slanke portofoon

De TK-D340 portofoon van Kenwood is compact en heeft een ergonomisch stijlvol design, waardoor de portofoon gemakkelijk vast te pakken is. Bij gebruik van een standaard accu weegt deze portofoon slechts 360 gram.

Onderbreken van een gesprek

De functie om een gesprek te onderbreken wordt de “call interrupt’’ functionaliteit genoemd. Bij een noodgeval is het dus mogelijk om een kanaal vrij te maken en een noodsignaal af te geven.

Vergrendeling van toetsen

Met de toetsvergrendeling heeft u de mogelijkheid om de toetsen te blokkeren wanneer u deze niet nodig bent. Als bijvoorbeeld de portofoon aan uw broek hangt, of als u de portofoon heeft opgeborgen, is deze functie ideaal.

Scanfunctie

De scanfunctie is ervoor om automatisch naar gesprekken te zoeken op het netwerk. Wanneer u zich op een ander kanaal bevindt is deze functie ideaal zodat u niet alle kanalen hoeft af te zoeken.

Pakketinhoud

De TK-D340E2 van Kenwood wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Kenwood TK-D340E2 portofoon
Accu Kenwood lithium-ion 2000 mAh accu (KNB-45LM) (verschillende opties)
Antenne Kenwood UHF antenne (verschillende opties)
Lader Kenwood Einzelladegerät (KSC-35SE)
Draagaccessoire Kenwood riemclip (KBH-10)
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Kenwood TK-D340E2 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Kenwood
Artikelnummer TK-D340E2
Productnaam Kenwood TK-D340E2

Afmeting en gewicht

Afmeting 121.4 x 54 x 33.8 mm met standaard KNB-53N accu
Gewicht 360 gram met KNB-53N accu

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Nee
Programmeerbare toetsen Ja, 3 stuks
Noodknop Nee

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek
Frequentieband UHF
Frequentie UHF 403 - 470 MHz
Zendvermogen UHF: 4 watt
Kanaalbandbreedte 20 kHz, 25 kHz, 12.5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP54

Kennisbank artikelen

Groter bereik of meer capaciteit nodig?

Naast onze uitgebreide selectie van portofoons, mobilofoons en basisposten, bieden wij ook complete analoge, digitale en TETRA-netwerken aan. Met deze netwerken kunt u eenvoudig uw dekkingsbereik vergroten of extra capaciteit creëren.

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Alternatieven