Kenwood TK-D300E

De Kenwood TK-D300E is een digitale UHF-portofoon voorzien van toetsenbord, waarmee u gemakkelijk en snel de portofoon bedient. Deze portofoon van Kenwood is uitgevoerd met een 2 inch kleurenscherm waarop gemakkelijk informatie af te lezen is. Ook heeft het handige aanvullende functionalit... Lees meer
Voor de Kenwood TK-D300E portofoon dient de gebruiker in het bezit te zijn van een zendvergunning. Voor meer informatie over zendvergunningen en frequenties, neemt u contact met ons op.

Omschrijving

De Kenwood TK-D300E is een digitale UHF-portofoon voorzien van toetsenbord, waarmee u gemakkelijk en snel de portofoon bedient. Deze portofoon van Kenwood is uitgevoerd met een 2 inch kleurenscherm waarop gemakkelijk informatie af te lezen is. Ook heeft het handige aanvullende functionaliteiten, zoals de loneworker en man-down functie. Met dit toestel heeft u de keuze uit 512 kanalen die ingericht kunnen worden als analoge of digitale kanalen. De Kenwood TK-D300 is verkrijgbaar in UHF-frequentieband en wordt geleverd inclusief, antenne, accu, snellader en riemclip.

De TK-D300 is een digitale DMR portofoon in de UHF frequentieband die erg geschikt is voor professioneel gebruik. De portofoon beschikt over onderstaande eigenschappen.

Kleurendisplay van 2 inch

Deze portofoon heeft een zogeheten TFT-display, dit is een kleurenscherm waarmee men gemakkelijk het menu bekijkt en navigeert. Met een kleurendisplay worden afbeeldingen vertoond en maken de kleuren de informatie op het scherm nog duidelijker.

Volledig toetsenbord

Een volledig toetsenbord én nog zes functietoetsen zorgen voor een optimale bediening van de TK-D300 DMR-portofoon. Ook is het mogelijk om te communiceren via de portofoon zonder enige knoppen te gebruiken, het heeft namelijk de VOX-functie, waardoor u handsfree kunt communiceren.

Digitaal en analoog

De portofoon is volledig digitaal, maar kan tevens ook analoog worden ingezet. Middels de laatste Kenwood technologie is het zelfs mogelijk op hetzelfde kanaal analoge en digitale gesprekken te ontvangen. De TK-D300 DMR-portofoon beschikt namelijk over een automatische ontvangstmodule die zelf schakelt wanneer er een analoog of digitaal signaal binnenkomt op het kanaal.

Handige spraakaanduiding

Houd uw handen op het werk en maak gebruik van de handige spraakaanduiding. Wanneer u de portofoon bedient, zal deze de status en menu’s uitspreken, waarbij u dus niet op het scherm hoeft te kijken, handig als bijvoorbeeld de portofoon aan uw riem hangt.

Man-down en loneworker

De man-down functionaliteit in deze TK-D300 portofoon stuurt automatisch een alarm uit wanneer de portofoon in een bepaalde (graden)hoek ligt, dit gebeurt dus als een gebruiker bijvoorbeeld op de grond ligt. De lone worker is er om een alleen-werker te beschermen, waarbij deze binnen een bepaald tijdsbestek een bevestiging moet afgeven.

512 kanalen

Met deze portofoon heeft u de keuze uit 512 kanalen, genoeg om uit te kiezen. Met deze kanalen kunt u bijvoorbeeld alle gebruikers in verschillende groepen delen.

Multipinconnector met schroef

Een connector gebaseerd op multipintechniek met schroefbevestiging, zodat uw accessoire niet zomaar loslaat. Met deze portofoon heeft u de keuze uit allerlei accessoires, zoals oortjes, speakermicrofoons of headsets.

Pakketinhoud

De TK-D300E van Kenwood wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Kenwood TK-D300E portofoon
Modelnummer(s) TKD300ESP5L3M, TKD300ESP5L3M3, TKD300ESP5L7M, TKD300ESP5L7M3, TKD300ESP7L3M, TKD300ESP7L3M3, TKD300ESP7L7M, TKD300ESP7L7M3, TKD300E
Accu Kenwood lithium-ion 1480 mAh accu (KNB-55LM) (verschillende opties)
Antenne Kenwood UHF antenne (verschillende opties)
Lader Kenwood Einzelladegerät (KSC-25SE)
Draagaccessoire Kenwood riemclip (KBH-10)
Overige Kenwood accessoire dustcover
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Kenwood TK-D300E specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Kenwood
Artikelnummer TK-D300E
Productnaam Kenwood TK-D300E

Afmeting en gewicht

Afmeting 131 x 56 x 36.1 mm met standaard KNB-55L accu
Gewicht 353 gram met KNB-55L accu

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Ja, TFT-kleurendisplay
Programmeerbare toetsen Ja, 3 stuks
Noodknop Ja, vaste noodknop

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek
Frequentieband UHF
Frequentie UHF 403 - 470 MHz
Zendvermogen UHF: 4 watt
Kanaalbandbreedte 20 kHz, 25 kHz, 12.5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP54

Kennisbank artikelen

Groter bereik of meer capaciteit nodig?

Naast onze uitgebreide selectie van portofoons, mobilofoons en basisposten, bieden wij ook complete analoge, digitale en TETRA-netwerken aan. Met deze netwerken kunt u eenvoudig uw dekkingsbereik vergroten of extra capaciteit creëren.

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Alternatieven