Kenwood TK-3401D

Vergunningsvrije huur portofoon
Zoek niet verder dan de Kenwood TK-3401D voor een compacte, lichtgewicht portofoon zonder vergunningsvereisten. Met deze portofoon schakelt u naadloos tussen digitale dPMR446 en analoge PMR446 communicatie, zodat u zowel met oudere als nieuwere vergunningsvrije portofoons kunt communiceren. Dankzij de meegele... Lees meer

Direct een huur offerte aanvragen

Bij SMELT begrijpen we dat elke communicatiebehoefte uniek is. Elk verhuurproject wordt zorgvuldig afgestemd op uw wensen en kent zijn eigen prijzen. Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan en ervaar de kwaliteit en expertise van SMELT.

Omschrijving

Zoek niet verder dan de Kenwood TK-3401D voor een compacte, lichtgewicht portofoon zonder vergunningsvereisten. Met deze portofoon schakelt u naadloos tussen digitale dPMR446 en analoge PMR446 communicatie, zodat u zowel met oudere als nieuwere vergunningsvrije portofoons kunt communiceren. Dankzij de meegeleverde Li-ion batterij van hoge capaciteit beschikt u over een indrukwekkende batterijduur, waardoor tussentijdse oplaadbeurten verleden tijd zijn. De TK-3401D levert superieure helderheid en brede dekking met behulp van de nieuwste digitale technologie, waardoor uw team efficiënter kan werken.

Wat zit er in het Pakket?

De Kenwood TK-3401D portofoon komt met een hele reeks nuttige functies zoals individuele en groeps-oproepen voor effectieve teamcommunicatie. Met de ingebouwde VOX-functie kunt u handsfree communiceren wanneer deze wordt gekoppeld met een geschikt audioaccessoire, waardoor uw handen vrij zijn voor andere taken. De portofoon wordt geleverd met een krachtige lithium-ion accu, vaste antenne en riemclip. Optioneel voor meer flexibiliteit, bieden we toebehoren en audio-accessoires aan.

Reserveringen en Beschikbaarheid

Ongeacht of u de Kenwood TK-3401D een dag, een week of langer nodig heeft, bij SMELT garanderen we dat de huurperiode naadloos aansluit op uw planning. We raden echter aan om van tevoren te reserveren om teleurstellingen te voorkomen.

SMELT: Uw Partner in Professionele Communicatieoplossingen

Of u nu in de evenementensector, horeca, bouw of een andere sector werkt waar betrouwbare communicatie essentieel is, de Kenwood TK-3401D vergunningsvrije portofoon is uw ideale oplossing. Bij SMELT zetten we ons in om u de beste huuropties te bieden, afgestemd op uw specifieke behoeften.

Frequentie Vergunning

Dankzij de vergunningsvrije aard van de Kenwood TK-3401D hoeft u zich geen zorgen te maken over frequentievergunningen. Communiceren met zowel oude als nieuwe vergunningsvrije portofoons is een fluitje van een cent. Heeft u zelf al vergunningsvrije portofoons en zijn deze geprogrammeerd naar eigen behoefte? dan kan SMELT de huur portofoon hier naadloos op aan laten sluiten.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het huren van de Kenwood TK-3401D of andere portofoons? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice of vraag direct online een offerte aan.

Neem Actie

Ontdek vandaag nog de voordelen van eersteklas, vergunningsvrije digitale communicatie. Huur de Kenwood TK-3401D bij SMELT en verhoog de efficiëntie en helderheid van uw teamcommunicatie met deze tijdelijke huur portofoon. Maak nu uw reservering.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Pakketinhoud

Wanneer u een Kenwood TK-3401D Vergunningsvrije huur portofoon bij SMELT huurt, dan wordt deze standaard geleverd met de onderstaande artikelen.

Productnaam Kenwood TK-3401D
Accu Kenwood Lithium-ion 2000 mAh accu (Kenwood KNB-45LM)
Antenne Vaste antenne
Lader Kenwood standaard enkelvoudige lader of multilader
Draagaccessoire Kenwood standaard riemclip
Documentatie Verkorte handleiding

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Kenwood
Artikelnummer Dry-Hire-TK-3401D
Productnaam Kenwood TK-3401D vergunningsvrije huur portofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 54 X 123 X 33.5 mm
Gewicht 282 gram met de standaard Li-ion accu

Batterij eigenschappen

Batterij Type Lithium-ion 2000 mAh accu
Batterij verwijderbaar Ja
Batterij Stand-by tijd * * Circa 18 uur in combinatie met batterijspaarstand

* 5/5/90 gebruik staat voor 5% zenden, 5% ontvangen en 90% standby

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Nee
Toetsenbord Nee
Noodknop Nee
Programmeerbare toetsen Ja
Geschikt voor handschoenen Ja

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek PMR446 analoog, PMR446 digitaal
Frequentieband UHF
Frequentie UHF 446 MHz
Zendvermogen UHF: 0,5 watt
Kanaalbandbreedte 12,5 kHz, 6,25 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP55
MIL-STD MIL-STD 810 CDEFG

Direct een huur offerte aanvragen

Kennisbank artikelen