Kenwood TK-3360

De Kenwood TK-3360 is een compacte portofoon die ideaal is voor dagelijks gebruik. Het betreft een analoge professionele portofoon en is geschikt voor de UHF-frequentieband van 400 tot en met 470 MHz. Ondanks zijn compacte ontwerp is dit model volgepakt met handige functies die ideaal z... Lees meer

Omschrijving

De Kenwood TK-3360 is een compacte portofoon die ideaal is voor dagelijks gebruik. Het betreft een analoge professionele portofoon en is geschikt voor de UHF-frequentieband van 400 tot en met 470 MHz. Ondanks zijn compacte ontwerp is dit model volgepakt met handige functies die ideaal zijn tijdens het uitoefenen van werkzaamheden. Zo heeft het de loneworker en man down functie, die voornamelijk dienen voor gebruikers die zich alleen ergens bevinden. Ook heeft het de VOX-functie en diverse signaleringen.

De Kenwood is een professionele analoge portofoon in de UHF-frequentieband met een aantal belangrijke eigenschappen. Hieronder volgt een klein overzicht.

Beschermd tegen vuil

Een portofoon wordt vaak zowel binnen als buiten gebruikt. Het is dan ook raadzaam om een portofoon te nemen die in ieder geval beperkte factoren kan opvangen. Zo heeft deze portofoon ook de IP54-normering, dit betekent dat de portofoon bestand is tegen water en stof.

Diverse signaleringen

De Kenwood TK-3360 biedt ondersteuning voor 5-toon, QT-, DQT- en DTMF-signalering. Ook heeft het de automatische alarmering, genaamd man down. Hierbij wordt automatisch een melding afgegeven als een portofoon op een bepaalde gradenhoek ligt, dus als de gebruiker zich niet in een gewone positie bevindt, bijvoorbeeld liggend op de grond.

Handsfree communiceren

Deze portofoon van Kenwood heeft de VOX-functionaliteit, hierbij kunt u zonder de portofoon te gebruiken en steeds de PTT(Push-to-Talk)-knop te gebruiken, automatisch communicatie verzenden zonder enig gebruik van knoppen. Hiermee kunt u handsfree communiceren en dus uw handen voor uw werkzaamheden gebruiken, ideaal in combinatie met een oortje.

16 kanalen

De TK-3360 portofoon van Kenwood heeft een capaciteit voor zestien analoge UHF portofoonkanalen. U kunt hierbij analoge portofoons met deze portofoon koppelen zodat u en uw team betrouwbaar kunnen communiceren.

Spraak scrambler

Combineer de analoge kanalen met de ingebouwde scrambler om een basisversleuteling toe te voegen aan de gesprekskanalen, hierbij kunt u personen uitsluiten van een kanaal en zo uw informatie beschermen en afhouden tegen onbedoelde personen. Dit is erg handig wanneer er veel communicatie via de portofoon plaatsvindt in uw omgeving.

2-pins audioconnector

Dit model van Kenwood heeft de bekende 2-pins audioconnector. Met deze aansluiting is er een ruime keuze uit accessoires, zoals speakermicrofoons, oortjes en headsets.

18 uur lang communiceren

Bij deze portofoon wordt een standaard accu meegeleverd die tot wel 18 uur meegaat als hij volledig is opgeladen. Met de drie kleuren LED-indicator bent u er altijd van op de hoogte hoe lang u nog kunt communiceren en de portofoon op tijd aan de lader kunt doen.

Multi inzetbaar

De Kenwood ProTalk TK-3360E is een relatief kleine en lichtgewicht portofoon, maar toch extreem duurzaam. Deze combinatie maakt het een geweldige keuze voor een breed scala aan omgevingen, van lichte werkzaamheden zoals restaurants of hotels tot de zwaarste bouw- en magazijnklussen.

Pakketinhoud

De TK-3360 van Kenwood wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Kenwood TK-3360 portofoon
Modelnummer(s) TK3360ESP5L7M, TK3360ESP5L7M3, TK3360ESP5L3M, TK3360ESP5L3M3, TK3360ESP6N7M, TK3360ESP6N7M3, TK3360ESP6N3M, TK3360ESP6N3M3, TK3360ESP7L7M, TK3360ESP7L7M3, TK3360ESP7L3M, TK3360ESP7L3M3, TK3360E
Accu Kenwood lithium-ion 1480 mAh accu (KNB-55LM) (verschillende opties)
Antenne Kenwood UHF antenne (verschillende opties)
Lader Kenwood enkelvoudige lader (verschillende opties)
Draagaccessoire Kenwood riemclip (KBH-10)
Overige Kenwood accessoire dustcover
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Kenwood
Artikelnummer TK-3360
Productnaam Kenwood TK-3360

Afmeting en gewicht

Afmeting 103,7 x 56 x 29. mm met standaard KNB-55L Li-ion accu
Gewicht 260 gram met KNB-55L lithium-ion-accu

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Nee
Programmeerbare toetsen Ja, 2 stuks
Noodknop Ja, vaste noodknop

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek
Frequentieband UHF
Frequentie UHF 403 - 470 MHz
Zendvermogen UHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte 20 kHz, 25 kHz, 12.5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP54

Kennisbank artikelen

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Kenwood TK-3360 is compatible met onderstaande accessoires