Kenwood TK-3312

De Kenwood TK-3312 is een analoge professionele display portofoon die geleverd wordt in de UHF-frequentieband van 400 tot en met 470 MHz. De portofoon is voorzien van een robuuste behuizing met een aluminium binnenwerk, waardoor deze goed bestand is tegen stoten en vallen. Met de TK-3312 h... Lees meer
Voor de Kenwood TK-3312 portofoon dient de gebruiker in het bezit te zijn van een zendvergunning. Voor meer informatie over zendvergunningen en frequenties, neemt u contact met ons op.

Omschrijving

De Kenwood TK-3312 is een analoge professionele display portofoon die geleverd wordt in de UHF-frequentieband van 400 tot en met 470 MHz. De portofoon is voorzien van een robuuste behuizing met een aluminium binnenwerk, waardoor deze goed bestand is tegen stoten en vallen. Met de TK-3312 heeft u de beschikking over 128 analoge kanalen. Dit model is voorzien van een verlichte display waarop u gemakkelijk informatie afleest en navigeert door het menu.

De Kenwood TK-3312 is een professionele analoge portofoon die communiceert in de UHF-frequentieband. De portofoon beschikt over de onderstaande belangrijke eigenschappen.

Toetsvergrendeling en time-out timer

Met deze portofoon heeft u de mogelijkheid om de knoppen te vergrendelen. Dit is de toetsenvergrendeling die de toetsen laat blokkeren, ideaal als u niet aan het communiceren bent of de portofoon hebt opgeborgen. Ook kunt u personen tijdelijk uitsluiten ofwel blokkeren, middels de time-out timer. Dit is handig als bijvoorbeeld de leidinggevende een belangrijke boodschap moet versturen, hierbij kunnen er dus geen andere mensen doorheen praten.

Analoge portofoon

Deze TK-3312 werkt middels de analoge spraaktechniek en is niet uitwisselbaar met digitale portofoons, handig om op te letten wanneer u al portofoons gebruikt voor uw communicatie. De portofoon werkt op de UHF-frequentieband. Met de beschikking over 128 UHF gesprekskanalen richt u het portofoonnetwerk in precies zoals u wenst.

Kanaal scannen

De scanfunctie stelt de gebruiker in staat om een aantal kanalen te monitoren en te reageren wanneer een boodschap binnenkomt. De scanfunctie kan worden geprogrammeerd om kanalen op te nemen of uit te sluiten van de scan. Door minder kanalen te scannen, wordt de scan sneller. Met de TK-3312 portofoon van Kenwood kan een ingesprektoon laten klinken wanneer het kanaal al in gebruik is. Dit is handig zodat u niet steeds probeert het kanaal binnen te komen, maar u gelijk weet dat op dit moment het kanaal betreden niet mogelijk is.

Maar liefst 9 programmeerbare toetsen

Aan de voorkant en zijkant bevinden zich in totaal 9 toetsen die programmeerbaar zijn naar eigen wens. U kunt dus eigen functionaliteiten toekennen aan deze knoppen. Ook kunt u middels één druk op de knop, snel en eenvoudig een calamiteit melden bij de desbetreffende.

Alleen werker functie

Lone Worker vereist na enige tijd een soort interactie van de radiogebruiker van radio-inactiviteit. Als ze dit niet doen, begint hun radio een hoorbaar geluid te maken. Als er binnen 1 minuut nog steeds geen interactie is met zijn of haar radio, klinkt er een alarm voor andere teamleden om hen te vertellen dat een teamlid niet op Lone Worker reageert.

VOX-functie

Stemactivering, meestal aangeduid als VOX, stelt de gebruiker in staat om te zenden, eenvoudig door zijn stem te gebruiken. In combinatie met een oortje kunt u eenvoudig communicatie horen en eveneens ook spreken via het oortje, waarbij u de portofoon aan de riem kan laten hangen of in de jas- of broekzak kunt houden.

Krachtige accu

Verder ziet u op het scherm van de portofoon de batterijstatus en het huidige kanaal, maar ook de signaalsterkte (RSSI). Deze portofoon kan gemiddeld 12 uur communiceren met een volledig opgeladen accu.

Pakketinhoud

De TK-3312 van Kenwood wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Kenwood TK-3312 portofoon
Modelnummer(s) TK3312ESP5L3M, TK3312ESP5L3M3, TK3312ESP5L7M, TK3312ESP5L7M3, TK3312ESP3N3M, TK3312ESP3N3M3, TK3312ESP3N7M, TK3312ESP3N7M3, TK3312E
Accu Kenwood lithium-ion 2000 mAh accu (KNB-45LM) (verschillende opties)
Antenne Kenwood UHF antenne (verschillende opties)
Lader Kenwood Single Charger (verschiedene Optionen)
Draagaccessoire Kenwood riemclip (KBH-10)
Overige Kenwood accessoire dustcover
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Kenwood TK-3312 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Kenwood
Artikelnummer TK-3312
Productnaam Kenwood TK-3312

Afmeting en gewicht

Afmeting 122 x 54 x 33.7 mm met KNB-29N, KNB-45L of KNB-53N accu
Gewicht 300 gram met KNB-45L accu

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Ja, LCD-monochrome display
Programmeerbare toetsen Ja, 9 stuks
Noodknop Ja, vaste noodknop

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek
Frequentieband UHF
Frequentie UHF 403 - 470 MHz
Zendvermogen UHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte 20 kHz, 25 kHz, 12.5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP54

Kennisbank artikelen

Groter bereik of meer capaciteit nodig?

Naast onze uitgebreide selectie van portofoons, mobilofoons en basisposten, bieden wij ook complete analoge, digitale en TETRA-netwerken aan. Met deze netwerken kunt u eenvoudig uw dekkingsbereik vergroten of extra capaciteit creëren.

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Alternatieven