Kenwood TK-3302

De Kenwood TK-3302 is een analoge portofoon in de UHF-frequentieband met een bereik van 440 to 470 MHz. De buitenkant van de portofoon is robuust en heeft een aluminium binnenwerk. Deze portofoon heeft een 2-pin audioconnector, waardoor deze portofoon met een scala aan audioaccessoires gek... Lees meer
Voor de Kenwood Tk-3302 portofoon dient de gebruiker in het bezit te zijn van een zendvergunning. Voor meer informatie over zendvergunningen en frequenties, neemt u contact met ons op.

Omschrijving

De Kenwood TK-3302 is een analoge portofoon in de UHF-frequentieband met een bereik van 440 to 470 MHz. De buitenkant van de portofoon is robuust en heeft een aluminium binnenwerk. Deze portofoon heeft een 2-pin audioconnector, waardoor deze portofoon met een scala aan audioaccessoires gekoppeld kan worden, zoals een oortje, headset of speakermicrofoon. De bediening van dit toestel is erg makkelijk, wat te zien is aan zijn eenvoudige design zonder ingewikkelde knoppen.

Dit model van Kenwood communiceert via de UHF-frequentieband en is een professionele instap portofoon. De portofoon beschikt over onderstaande kenmerken.

Analoge portofoon

De portofoon werkt volledig via het analoge netwerk en kan dus gecombineerd worden met andere analoge portofoons. Belangrijk is om te weten dat dus geen digitale portofoons gekoppeld kunnen worden. Een voordeel aan de portofoon is de 2-pin connector, waarbij u gemakkelijk een oortje of headset aansluit.

Eenvoudige bediening

Met de Kenwood TK-3302 navigeert u door de portofoon heen zonder dat u ernaar hoeft te kijken, de portofoon spreekt namelijk alle selecties uit, een uitgesproken menu. Met de Kenwood TK-3302 portofoon heeft u de beschikking over zestien analoge kanalen die u vrij kunt instellen op uw frequenties.

Spraakgestuurd communiceren

Een handige functie op de TK-3302 is de VOX-functie, waarbij u door middel van uw stem het portofoonkanaal kunt openen en dus direct kunt spreken zonder uw handen te gebruiken. Heeft u last van medegebruikers op uw portofoon kanalen? Stel dan de ingebouwde scrambler in om hen buiten te sluiten.

Lange batterijduur

De drie kleuren LED indicator bovenop de Kenwood TK-3302 geven de status van het batterijniveau door. Met de standaard Li-ion accu kunt u dit apparaat gemiddeld 18 uur lang gebruiken als deze volledig is opgeladen.

Spraakaanduiding

Met de spraakaanduiding is het mogelijk om de portofoon voor u te laten praten in plaats van het hele menu te snappen. U navigeert door het menu en de portofoon vertelt u de mogelijke handelingen, dit maakt het navigeren voor de normale gebruiker vele malen makkelijker.

Beschermd tegen spatwater en stof

Dit model van Kenwood bevat de IP54 normering. Dit betekent dat de portofoon bestand is tegen stof en water. Ook kunt u ervan uit gaan dat de portofoon ook bescherming biedt tegen het stoten en vallen.

Kenwood 2-pin

De TK-3302 portofoon is uitgevoerd met een Kenwood 2-pin accessoire connector, zodat u gemakkelijk een oortelefoon of handmicrofoon kunt aansluiten.

Programmeerbare toetsen

Met het programmeren kunt u verschillende gebruikers opdelen in groepen. Ook kan de kans op storingen verkleind worden door het toepassen van extra coderingen. Met het programmeren is het mogelijk om aanvullende functies aan de toetsen te kennen.

Pakketinhoud

De Tk-3302 van Kenwood wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Kenwood TK-3302 portofoon
Modelnummer(s) TK3302ESP3N7M, TK3302E3SP3N7M3, TK3302ESP3N3M, TK3302E3SP3N3M3, TK3302ESP5L7M, TK3302E3SP5L7M3, TK3302ESP5L3M, TK3302E3SP5L3M3, TK3302E, TK3302E3
Accu Kenwood lithium-ion 2000 mAh accu (KNB-45LM) (verschillende opties)
Antenne Kenwood UHF antenne (verschillende opties)
Lader Kenwood Single Charger (verschiedene Optionen)
Draagaccessoire Kenwood riemclip (KBH-10)
Overige Kenwood accessoire dustcover
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Kenwood Tk-3302 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Kenwood
Artikelnummer Tk-3302
Productnaam Kenwood TK-3302

Afmeting en gewicht

Afmeting 122 x 54 x 33.8 mm met standaard Li-ion accu
Gewicht 280 gram met standaard Li-ion accu

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Nee
Programmeerbare toetsen Ja, 2 stuks
Noodknop Nee

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek
Frequentieband UHF
Frequentie UHF 440 - 470 MHz
Zendvermogen UHF: 4 watt
Kanaalbandbreedte 20 kHz, 25 kHz, 12.5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP54

Kennisbank artikelen

Groter bereik of meer capaciteit nodig?

Naast onze uitgebreide selectie van portofoons, mobilofoons en basisposten, bieden wij ook complete analoge, digitale en TETRA-netwerken aan. Met deze netwerken kunt u eenvoudig uw dekkingsbereik vergroten of extra capaciteit creëren.

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Alternatieven