Kenwood TK-2312

De Kenwood TK-2312 is een portofoon die communiceert via de VHF-frequentieband in het bereik van 136 tot 174 MHz. De portofoon heeft een stevige behuizing die tegen vallen en stoten bestand is, het heeft namelijk een aluminium binnenwerk. Middels het verlichte scherm navigeert u eenvoud... Lees meer

Voor de Kenwood TK-2312 portofoon dient de gebruiker in het bezit te zijn van een zendvergunning. Meer informatie over zendvergunningen en frequenties, kunt u lezen in ons blog;

Omschrijving

De Kenwood TK-2312 is een portofoon die communiceert via de VHF-frequentieband in het bereik van 136 tot 174 MHz. De portofoon heeft een stevige behuizing die tegen vallen en stoten bestand is, het heeft namelijk een aluminium binnenwerk. Middels het verlichte scherm navigeert u eenvoudig (ook in het donker) door het menu en leest u de benodigde informatie af. Dit model heeft de beschikking over genoeg analoge kanalen, namelijk 128 gesprekskanalen.

Dit model van Kenwood; de TK-2312, is een erg vriendelijke portofoon zonder te veel moeilijke functionaliteiten en is daardoor erg gemakkelijk in de bediening. Een volledig overzicht van de belangrijkste eigenschappen vindt u hieronder.

Analoge communicatie

Het is belangrijk om te weten via welk netwerk de portofoon communiceert. In dit geval is deze portofoon enkel geschikt om te communiceren via het analoge netwerk. U kunt dus geen bestaande digitale portofoons koppelen en laten communiceren met deze portofoon, belangrijk om te weten.

12 uur communiceren

U ziet op het scherm van de portofoon de batterijstatus en het huidige kanaal, maar ook de signaalsterkte (RSSI). Deze portofoon kan gemiddeld 12 uur communiceren met een volledig opgeladen accu. Met de LED-indicator weet u tijdig wanneer u de portofoon weer moet opladen. De LED-indicator is voorzien van 4 kleuren.

9 programmeerbare toetsen

Toetsen die programmeerbaar zijn, kunnen naar eigen wens gepersonaliseerd worden via het programmeren. Zo heeft dit model ook máár liefst negen toetsen die programmeerbaar zijn. Ook in geval van nood kunt u snel schakelen, u kunt namelijk met één druk op de knop een calamiteit melden.

Vergrendel gebruikers of toetsen

Deze portofoon heeft de functionaliteit dat het gebruikers kan versleutelen van de communicatie. Dit is het tijdelijk blokkeren en uitsluiten van personen binnen een kanaal, erg handig als u iets discreet wilt communiceren. Ook beschikt de portofoon over een vergrendeling van de toetsen, zodat u niet ongemerkt toetsen indrukt en bijvoorbeeld verandert van kanaal. Erg handig om te gebruiken als u niet aan het communiceren bent of de portofoon hebt opgeborgen.

Lone worker

Lone Worker vereist na enige tijd een soort interactie van de radiogebruiker van radio-inactiviteit. Als ze dit niet doen, begint hun radio een hoorbaar geluid te maken. Als er binnen 1 minuut nog steeds geen interactie is met zijn of haar radio, klinkt er een alarm voor andere teamleden om hen te vertellen dat een teamlid niet op Lone Worker reageert.

VOX-functie

De VOX-functie stelt de gebruiker in staat om te zenden, door alleen zijn stem te gebruiken zonder enige knoppen te gebruiken. Dit wordt ook wel handsfree communicatie genoemd. Met een oortje kunt u de communicatie duidelijk horen waarbij u de portofoon opgeborgen kunt houden aan uw riem of in een jas- of broekzak

Pakketinhoud

De TK-2312 van Kenwood wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Kenwood TK-2312 portofoon
Modelnummer(s) TK2312ESP5L2M, TK2312ESP5L2M2, TK2312ESP5L2M3, TK2312ESP5L6M, TK2312ESP5L6M2, TK2312ESP5L6M3, TK2312ESP3N2M, TK2312ESP3N2M2, TK2312ESP3N2M3, TK2312ESP3N6M, TK2312ESP3N6M2, TK2312ESP3N6M3, TK2312E
Accu Kenwood lithium-ion 2000 mAh accu (KNB-45LM) (verschillende opties)
Antenne Kenwood VHF antenne (verschillende opties)
Lader Kenwood Single Charger (verschiedene Optionen)
Draagaccessoire Kenwood riemclip (KBH-10)
Overige Kenwood accessoire dustcover
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Kenwood
Artikelnummer TK-2312
Productnaam Kenwood TK-2312

Afmeting en gewicht

Afmeting 122 x 54 x 33.7 mm met standaard KNB-29N, KNB-45L of KNB-53N accu
Gewicht 300 gram met KNB-45L accu

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Ja, LCD-monochrome display
Programmeerbare toetsen Ja, 9 stuks
Noodknop Ja, vaste noodknop

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek
Frequentieband VHF
Frequentie VHF 136 - 174 MHz
Zendvermogen VHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte 20 kHz, 25 kHz, 12.5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP54

Kennisbank artikelen

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Kenwood TK-2312 is compatible met onderstaande accessoires

Alternatieven