Kenwood TK-2302

De Kenwood TK-2302 is een robuuste portofoon met een aluminium binnenwerk. Hij communiceert via het analoge netwerk via de VHF-frequentieband. De bediening is buitengewoon makkelijk, via de zijknoppen kunt u schakelen van kanaal of draaien aan de volume. Met de 2-pins audioconnector hee... Lees meer

Voor de Kenwood TK-2302 portofoon dient de gebruiker in het bezit te zijn van een zendvergunning. Meer informatie over zendvergunningen en frequenties, kunt u lezen in ons blog;

Omschrijving

De Kenwood TK-2302 is een robuuste portofoon met een aluminium binnenwerk. Hij communiceert via het analoge netwerk via de VHF-frequentieband. De bediening is buitengewoon makkelijk, via de zijknoppen kunt u schakelen van kanaal of draaien aan de volume. Met de 2-pins audioconnector heeft u de mogelijkheid om diverse audioapparaten te koppelen. Via het analoge netwerk heeft u de keuze uit 16 gesprekskanalen. Dit model staat bekend om zijn betrouwbare communicatie, gebruiksvriendelijkheid en robuuste behuizing.

De Kenwood TK-2302 is een simpele professionele portofoon waarmee u via het analoge netwerk kunt communiceren. De portofoon beschikt over onderstaande kenmerken.

Handsfree

De portofoon heeft de geïntegreerde VOX-functie, waarbij u kunt spreken zonder de Push to Talk knop in te drukken, ideaal als u veel moet communiceren. U houdt hierbij dus uw handen vrij voor andere taken en kunt de portofoon ergens opbergen, bijvoorbeeld aan de riemclip. Mocht u last hebben van medegebruikers, kunt u de spraak scrambler inschakelen waarbij gebruikers tijdelijk uitgesloten kunnen worden van de communicatie, ook handig als u specifieke informatie wilt delen.

Eenvoudige bediening

Dit toestel heeft een vereenvoudigde bediening, zonder display of vele toetsen. U bedient gemakkelijk de portofoon en kiest op welk kanaal u wilt communiceren. Ook heeft het een uitgesproken menu, waarbij je hoort wat je aan het navigeren bent in het menu, zonder ernaar hoeven te kijken.

Analoge communicatie

De Kenwood TK-2302 communiceert via het analoge netwerk, en is daarmee gemakkelijk te koppelen met andere portofoons die communiceren via het analoge netwerk. Het koppelen met digitale portofoons is niet mogelijk met dit model.

18 uur lang communiceren

De standaard Li-ion accu houdt het lang vol, namelijk 18 uur wanneer deze volledig is opgeladen. Ook heeft de portofoon bovenop een LED-indicator in 3 kleuren, die de batterijstatus weergeeft. Zo kunt u hem tijdig opladen zonder met een lege portofoon te zitten.

IP54 normering

Dit model van Kenwood bevat de IP54 normering. Dit betekent dat de portofoon bestand is tegen stof en water. Ook kunt u ervan uit gaan dat de portofoon ook bescherming biedt tegen het stoten en vallen. Hiermee is de portofoon zeer geschikt voor buiten en kan het prima tegen slechte weersomstandigheden.

Programmeren mogelijk

Met het programmeren kunt u verschillende gebruikers opdelen in groepen. Ook kan de kans op storingen verkleind worden door het toepassen van extra coderingen. Met het programmeren is het mogelijk om aanvullende functies aan de toetsen te kennen.

Audioaansluiting

De TK-2302 portofoon is uitgevoerd met een Kenwood 2-pin accessoire connector, zodat u gemakkelijk een oortelefoon of handmicrofoon kunt aansluiten.

Uitgesproken bediening

Bij deze portofoon is het mogelijk om door het menu te navigeren, door te luisteren naar de spraakbediening. Hiervoor wordt alles in de Nederlandse taal vertelt en navigeert u gemakkelijk door het menu. Hierdoor is de portofoon voor iedereen makkelijk begrijpbaar.

Pakketinhoud

De TK-2302 van Kenwood wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Kenwood TK-2302 portofoon
Modelnummer(s) TK2302ESP3N6M, TK2302ESP3N6M2, TK2302ESP3N6M3, TK2302ESP3N2M, TK2302ESP3N2M2, TK2302ESP3N2M3, TK2302ESP5L6M, TK2302ESP5L6M2, TK2302ESP5L6M3, TK2302ESP5L2M, TK2302ESP5L2M2, TK2302ESP5L2M3, TK2302E
Accu Kenwood lithium-ion 2000 mAh accu (KNB-45LM) (verschillende opties)
Antenne Kenwood VHF antenne (verschillende opties)
Lader Kenwood Single Charger (verschiedene Optionen)
Draagaccessoire Kenwood riemclip (KBH-10)
Overige Kenwood accessoire dustcover
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Kenwood
Artikelnummer TK-2302
Productnaam Kenwood TK-2302

Afmeting en gewicht

Afmeting 122 x 54 x 33.8 mm met standaard Li-ion accu
Gewicht 280 gram met standaard Li-ion accu

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Nee
Programmeerbare toetsen Ja, 2 stuks
Noodknop Nee

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek
Frequentieband VHF
Frequentie VHF 136 - 174 MHz
Zendvermogen VHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte 20 kHz, 25 kHz, 12.5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP54

Kennisbank artikelen

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Kenwood TK-2302 is compatible met onderstaande accessoires

Alternatieven