kenwood-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Kenwood TK-3701D

De ProTalk TK-3701D van Kenwood is een zeer robuuste vergunning vrije portofoon die zowel analoog als digitaal is te gebruiken op de vrij te gebruiken PMR446 frequentie. In totaal heeft deze portofoon een capaciteit van maar liefst 48 kanalen, waarvan er 32 digitaal en 16 analoog te gebruiken zijn. De TK-3701D volgt de betrouwbare ProTalk TK-3401D van kenwood op, de accessoire aansluiting, de batterijen en laders zijn allemaal gelijk aan zijn voorganger. Net zoals zijn voorganger heeft de Kenwood TK-3701D een duurzame aluminium gegoten binnen frame en robuuste behuizing, zodat deze voldoet aan de zware military MIL-STD 810 standaard.

De Kenwood TK-3701D word standaard geleverd met een krachtige 2000 mAh Lithium-ion accu, vaste antenne en enkelvoudige snellader, optioneel zijn onder andere multiladers en audioaccessoires zoals oortjes en headsets verkrijgbaar.

Omschrijving van de Kenwood TK-3701D

De ProTalk Kenwood TK-3701D zit volgepakt met digitale functionaliteiten maar kan ook prima ingezet worden als analoge vergunningsvrije portofoon. Het nieuwe toestel van Kenwood beschikt namelijk over een dual modus waarmee men zowel analog als digitaal kan communiceren, wat natuurlijk erg handig is wanneer de portofoon een aanvulling is op uw huidige vloot aan portofoons, ook wanneer deze van andere merken zijn. Wilt u langzaam migreren van een analoog naar digitaal communicatie protocol of bent u opzoek naar een vergunningsvrije portofoon voor uw bedrijfscommunicatie, dan is de Kenwood TK-3701D portofoon een juiste keuze!.

Duurzaam en zonder extra kosten communiceren met de Kenwood TK-3701D.

De TK-3701D is met zijn gegoten aluminium binnen frame en robuuste behuizing gemaakt om een lange tijd mee te gaan en is vanwege zijn IP55 normering stof- en spatwaterdicht. Doordat de portofoon is afgesteld op de vergunningsvrije PMR446 kanalen in de UHF 446 Mhz band kunt u communiceren zonder dat hierbij extra kosten in rekening worden gebracht. U mag dit toestel in bijna alle landen van de EU vrij gebruiken voor communicatie zonder dat u hiervoor een dure vergunning voor dient af te sluiten zoals u wel verplicht bent bij de professionele DMR, NXDN of TETRA portofoons.

48 gesprekskanalen voor alle communicatie behoeftes

Deze portofoon heeft 48 kanalen onderverdeeld in 32 digitale (dPMR446) en 16 analoge (PMR446) kanalen. De TK-3701D beschikt over 3 zones waar de kanalen in groepen van 16 over zijn verspreidt. Zone 1 kunt u gebruik maken van 16 analoge kanalen voor bijvoorbeeld communicatie met oudere ProTalk PMR446 portofoons. Zone 2 en 3 hebben ieders 16 kanalen welke digitaal gebruikt kunnen worden. Handsfree communiceren middels de ingebouwde VOX functionaliteit kan zowel op zone 1, 2 en 3 ingeschakeld worden en kanaalaanduiding waarbij het kanaal nummer of naam wordt uitgesproken is tevens voor alle drie de zones beschikbaar. Daarnaast is deze portofoon voorzien van maar liefst twee Push-to-Talk-knoppen ook wel PTT schakelaar genoemd waardoor het mogelijk is twee gespreksgroepen direct oproepbaar te maken.

Uitwisselbare accessoires met de TK-3401D of andere ProTalk voorganger.

Kenwood hanteert al jaren dezelfde principe bij het ontwerpen van zijn portofoons, simplicity noemen ze het bij Kenwood. Simplicity vindt je niet alleen terug in het ontwerp of gebruiksvriendelijkheid van het apparaat maar ook wat betreft accessoires kom je de simplicity mentaliteit van Kenwood tegen. Zo kan je prima alle oortjes welke te gebruiken waren met de voorganger van de TK-3701D gewoon blijven gebruiken maar ook de meeste accu's en laders zijn compatibel met de nieuwe ProTalk portofoon van Kenwood. Al vanaf de aller eerste ProTalk portofoon van Kenwood de TK-361 welke uitkwam eind jaren 90 maakt Kenwood namelijk al gebruik van de alom bekende Kenwood 2-pin (k1) connector. De K1 2-pin connector vindt je onder andere terug in de TK-3401d, TK-3301, TK-3201 en TK-3101 vergunningsvrije Kenwood portofoons.

De TK-3170D van kenwood beschikt over de beste audio kwaliteit uit zijn categorie

Met de ingebouwde DSP AMBE2+ technologie van Kenwood beschikt de TK-3701D over een uitmuntend heldere audio geluid. Externe hinder wordt tot een minimum beperkt door de AMBE2+ technologie, zodat alle gesprekken haarscherp te beluisteren zijn. Met een krachtige ingebouwde BTL-versterker en een 1 wat interne luidspreker volgt u de gesprekken zelfs in de meeste luidruchtige omgevingen goed. Door de meegeleverde KNB-45 Lithium-Ion accu van Kenwood heeft de TK-3701D de beschikking over een capaciteit van maar liefst 2000 mAh, wat bij een gebruik van 5% zenden, 5% ontvangen en 90% standby een gebruikersduur van 18 uur oplevert.

Pakketinhoud van de Kenwood TK-3701D

De TK-3701D van Kenwood wordt standaard geleverd met de volgende artikelen.

Naam portofoonKenwood TK-3701D portofoon
Modelnummer(s)TK3701DE
AccuKenwood lithium-ion 2000 mAh accu (Kenwood KNB-45LM)
AntenneVaste antenne
LaderKenwood enkelvoudige lader (Kenwood KSC-35SE)
Draag accessoireKenwood riemclip (Kenwood KBH-10M)
DocumentatieHandleiding

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de Kenwood TK-3701D

MerkKenwood
SKUTK-3701D
Product NameKenwood TK-3701D
FrequentiebandUHF
FrequentieUHF 446 MHz
ZendvermogenUHF: 0,5 watt
Kanaalbandbreedte12.5 kHz, 6.25 kHz
Afmeting54 X 123 X 33.5 mm
Gewicht282 gram met de standaard Li-ion accu
DisplayNee
ToetsenbordNee
Vaste-noodknopNee
Geïntegreerde WiFiNee
Geïntegreerde GPSNee
Geïntegreerde bluetoothNee
Programmeerbare toetsenJa
Optionboard mogelijkheidNee
ATEX- of FM-normeringNee
IP-normeringIP55

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.