Kenwood TK-3701D vergunningsvrije portofoon

De ProTalk TK-3701D van Kenwood is een zeer robuuste vergunningsvrije portofoon, die zowel analoog als digitaal vrij te gebruiken is op de PMR446 frequentie. In totaal heeft deze portofoon een capaciteit van maar liefst 48 kanalen, waarvan 32 digitaal en 16 analoog. De TK-3701D volgt de... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De ProTalk TK-3701D van Kenwood is een zeer robuuste vergunningsvrije portofoon, die zowel analoog als digitaal vrij te gebruiken is op de PMR446 frequentie. In totaal heeft deze portofoon een capaciteit van maar liefst 48 kanalen, waarvan 32 digitaal en 16 analoog. De TK-3701D volgt de betrouwbare ProTalk TK-3401D van Kenwood op. De batterijen, laders en aansluiting voor accessoires zijn allemaal gelijk aan zijn voorganger. De Kenwood TK-3701D heeft net als zijn voorganger een duurzaam aluminium gegoten binnenframe en robuuste behuizing, zodat deze voldoet aan de zware military MIL-STD 810 standaard.

De ProTalk Kenwood TK-3701D zit volgepakt met digitale functionaliteiten en kan tegelijkertijd prima worden ingezet als analoge vergunningsvrije portofoon. Het nieuwe toestel van Kenwood beschikt namelijk over een dual modus, waarmee u zowel analoog als digitaal kunt communiceren. Dit is erg handig wanneer de portofoon een aanvulling is op uw huidige vloot aan portofoons, ook wanneer deze van andere merken zijn. Wilt u langzaam migreren van een analoog naar digitaal communicatieprotocol? Of bent u op zoek naar een vergunningsvrije portofoon voor uw bedrijfscommunicatie? Dan is de Kenwood TK-3701D portofoon een uitstekende keuze!

Duurzaam en zonder extra kosten communiceren met de Kenwood TK-3701D.

De TK-3701D is met zijn gegoten aluminium binnenframe en robuuste behuizing gemaakt om lange tijd mee te gaan. En daarbovenop stof- en spatwaterdicht, volgens IP55-normering. Voor het communiceren worden geen extra kosten in rekening gebracht, doordat de portofoon is afgesteld op de vergunningsvrije PMR446 kanalen in de UHF 446 MHz band. U mag dit toestel in bijna alle landen van de EU vrij gebruiken voor communicatie zonder dat een dure vergunning nodig is, zoals bij de professionele DMR, NXDN of TETRA portofoons.

48 gesprekskanalen voor alle communicatie behoeftes

Deze portofoon heeft 48 kanalen, onderverdeeld in 32 digitale (dPMR446) en 16 analoge (PMR446) kanalen. De TK-3701D beschikt over 3 zones waarover de kanalen in groepen van 16 zijn verspreid. Zone 1 bestaat uit 16 analoge kanalen voor bijvoorbeeld communicatie met oudere ProTalk PMR446 portofoons. Zone 2 en 3 hebben ieder 16 kanalen voor digitaal gebruik. Handsfree communiceren middels de ingebouwde VOX functionaliteit kan worden ingeschakeld op zone 1, 2 én 3. Ook kanaalaanduiding, waarbij het kanaalnummer of de naam wordt uitgesproken, is beschikbaar voor alle drie de zones. Daarnaast is deze portofoon voorzien van maar liefst twee push-to-talk (PTT) knoppen, waardoor het mogelijk is twee gespreksgroepen direct oproepbaar te maken.

Uitwisselbare accessoires met de TK-3401D of andere ProTalk voorganger.

Kenwood hanteert al jaren hetzelfde principe bij het ontwerpen van zijn portofoons: ‘simplicity’. Simplicity vindt u bijvoorbeeld terug in het ontwerp en de gebruiksvriendelijkheid van het apparaat. Ook wat betreft accessoires komt u de simplicity mentaliteit van Kenwood tegen. Alle oortjes welke te gebruiken waren met de voorganger van de TK-3701D zijn nog steeds prima te gebruiken en ook de meeste accu's en laders zijn compatibel met de nieuwe ProTalk portofoon van Kenwood. Al vanaf de allereerste ProTalk portofoon van Kenwood, de TK-361 uit de jaren ’90, maakt Kenwood namelijk al gebruik van de alom bekende Kenwood 2-pin (K1) connector. De K1 2-pin connector vindt u onder andere terug in de TK-3401d, TK-3301, TK-3201 en TK-3101 vergunningsvrije Kenwood portofoons.

De TK-3170D van Kenwood beschikt over de beste audiokwaliteit uit zijn categorie

Met de ingebouwde DSP AMBE2+ technologie van Kenwood beschikt de TK-3701D over een uitmuntend helder audiogeluid. Externe hinder wordt tot een minimum beperkt door de AMBE2+ technologie, zodat alle gesprekken haarscherp te beluisteren zijn. Zelfs in de meest luidruchtige omgevingen volgt u de gesprekken goed door de krachtige ingebouwde BTL-versterker en de 1 watt interne luidspreker. Door de meegeleverde KNB-45 Lithium-ion accu van Kenwood beschikt de TK-3701D over een capaciteit van maar liefst 2000 mAh. Bij een gebruik van 5% zenden, 5% ontvangen en 90% stand-by levert dit een gebruikersduur van 18 uur op.

Pakketinhoud

De TK-3701D van Kenwood wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Kenwood TK-3701D
Modelnummer(s) TK-3701DE
Accu Kenwood Lithium-ion 2000 mAh accu (Kenwood KNB-45LM)
Antenne Vaste antenne
Lader Kenwood Enkelvoudige lader (Kenwood KSC-35SE)
Draagaccessoire Kenwood riemclip (Kenwood KBH-10M)
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Kenwood
Artikelnummer TK-3701D
Productnaam Kenwood TK-3701D vergunningsvrije portofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 54 X 123 X 33.5 mm
Gewicht 282 gram met de standaard Li-ion accu

Batterij eigenschappen

Batterij Type Lithium-ion 2000 mAh accu
Batterij Stand-by tijd * * Circa 18 uur in combinatie met batterijspaarstand

* 5/5/90 gebruik staat voor 5% zenden, 5% ontvangen en 90% standby

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Nee
Toetsenbord Nee
Noodknop Nee
Programmeerbare toetsen Nee
Geschikt voor handschoenen Ja

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek PMR446 analoog
Frequentieband UHF
Frequentie UHF 446 MHz
Zendvermogen UHF: 0,5 watt
Kanaalbandbreedte 12.5 kHz, 6.25 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP55
MIL-STD MIL-STD 810 CDEFG

Downloads

Nieuws artikelen

Kennisbank artikelen

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Kenwood TK-3701D is compatible met onderstaande accessoires

Alternatieven