Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

kenwood-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Kenwood TK-3501

De Kenwood TK-3501 is een vergunningsvrije portofoon dat zich kenmerkt door zijn slanke formaat en lichte gewicht. Met een dikte van 25,5 mm en een gewicht van 210 gram neemt u deze portofoon gemakkelijk mee. Met de 16 vooraf ingestelde gesprekskanalen, waarbij geen licentie nodig is, deelt u uw team eenvoudig in verschillende groepen in. De Kenwood portofoon beschikt over een verbeterde spraaktechniek en een luide ingebouwde speaker, zodat u zelfs in de meest gehorige omgevingen verstaanbaar bent.

De Kenwood ProTalk TK-3501 wordt standaard geleverd met een krachtige 1130 mAh Lithium-ion accu, vaste antenne en enkelvoudige snellader. Optioneel zijn er onder andere multiladers en audioaccessoires verkrijgbaar. Bijna alle accessoires van zijn voorgangers TK-3101, TK-3201 en TK-3301 zijn uitwisselbaar.

Omschrijving van de Kenwood TK-3501

De Kenwood ProTalk TK-3501 is een vergunningsvrije portofoon uit de analoge ProTalk lijn van Kenwood. Deze PMR446 portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken:

Robuuste behuizing

Door de robuuste behuizing van de Kenwoord TK-3501 is de levensduur erg lang. Het apparaat kan dus goed tegen een stootje. Ook stof en vocht die aanwezig kunnen zijn bij diverse werkzaamheden, worden tegengehouden. De Kenwood TK-3501 heeft namelijk een IP54-beschermingsgraad, dit betekent dat deze goed beschermd is tegen stof en spatwater.

Klein en handig

De Kenwood TK-3501 is extreem compact. Met een dikte van slechts 25,5 mm kunt u de portofoon comfortabel in uw hand houden. Daarnaast neemt het apparaat gemakkelijk mee, doordat het slechts 210 gram weegt inclusief batterij.

Batterijspaarstand tot wel 26 uur stand-by

De combinatie van een 1130 mAh KNB-63L Lithium-ion batterij en de batterijspaarstand van de TK-3501 zorgt ervoor dat u een stand-by tijd heeft van circa 20 uur. Met de optioneel verkrijgbare KNB-65L is dit zelfs circa 26 uur.

Gelijk te gebruiken na levering

De Kenwood TK-3501 wordt gekenmerkt door het feit dat deze licentievrij is. Daarom kunt u de portofoon na aanschaf gemakkelijk in gebruik nemen zonder u zorgen te maken over de benodigde vergunningen.

USB-programmeermogelijkheid

Middels optioneel verkrijgbare software en een USB-programmeerkabel kunt u de ProTalk TK-3501 van Kenwood geheel naar eigen wens configureren. Zo past u middels de Microsoft Windows software gemakkelijk de kanaalfrequenties aan om bijvoorbeeld medegebruikers te weren.

Ingebouwde VOX-functie

De TK-3501 portofoon van Kenwood is in combinatie met de KHS-21 ook te gebruiken met alleen uw stem. Zo gaat het kanaal automatisch open wanneer u praat, zodat u beide handen vrijhoudt voor uw werkzaamheden.

Geschikt voor uitstekende samenwerking

Met de Kenwood TK-3501 kunt u het werk op bouwplaatsen of grote evenementen eenvoudig coördineren. U kunt met deze portofoon communiceren met uw medewerkers, zelfs als zij ver weg zijn. Dit zorgt voor eenvoudige communicatie, bijvoorbeeld tussen een kraanmachinist en werknemers die de materialen ontvangen. Dit robuuste en krachtige apparaat maakt uitstekende samenwerking mogelijk.

Pakketinhoud van de Kenwood TK-3501

De TK-3501 van Kenwood wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

ProductnaamKenwood TK-3501 portofoon
Modelnummer(s)TK-3501E
AccuKenwood Lithium-ion 1130 mAh accu (KNB-63LM)
AntenneVaste antenne
LaderKenwood enkelvoudige lader (KSC-35SE)
Draag accessoireKenwood riemclip (KBH-18M)
DocumentatieVerkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de Kenwood TK-3501

MerkKenwood
ArtikelnummerTK-3501
ProductnaamKenwood TK-3501
FrequentiebandUHF
FrequentieUHF 446 MHz
ZendvermogenUHF: 0,5 watt
Kanaalbandbreedte12.5 kHz
Afmeting54 x 117 x 25.5 mm
Gewicht210 gram met standaard Li-ion accu
Display typeNee
ToetsenbordNee
NoodknopNee
Geïntegreerde WiFiNee
Geïntegreerde GPSNee
Geïntegreerde bluetoothNee
Programmeerbare toetsenNee
Optionboard mogelijkheidNee
ATEX- of FM-normeringNee
IP-normeringIP68

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.