Kenwood portofoons

U bent op zoek naar Kenwood portofoons, eventueel in een netwerk? SMELT kan u vrijblijvend adviseren bij het kopen of het huren van professionele Kenwood portofoons en accessoires.

Indien u meer informatie wenst over onze producten en diensten kunt u gebruik maken van het contactformulier of onderstaand telefoonnummer.

088 60 666 00

Landelijke Leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Persoonlijk Advies

Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Professionele Serviceorganisatie

Support, onderhoud en reparatie

Portofoons Kenwood

Als geautoriseerd partner mag SMELT zich al twee decennia Kenwood productspecialist noemen. Kenwood en SMELT bieden portofoons en mobilofoons voor elk doel, van recreatief tot professioneel gebruik. Zowel de technische als commerciële medewerkers van SMELT worden continu getraind en geïnformeerd over bestaande en nieuwe Kenwood technologieën. Door deze uitgebreide productkennis mag u het beste advies verwachten, wanneer u zich oriënteert op Kenwood producten of portofoons/mobilofoons in het algemeen. SMELT is bekend met alle technieken en oplossingen die het merk Kenwood te bieden heeft. Zo kunt u, mede door de uitwisselbaarheid van accessoires tussen de verschillende Kenwood portofoons, vaak eenvoudig overstappen van bijvoorbeeld analoge licentievrije portofoons naar digitale portofoons, waarvoor wel een vergunning benodigd is.

Motorola Partner logo

Naast de verkoop van Kenwood communicatieapparatuur biedt SMELT ook de mogelijkheid deze te huren of, in geval van langdurig gebruik, te leasen. Voor technisch support, reparatie en service zijn uw Kenwood portofoons en mobilofoons bij SMELT uiteraard in goede handen. Voor bedrijfszekere portofoons, mobilofoons en/of repeaters binnen uw organisatie adviseren wij een servicecontract inclusief jaarlijks preventief onderhoud. Wenst u meer informatie over JVC Kenwood in het algemeen of over het Kenwood productportfolio? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Kenwood ProTalk portofoons

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan licentievrije Kenwood ProTalk portofoons zoals de Kenwood ProTalk TK-3401D en de kleine digitale portofoon de ProTalk Kenwood TK-3601D. Alle huidige ProTalk portofoons zijn waardige vervangers voor de TK-3301 of TK-3201 welke niet meer gefabriceerd worden door kenwood. Zoekt u een accessoire voor uw Kenwood ProTalk portofoon zoals originele kenwood portofoon oortjes? Kijkt u dan eens in op onze kenwood accessoire pagina.

Alles over JVC Kenwood

Sinds 1946 wordt het Japanse Kenwood geassocieerd met draadloze communicatieapparatuur en wordt het wereldwijd erkend als een merk dat kwaliteit en innovatieve producten uitbrengt. In 2008 is Kenwood gefuseerd met de eveneens Japanse elektronicafabrikant JVC, maar produceert het nog altijd portofoons en mobilofoons onder het merk Kenwood.

>> Lees hier meer over de historie van Kenwood portofoons

Professionele Kenwood portofoons

Met de introductie van de NEXEDGE techniek heeft Kenwood een uitgebreid aanbod aan digitale portofoons en mobilofoons op de markt gebracht. NEXEDGE van Kenwood was het eerste systeem in zijn soort dat zowel met analoge als digitale apparatuur kon communiceren. Kenwood biedt hiermee een kosteneffectieve oplossing voor klanten die migreren van oudere analoge systemen. Naast een bredere dekking, is de digitale techniek in staat om een heldere stemkwaliteit te leveren, zelfs in de meest rumoerige omgevingen. Het is echter nog altijd mogelijk om de Kenwood portofoons en mobilofoons volledig analoog te gebruiken. De techniek en configuratie zijn te gebruiks- en klantspecifiek om via een webshop te bestellen. Het advies is dan ook om samen met de leverancier, eventueel op locatie, de eisen en wensen naast de verschillende opties te leggen en deze te testen alvorens aankoop.

Professionele Kenwood portofoons zien we in verschillende sectoren en branches terug, waaronder bijvoorbeeld de bouw en beveiliging. Binnen deze branches is Kenwood al jaren een bekende en vertrouwde naam. Ook zijn Kenwood portofoons graag gezien in distributie- en zorgcentra, vanwege het draagcomfort. Uiteraard bieden Kenwood en SMELT voor meerdere branches producten en oplossingen. Door de degelijke constructie van de toestellen en de eenvoudige bediening zijn Kenwood portofoons en mobilofoons makkelijk binnen verschillende arbeidsprocessen te integreren. De diverse modellen Kenwood portofoons en mobilofoons zijn ook verkrijgbaar met display en toetsenbord. Daarnaast zijn, afhankelijk van het model, functietoetsen programmeerbaar met bijvoorbeeld functies zoals een noodoproep, lone-worker en telefoonboek.

Door gebruik van een steunzender (repeater) kan eenvoudig het bereik van analoge of digitale portofoons en mobilofoons worden vergroot om zo het optimale bereik te creëren. Door een test en veldsterktemeting op locatie kan SMELT als leverancier de mogelijkheden inventariseren en een voorstel doen om het gewenste bereik te behalen.

Licentievrije Kenwood portofoons

Kenwood heeft portofoons in verschillende technieken en prijsklassen, maar blinkt uit in het segment licentievrije portofoons. Al jarenlang is Kenwood in Europa marktleider op het gebeide van semi-professionele portofoons en walkie talkies die zonder vergunning gebruikt mogen worden. De bekendste en populairste vergunningsvrije Kenwood portofoons zijn die uit de ProTalk TK-serie. Vanaf introductie in de jaren negentig tot op heden blijven deze ProTalk portofoons onverminderd populair voor onder andere de bedrijfshulpverlening (BHV) en binnen branches zoals retail (supermarkten en kledingwinkels) en horeca (restaurants en op terrassen). Ook zien we de ProTalk portofoons veel terug voor gebruik tijdens evenementen en festivals.

Kenwood portofoon accessoires

Naast de portofoons van Kenwood levert SMELT uiteraard ook diverse originele Kenwood accessoires. Voor Kenwood accessoires zoals accu’s, antennes, oortelefoons, koptelefoons, handmicrofoons, draagtassen & draagriemen, Holsters & riemclips, laders of multiladers kijkt u op de specifieke pagina of neemt u contact met ons op. Indien een specifieke accessoire niet vermeld staat, kijken we graag met u mee naar de beschikbaarheid of stellen wij een alternatief voor.

Kenwood EOL Portofoons

Door productontwikkelingen is het helaas onvermijdelijk dat uiteindelijk uw Kenwood portofoon niet meer verkrijgbaar is. Wanneer Kenwood portofoons niet meer leverbaar zijn vanuit de fabrikant blijft SMELT de producten ondersteunen. SMELT levert voor afgekondigde Kenwood portofoons nog altijd accessoires, batterijen, onderdelen (spare parts). Daarnaast kunnen wij uw bestaande netwerk uitbreiden met een opvolgend model. Ook blijft SMELT support, onderhoud en reparatieservice aanbieden voor oudere modellen. Wanneer eventuele reparatiekosten de economische waarde overstijgen dan bieden wij een alternatief of opvolgend toestel aan.