Kenwood portofoons

Bent u op zoek naar Kenwood portofoons, eventueel in een netwerk? SMELT kan u vrijblijvend adviseren bij het kopen of het huren van professionele Kenwood portofoons en accessoires.

Indien u meer informatie wenst over onze producten en diensten, dan kunt u gebruikmaken van het contactformulier of onderstaand telefoonnummer.

+31 (0)88 60 666 00

Portofoons Kenwood JVC

Als geautoriseerd partner mag SMELT zich al twee decennia Kenwood productspecialist noemen. Kenwood en SMELT bieden portofoons en mobilofoons voor elk doel; van recreatief tot professioneel gebruik. Zowel onze technische als commerciële medewerkers worden continu getraind en geïnformeerd over bestaande en nieuwe Kenwood technologieën. Door deze uitgebreide productkennis staan wij voor u klaar met het beste advies. Niet alleen op het gebied van Kenwood producten, maar ook rondom portofoons en mobilofoons in het algemeen. SMELT is bekend met alle technieken en oplossingen die het merk Kenwood te bieden heeft. Zo kunt u, mede door de uitwisselbaarheid van accessoires tussen de verschillende Kenwood portofoons, vaak eenvoudig overstappen van bijvoorbeeld analoge licentievrije portofoons naar digitale portofoons, waarvoor wel een vergunning benodigd is.

Naast het kopen van Kenwood communicatieapparatuur kunt u deze bij SMELT ook huren of, in geval van langdurig gebruik, leasen. Voor technisch support, reparatie en service zijn uw Kenwood portofoons en mobilofoons bij SMELT uiteraard in goede handen. Voor bedrijfszekere portofoons, mobilofoons en/of repeaters binnen uw organisatie adviseren wij een servicecontract inclusief jaarlijks preventief onderhoud. Wenst u meer informatie over JVC Kenwood in het algemeen of over het Kenwood productportfolio? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Kenwood portofoons

Professionele Kenwood portofoons

Met de introductie van de NEXEDGE techniek bracht Kenwood een uitgebreid aanbod aan digitale portofoons en mobilofoons op de markt. NEXEDGE van Kenwood was het eerste systeem in zijn soort dat zowel met analoge als digitale apparatuur kon communiceren. Kenwood biedt hiermee een kosteneffectieve oplossing voor klanten die migreren van oudere analoge systemen. Naast een bredere dekking is de digitale techniek in staat om een heldere stemkwaliteit te leveren, zelfs in de meest rumoerige omgevingen. Het is echter nog altijd mogelijk om de Kenwood portofoons en mobilofoons volledig analoog te gebruiken. De techniek en configuratie zijn te gebruiks- en klantspecifiek om via een webshop te bestellen. Het advies is dan ook om samen met SMELT, eventueel op locatie, de eisen en wensen naast de verschillende opties te leggen en deze te testen alvorens aankoop.

Professionele Kenwood portofoons zien we in verschillende sectoren en branches terug, waaronder de bouw en beveiliging. Binnen deze branches is Kenwood al jaren een bekende en vertrouwde naam. Ook zijn Kenwood portofoons graag gezien in distributie- en zorgcentra, vanwege het draagcomfort. Uiteraard bieden Kenwood en SMELT voor meerdere branches producten en oplossingen. Door de degelijke constructie van de toestellen en de eenvoudige bediening zijn Kenwood portofoons en mobilofoons makkelijk te integreren binnen verschillende arbeidsprocessen. De diverse modellen Kenwood portofoons en mobilofoons zijn ook verkrijgbaar met display en toetsenbord. Daarnaast zijn, afhankelijk van het model, functietoetsen programmeerbaar met functies zoals een noodoproep, lone-worker en telefoonboek.

Het gebruik van een steunzender (repeater) kan eenvoudig het bereik vergroten van analoge of digitale portofoons en mobilofoons. Hiermee creëert u een optimaal bereik. Door een test en veldsterktemeting op locatie kan SMELT als leverancier de mogelijkheden inventariseren en een voorstel doen om het gewenste bereik te behalen.

Kenwood ProTalk vergunningsvrije Portofoons

Kenwood heeft portofoons in verschillende technieken en prijsklassen, maar blinkt uit in het segment licentievrije portofoons. Al jarenlang is Kenwood in Europa marktleider op het gebied van semiprofessionele portofoons en walkie talkies die zonder vergunning gebruikt mogen worden. De bekendste en populairste vergunningsvrije Kenwood portofoons zijn die uit de ProTalk TK-serie. Vanaf introductie in de jaren negentig tot op heden blijven deze ProTalk portofoons onverminderd populair voor onder andere de bedrijfshulpverlening (BHV) en binnen branches zoals retail (supermarkten en kledingwinkels) en horeca (restaurants en op terrassen). Ook zien we de ProTalk portofoons veel terug voor gebruik tijdens evenementen en festivals. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan licentievrije Kenwood ProTalk portofoons zoals de Kenwood ProTalk TK-3701D en de kleine digitale portofoon de ProTalk Kenwood TK-3601D. Alle huidige ProTalk portofoons zijn waardige vervangers voor de TK-3301 of TK-3201. Deze worden niet meer door Kenwood gefabriceerd. Zoekt u een accessoire voor uw Kenwood ProTalk portofoon, zoals originele Kenwood portofoon oortjes? Kijkt u dan eens tussen onze Kenwood accessoires.

Kenwood Analoge Portofoons

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan analoge Kenwood portofoons.

Kenwood Nexedge Portofoons

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan digitale Kenwood portofoons.

Kenwood ATEX Portofoons

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan Kenwood ATEX portofoons.

Kenwood Portofoon accessoires

SMELT is niet alleen uw betrouwbare leverancier voor Kenwood portofoons, maar biedt ook een uitgebreid assortiment aan originele Kenwood accessoires. Of u nu op zoek bent naar accu's, antennes, oortelefoons, koptelefoons, handmicrofoons, draagtassen en draagriemen, holsters en riemclips, of laders en multiladers, wij hebben wat u nodig heeft. Bezoek onze specifieke pagina voor meer informatie of neem direct contact met ons op. Mocht een bepaald accessoire niet vermeld staan, dan staan we klaar om u te helpen bij het controleren van de beschikbaarheid of het voorstellen van een geschikt alternatief. Bij SMELT streven we ernaar om aan al uw communicatiebehoeften te voldoen.

Het complete Kenwood assortiment

Kenwood Portofoons
Kenwood Portofoons

Kenwood portofoons zijn betrouwbare hulpmiddelen om uw teams verbonden en effectief te laten communiceren.

Bekijk portofoons
Kenwood Mobilofoons
Kenwood Mobilofoons

Kenwood mobilofoons zijn betrouwbare hulpmiddelen om uw teams verbonden en effectief te laten communiceren.

Bekijk mobilofoons
Motorola netwerken
Kenwood Netwerken

Kenwood-netwerken zijn ontworpen om mee te schalen met uw organisatie, zodat u zo groot kunt groeien als u wilt.

Bekijk netwerken
Motorola Service & Support
Service & Support

Kies voor Service & Support van SMELT om de uptime en beschikbaarheid van uw Kenwood-producten te garanderen.

Bekijk Service & Support
Portofoons huren begint bij SMELT

Enkel tijdelijk portofoons nodig?
Kies slim, kies voor huren!

Huren of Leasen van portofoons

Kenwood End of life portofoons

Door productontwikkelingen is het helaas onvermijdelijk dat een Kenwood portofoon na een aantal jaar niet meer verkrijgbaar is. Ook Kenwood portofoons die niet meer leverbaar zijn vanuit de fabrikant blijven wij ondersteunen. SMELT levert voor afgekondigde Kenwood portofoons nog altijd accessoires, batterijen en onderdelen (spare parts). Daarnaast kunnen wij uw bestaande netwerk uitbreiden met een opvolgend model. Ook blijft SMELT support, onderhoud en reparatieservice aanbieden voor oudere modellen. Wanneer eventuele reparatiekosten de economische waarde overstijgen dan bieden wij een alternatief of opvolgend toestel aan.