Product was successfully added to your shopping cart.

Kenwood portofoons

U bent op zoek naar Kenwood portofoons, eventueel in een netwerk? SMELT kan u vrijblijvend adviseren bij het kopen of het huren van professionele Kenwood portofoons en accessoires.

Indien u meer informatie wenst over onze producten en diensten kunt u gebruik maken van het contactformulier of onderstaand telefoonnummer.

088 60 666 00

Landelijke Leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Persoonlijk Advies

Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Professionele Serviceorganisatie

Support, onderhoud en reparatie

Kenwood

De bekendste en populairste Kenwood portofoons zijn licentievrije toestellen maar ook voor de veeleisende portofoongebruiker heeft Kenwood de juiste portofoon. Er zijn zowel professionele analoge als digitale NEXEDGE portofoons te vinden binnen het Kenwood-assortiment. SMELT Europe is sinds jaar-en-dag Kenwood partner en bekend met alle technieken en oplossingen die het merk Kenwood biedt. Mede door de uitwisselbaarheid van accessoires tussen de verschillende Kenwood portofoons kan men vaak eenvoudig overstappen van bijvoorbeeld analoge licentievrije portofoons naar digitaal licentieplichtige portofoons. Voor vragen omtrent Kenwood portofonie kunt u contact opnemen met onze medewerkers, wij staan u graag te woord.

Over Kenwood portofoons

Sinds 1946 wordt Kenwood geassocieerd met draadloze communicatieapparatuur en wordt het wereldwijd erkend als een merk wat kwaliteit en innovatieve producten uitbrengt. Vandaag de dag produceert Kenwood producten op het gebied van licentievrije, analoge, digitale en ATEX portofoons.

>> Lees hier meer over de historie van Kenwood portofoons