Kenwood PKT-23E Vergunningsvrije portofoon

De Kenwood PKT-23E is een semiprofessionele portofoon die zonder vergunning kan worden gebruikt. Dit model onderscheidt zich vanwege zijn compactheid en is daarmee de kleinste en lichtste portofoon van Kenwood. Daarnaast is het apparaat tot zekere hoogte waterdicht, ondanks dat hij enke... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Kenwood PKT-23E is een semiprofessionele portofoon die zonder vergunning kan worden gebruikt. Dit model onderscheidt zich vanwege zijn compactheid en is daarmee de kleinste en lichtste portofoon van Kenwood. Daarnaast is het apparaat tot zekere hoogte waterdicht, ondanks dat hij enkel is voorzien van de IP54-normering. Deze portofoon is programmeerbaar en u kunt gebruikmaken van de draadloze clone functie.

De Kenwood PKT-23 is een portofoon die vergunningsvrij communiceert via het analoge netwerk. Hij beschikt verder over onderstaande eigenschappen:

Licentievrije communicatie

De Kenwood PKT-23E maakt gebruik van een vergunningsvrije frequentieband en is daardoor zonder bijkomende kosten te gebruiken na levering. Het toestel werkt op de PMR446 frequentieband. Met dit model heeft u de keuze uit 8 voorgeprogrammeerde kanalen. Gebruikers kunnen zelf een aantal instellingen met de hand programmeren op het toestel, zoals kanaalfrequentie, QT-toon of DQT-toon. Deze portofoon is compatibel met andere analoge portofoons die communiceren via de PMR446-frequentieband.

Gebruiksduur van 15 uur

De Kenwood portofoon heeft een standaard meegeleverde accu van 1430 mAh. Het apparaat gaat tot ongeveer 15 uur mee na volledig opladen en gebruik van de batterijspaarstand. Met de LED-indicator in verschillende kleuren bent u snel op de hoogte van de batterijstatus. Is de accu bijna leeg, dan zet u deze eenvoudig op de meegeleverde tafellader.

Bestand tegen stof en spatwater

Deze portofoon van Kenwood heeft de zogeheten IP54-normering. Dit wil zeggen dat de portofoon bestand is tegen vuil, stof en spatwater. De Kenwood PKT-23E is daarmee dus ook prima te gebruiken in de buitenlucht.

Slechts 110 gram

De Kenwood PKT-23 is een vergunningsvrije portofoon die slechts 110 gram weegt en valt behoort daardoor tot één van de lichtste portofoons. Het is dan ook de kleinste en lichtste portofoon van Kenwood. Dat maakt deze portofoon een ideale oplossing voor gebruikers die op zoek zijn naar een vergunningsvrije, zeer lichte en compacte portofoon.

Toetsenbordvergrendeling

Met de toetsenbordvergrendeling voorkomt u dat u per ongeluk op knopjes drukt, wanneer de portofoon in uw jas- of broekzak zit. U kunt deze optie gemakkelijk activeren via het menu.

Draadloze clone functie

Met de draadloze clone functie kloont u gemakkelijk meerdere portofoons. Hiermee worden alle portofoons gekoppeld aan een hoofdportofoon. U kunt zo snel een netwerk van portofoons koppelen en die met elkaar laten communiceren.

Audioaansluiting

Deze portofoon is voorzien van een audioaansluiting. Hiermee kunt u diverse oortjes, headsets of een speakermicrofoon koppelen, zodat u de communicatie kunt ontvangen via een externe audioaccessoire.

Pakketinhoud

De PKT-23E van Kenwood wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Kenwood PKT-23
Modelnummer(s) PKT-23E
Accu Kenwood Lithium-ion 1430 mAh accu (KNB-71LM)
Antenne Vaste antenne
Lader Kenwood enkelvoudige lader (KSC-44CR) en AC-adapter (KSC-44SL)
Draagaccessoire Kenwood riemclip (KBH-20)
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Kenwood
Artikelnummer PKT-23E
Productnaam Kenwood PKT-23E Vergunningsvrije portofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 46 x 85 x 21 mm
Gewicht 110 gram met standaard Li-ion accu

Batterij eigenschappen

Batterij Type Lithium-ion 1430 mAH accu
Batterij verwijderbaar Ja
Batterij Stand-by tijd * * Circa 15 uur in combinatie met batterijspaarstand

* 5/5/90 gebruik staat voor 5% zenden, 5% ontvangen en 90% standby

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Nee
Toetsenbord Ja, menutoetsen
Noodknop Nee
Programmeerbare toetsen Nee

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek PMR446 analoog
Frequentieband UHF
Frequentie UHF 446 MHz
Zendvermogen UHF: 0,5 watt
Kanaalbandbreedte 12.5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP54
MIL-STD MIL-STD 810 C/D/E/F/G

Kennisbank artikelen

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Kenwood PKT-23E is compatible met onderstaande accessoires

Alternatieven