kenwood-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Kenwood PKT-23

De Kenwood PKT-23E is een semiprofessionele portofoon die zonder vergunning gebruikt kan worden. Dit model valt onder de kleinste en lichtste portofoon van Kenwood en is vanwege zijn compactheid onderscheidend ten opzichte van andere modellen. Daarnaast is hij gewoon tot zekere hoogte waterdicht, wat misschien niet te verwachten valt bij dit model, hij is namelijk voorzien van de IP54-normering. Verder is deze portofoon programmeerbaar en kunt u gebruik maken van de draadloze clone functie.

De Kenwood portofoon wordt standaard geleverd met een 1430 mAh Lithium-ion accu, voedingsadapter, laadbakje en riemclip. De portofoon kan opgeladen worden met een Micro-USB lader.

Omschrijving van de Kenwood PKT-23

De Kenwood PKT-23 is een portofoon die vergunningsvrij communiceert via het analoge netwerk. Hij beschikt verder over onderstaande eigenschappen.

Licentievrije communicatie

De Kenwood PKT-23E maakt gebruik van een vergunningsvrij frequentieband en is daardoor zonder bijkomende kosten, gratis te gebruiken na levering. Hij werkt op de PMR446 frequentieband. Met dit model heeft u de keuze uit 8 kanalen die al zijn voorgeprogrammeerd. Gebruikers kunnen zelf een aantal instellingen met de hand programmeren op het toestel, zoals kanaalfrequentie, QT-toon of DQT-toon. Deze portofoon is compitabel met andere analoge portofoons die communiceren via de PMR446-frequentieband.

Gebruiksduur van 15 uur

De Kenwood portofoon heeft een standaard meegeleverde accu van 1430 mAh. Wanneer u deze volledig opgeladen heeft en de batterijspaarstand aan heeft kan de portofoon ongeveer 15 uur mee. Is deze bijna leeg, dan zet u deze eenvoudig op de meegeleverde tafellader. Met de LED-indicator in verschillende kleuren bent u snel op de hoogte van de batterijstatus en kunt u de portofoon op tijd op de tafellader zetten.

Bestand tegen stof en spatwater

Deze portofoon van Kenwood heeft de zogeheten IP54-normering. Dit wil zeggen dat de portofoon bestand is tegen vuil, maar vooral tegen stof en spatwater. Deze portofoon is daarmee dus ook prima te gebruiken in de buitenlucht.

Máár 110 gram

De Kenwood PKT-23 is een vergunningsvrije portofoon die slechts 110 gram weegt, en is daarmee één van de lichtste portofoons, en zeker de kleinste en lichtste van Kenwood. U neemt deze portofoon dus eenvoudig mee en maakt deze portofoon een ideale oplossing voor gebruikers die opzoek zijn naar een vergunningsvrij en zeer compacte portofoon.

Toetsenbordvergrendeling

Met de toetsenbordvergrendeling voorkomt u dat er per ongeluk op knopjes wordt gedrukt, wanneer de portofoon in uw jas- of broekzak zit opgeborgen. U kunt deze optie gemakkelijk activeren via het menu.

Draadloze clone functie

Met de draadloze clone functie kloont u gemakkelijk meerdere portofoons. Hiermee worden alle portofoons gekoppeld aan een hoofdportofoon. Hiermee kunt u snel een netwerk van portofoons koppelen en die met elkaar laten communiceren.

Audioaansluiting

Deze portofoon is voorzien van een audioaansluiting. Hiermee kunt u diverse oortjes, headsets of een speakermicrofoon koppelen zodat u de communicatie via een extern audioaccessoire kunt ontvangen.

Pakketinhoud van de Kenwood PKT-23

De PKT-23 van Kenwood wordt standaard geleverd met de volgende artikelen.

Naam portofoonKenwood PKT-23 portofoon
Modelnummer(s)PKT-23E
AccuKenwood lithium-ion 1430 mAh accu (KNB-71LM)
AntenneVaste antenne
LaderKenwood enkelvoudige lader (KSC-44CR) en power adapter (KSC-44SL)
Draag accessoireKenwood riemclip (KBH-20)
DocumentatieHandleiding

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de Kenwood PKT-23

MerkKenwood
SKUPKT-23
Product NameKenwood PKT-23
FrequentiebandUHF
FrequentieUHF 446 MHz
ZendvermogenUHF: 0,5 watt
Kanaalbandbreedte12.5KHz
Afmeting46 x 85 x 21 mm
Gewicht110 gram met standaard Li-ion accu
Gemiddelde batterij duur @ 5/5/9015 uur met standaard lithium-ion-accu
DisplayNee
ToetsenbordJa, menutoetsen
Vaste-noodknopNee
Geïntegreerde WiFiNee
Geïntegreerde GPSNee
Geïntegreerde bluetoothNee
Optionboard mogelijkheidNee
ATEX- of FM-normeringNee

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.