Kenwood NX-3300E2 NXDN/DMR portofoon

De NX-3300E2, een compacte digitale UHF-portofoon met display en beperkt toetsenbord van Kenwood, biedt gebruikers een handige manier om functionaliteiten snel en eenvoudig te activeren. Wat deze portofoon bijzonder maakt, is de ondersteuning voor zowel analoge als digitale portofoonprotoc... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Voor de Kenwood NX-3300E2 portofoon dient de gebruiker in het bezit te zijn van een zendvergunning. Voor meer informatie over zendvergunningen en frequenties, neemt u contact met ons op.

Omschrijving

De NX-3300E2, een compacte digitale UHF-portofoon met display en beperkt toetsenbord van Kenwood, biedt gebruikers een handige manier om functionaliteiten snel en eenvoudig te activeren. Wat deze portofoon bijzonder maakt, is de ondersteuning voor zowel analoge als digitale portofoonprotocollen, waaronder het eigen ontwikkelde digitale NXDN-protocol en de DMR ETSI-standaard voor digitale communicatie.

De NX-3300E2 is een model uit de NEXEDGE NX-3000-serie van Kenwood, die ook de NX-3300E en de NX-3300E3 omvat. Deze serie is standaard uitgerust met functionaliteiten zoals Bluetooth, GPS en belangrijke veiligheidsfuncties zoals Lone Worker en Man Down om de veiligheid en efficiëntie van uw werknemers te waarborgen. De ingebouwde GPS-ontvanger stelt u in staat om medewerkers te lokaliseren en effectiever te coördineren.

Veelzijdige Communicatie

De NX-3300E2 ondersteunt NXDN-, DMR-digitale en FM-analoge protocollen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende communicatieomgevingen. De portofoon biedt gebruikers de flexibiliteit om te schakelen tussen protocollen, wat essentieel is voor moderne communicatienetwerken.

  • NXDN-protocol: De NXDN-technologie biedt digitale communicatie met hoge geluidskwaliteit en efficiëntie. Het is ideaal voor situaties waarbij heldere spraakcommunicatie cruciaal is, zoals in beveiliging, evenementenbeheer, en openbare veiligheid.
  • DMR-digitale protocol: DMR (Digital Mobile Radio) is een wereldwijd erkende standaard voor digitale communicatie. Het biedt geavanceerde functies zoals tekstberichten en gegevensoverdracht naast spraakcommunicatie. DMR wordt vaak gebruikt in sectoren zoals transport en logistiek.
  • FM-analoge protocol: Naast digitale protocollen ondersteunt de NX-3300E2 ook FM-analoge communicatie. Dit is handig voor organisaties die nog steeds analoge systemen gebruiken en geleidelijk willen overstappen naar digitale technologie.

De mogelijkheid om tussen deze verschillende protocollen te schakelen, maakt de NX-3300E2 uiterst veelzijdig en aanpasbaar aan verschillende communicatieomgevingen en behoeften. Of je nu samenwerkt met teams die verschillende systemen gebruiken of als je de flexibiliteit wilt hebben om te migreren van analoog naar digitaal, deze portofoon biedt de juiste tools voor effectieve communicatie in diverse professionele sectoren.

Robuuste Constructie met IP67-classificatie

De NX-3300E2 is niet alleen ontworpen voor communicatie-efficiëntie, maar ook voor duurzaamheid in veeleisende werkomgevingen. Met zijn IP67-classificatie is deze portofoon bestand tegen stof en kan hij zelfs gedurende korte tijd onderdompeling in water weerstaan.

De robuuste constructie van de NX-3300E2 zorgt ervoor dat hij betrouwbaar blijft in uiteenlopende situaties. Of je nu buiten werkt in regenachtige omstandigheden, in stoffige omgevingen, of in veeleisende industriële settings, deze portofoon is ontworpen om stand te houden tegen de uitdagingen van de werkomgeving.

Kortom, de IP67-classificatie en robuuste constructie maken de NX-3300E2 een betrouwbare keuze, zelfs in de meest veeleisende werkomstandigheden. Dit maakt de Kenwood NX-3300E2 ideaal voor professionals die een compacte, maar krachtige robuuste UHF-portofoon nodig hebben. Het combineert geavanceerde communicatiefuncties met een gebruiksvriendelijk en robuust ontwerp, waardoor het een betrouwbare partner is in diverse professionele settings.

Pakketinhoud

De NX-3300E2 van Kenwood wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Kenwood NX-3300E2 NXDN/DMR portofoon
Modelnummer(s) NX-3300E2
Accu Verschillende opties
Antenne Kenwood UHF antenne (verschillende opties)
Lader Keuze uit enkelvoudige of meervoudige lader
Draagaccessoire Kenwood riemclip
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Algemene functionaliteiten

Analoog en/of digitaal Engelse benaming: Analog and/or digital

Deze functie maakt het mogelijk om de portofoon te gebruiken in zowel digitale als analoge modi, waardoor er meer flexibiliteit is in communicatiemethoden. Je kunt moeiteloos schakelen tussen de twee modi, afhankelijk van je operationele behoeften.

Analoog en/of digitaal
Analoog/Digitaal
Voldoet aan DMR-normen Engelse benaming: DMR standards compliant

Het apparaat voldoet aan de normen voor Digital Mobile Radio (DMR), ontwikkeld door ETSI (European Telecommunications Standards Institute). Dit zorgt voor hoogwaardige, betrouwbare digitale communicatie voor zakelijke en industriële gebruikers.

Voldoet aan DMR-normen
Ja
Spraak en/of data Engelse benaming: Voice and/or data

Het apparaat kan zowel spraak- als databerichten verzenden. Dit is bijzonder nuttig voor diverse communicatiebehoeften, zoals het verzenden van GPS-locaties of tekstinformatie terwijl ook spraakcommunicatie wordt onderhouden.

Spraak en/of data
Spraak/Data
Voorgeprogrammeerde tekstberichten Engelse benaming: Pre-programmed text messaging

Deze functie stelt gebruikers in staat om tekstberichten te verzenden die vooraf zijn geprogrammeerd in de portofoon. Handig voor snelle en standaardreacties en draagt bij aan het stroomlijnen van communicatie.

Voorgeprogrammeerde tekstberichten
Inbegrepen
Spraak aankondiging Engelse benaming: Voice announcement

Ook bekend als spraakmeldingen, biedt deze functie hoorbare aankondigingen voor specifieke statussen of -handelingen, wat de bewustwording van de gebruiker verhoogt zonder visuele aandacht voor het apparaat te vereisen.

Spraak aankondiging
Inbegrepen
Prioriteitsscan Engelse benaming: Priority scan

Hiermee kan het apparaat meerdere kanalen scannen, maar geeft prioriteit aan een specifieke. Wanneer dat prioriteitskanaal actief wordt, schakelt het apparaat er automatisch naar over.

Prioriteitsscan
Inbegrepen
Dubbele prioriteitsscan Engelse benaming: Dual priority scan

Vergelijkbaar met Prioriteitsscan maar maakt de prioritering van twee kanalen mogelijk, voor meer flexibiliteit in het monitoren van belangrijke communicatie.

Dubbele prioriteitsscan
Inbegrepen
Audio-opname/afspelen Engelse benaming: Audio recording/playback

Gebruikers kunnen audioboodschappen opnemen en afspelen, een essentiële functie voor het documenteren van verbale transacties of instructies.

Audio-opname/afspelen
Inbegrepen
Interne spraakgestuurde transmissie (VOX) Engelse benaming: Internal voice operated transmission (VOX)

Als deze is ingeschakeld, detecteert de VOX-functie wanneer de gebruiker spreekt en zal automatisch beginnen met uitzenden zonder dat er handmatig knoppen hoeven te worden ingedrukt.

Interne spraakgestuurde transmissie (VOX)
Inbegrepen

Veiligheid functionaliteiten

Man down Engelse benaming: Man down

Verhoogt de veiligheidsmaatregelen voor personeel door actief beweging en kantelhoeken te monitoren. Bij gebrek aan beweging of een abnormale positie wordt automatisch een noodalarm geactiveerd.

Man down
Inbegrepen
Aleenwerker Engelse benaming: Lone worker

Een geautomatiseerd systeem dat periodiek controleert of de gebruiker reageert. Als de gebruiker niet reageert op deze periodieke meldingen, start het apparaat een noodproces om hun veiligheid te garanderen.

Alleenwerker
Inbegrepen
Basis privacy Engelse benaming: Basic privacy

Maakt gebruik van 16-bits encryptietechnologie om basale bescherming te bieden tegen ongeautoriseerd afluisteren van uw communicatie.

Basis privacy
Inbegrepen
Verhoogde privacy Engelse benaming: Enhanced privacy

Maakt gebruik van 40-bits encryptie voor een nog robuustere en veiligere bescherming tegen ongeautoriseerde toegang tot uw communicatie.

Verhoogde privacy
Optioneel
AES256 encryptie Engelse benaming: AES256 encryption

Maakt gebruik van de Advanced Encryption Standard (AES) met 256-bits encryptie voor maximale beveiliging, waardoor het voor onbevoegden vrijwel onmogelijk is om berichten te decoderen.

AES256 encryptie
Optioneel
Zendonderbreking (decoderen) Engelse benaming: Transmit interrupt (decode)

Stelt het apparaat in staat om zijn uitzendingen te laten onderbreken door hoger geprioriteerde signalen van andere toestellen, waardoor essentiële communicatie doorkomt.

Zenderonderbreking (decoderen)
Inbegrepen
Zendonderbreking (coderen) Engelse benaming: Transmit interrupt (encode)

Stelt het apparaat in staat om de uitzendingen van andere toestellen te onderbreken, zodat kritieke berichten lopende communicatie kunnen overschrijven.

Zenderonderbreking (coderen)
Inbegrepen
Noodmeldingen Engelse benaming: Emergency

Het apparaat heeft de mogelijkheid om een gestructureerd noodoproep proces te starten, wat zorgt voor een snelle reactie in kritieke omstandigheden.

Noodmeldingen
Inbegrepen
Noodzoektoon Engelse benaming: Emergency search tone

Bij het betreden van de noodmodus zal het apparaat een luid akoestisch alarm laten horen om nabijgelegen personeel te waarschuwen.

Noodzoektoon
Inbegrepen
Externe monitor Engelse benaming: Remote monitor

Het apparaat kan op afstand de microfoon van een andere toestel activeren om de situatie te kunnen monitoren.

Externe monitoring
Inbegrepen
Uitschakelen/inschakelen Engelse benaming: Radio disable/enable

Stelt het apparaat in staat om op afstand een andere toestel uit te schakelen en vervolgens opnieuw in te schakelen, wat extra controle biedt over de communicatieapparatuur.

Uitschakelen/Inschakelen
Inbegrepen

Kenwood NX-3300E2 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Kenwood
Artikelnummer NX-3300E2
Productnaam Kenwood NX-3300E2 NXDN/DMR portofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 56.0 x 119.6 x 36.4 mm met KNB-55L accu
Gewicht 315 gram met KNB-55L Lithium-ion accu.

Batterij eigenschappen

Batterij Type Lithium-ion
Batterij verwijderbaar Ja
Batterij Stand-by tijd * * Circa 13.5 uur (TDMA) in combinatie met KNB-57L accu

* 5/5/90 gebruik staat voor 5% zenden, 5% ontvangen en 90% standby

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Ja, LCD-monochrome display
Achtergrond verlichting Ja
Toetsenbord Ja, volwaardig
Noodknop Ja, vaste noodknop
Programmeerbare toetsen Ja
Geschikt voor handschoenen Ja

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Ja
GPS Ja

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek PMR analoog, DMR digitaal, NXDN digitaal
Frequentieband UHF
Frequentie UHF 400 - 470 MHz
Zendvermogen UHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte 12,5 kHz, 25 kHz, 6,25 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP67
MIL-STD 810 C/D/E/F/G

Kenwood NX-3300E2 downloads

Kennisbank artikelen

Groter bereik of meer capaciteit nodig?

Naast onze uitgebreide selectie van portofoons, mobilofoons en basisposten, bieden wij ook complete analoge, digitale en TETRA-netwerken aan. Met deze netwerken kunt u eenvoudig uw dekkingsbereik vergroten of extra capaciteit creëren.

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Het complete Kenwood Assortiment

Kenwood portofoons
Kenwood Portofoons

Kenwood portofoons zijn betrouwbare hulpmiddelen om uw teams verbonden en effectief te laten communiceren.

Bekijk portofoons
Kenwood Mobilofoons
Kenwood Mobilofoons

Kenwood mobilofoons zijn betrouwbare hulpmiddelen om uw teams verbonden en effectief te laten communiceren.

Bekijk mobilofoons
Kenwood Netwerken
Kenwood Netwerken

Kenwood-netwerken zijn ontworpen om mee te schalen met uw organisatie, zodat u zo groot kunt groeien als u wilt.

Bekijk netwerken
SMELT Service & Support
Service & Support

Kies voor Service & Support van SMELT om de uptime en beschikbaarheid van uw producten te garanderen.

Bekijk Service & Support

Alternatieven