Kenwood NX-1300AE3 Analoge portofoon

De Kenwood NX-1300AE3 is een indrukwekkende UHF-portofoon die speciaal is ontworpen voor analoge communicatie. Met zijn veelzijdige functies en betrouwbaarheid is dit model de ideale keuze voor diverse professionele toepassingen, zoals beveiliging, evenementenbeheer, transport, logistiek e... Lees meer

Belangrijkste functionaliteiten

PMR analoog Engelse benaming: PMR446 analog

De Kenwood NX-1300AE3 maakt gebruik van de analoge spraaktechniek Private Mobile Radio (PMR), ook bekend als Professional Mobile Radio. Deze technologie werkt door spraakgeluiden om te zetten in analoge signalen, die vervolgens via radiofrequenties worden uitgezonden. PMR-systemen zijn eenvoudig, robuust en bieden een betrouwbare vorm van communicatie.

Noodmeldingen (Inbegrepen) Engelse benaming: Emergency

De Kenwood NX-1300AE3 is uitgerust met een noodmeldingsfunctie, die eenvoudig kan worden geactiveerd door een vaste oranje noodknop op de portofoon. Wanneer deze knop wordt ingedrukt, wordt er onmiddellijk een noodsignaal verstuurd naar een centrale controlekamer of naar andere teamleden. Het spraakkanaal wordt automatisch opengezet, waardoor directe communicatie mogelijk wordt zonder dat verdere handelingen nodig zijn. Deze functie zorgt ervoor dat gebruikers in gevaarlijke of noodsituaties snel en efficiënt hulp kunnen inroepen en direct kunnen communiceren, waardoor kostbare tijd wordt bespaard in kritieke momenten.

Interne spraakgestuurde transmissie (VOX) (Inbegrepen) Engelse benaming: Internal voice operated transmission (VOX)

De interne spraakgestuurde transmissie, bekend als Voice Operated Exchange (VOX), is een handige functie van de Kenwood NX-1300AE3. Deze functie maakt handsfree communicatie mogelijk doordat de radio automatisch wordt geactiveerd door de stem van de gebruiker. Dit is vooral handig in situaties waarin de handen vrij moeten blijven voor andere taken.

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Voor de Kenwood NX-1300AE3 portofoon dient de gebruiker in het bezit te zijn van een zendvergunning. Voor meer informatie over zendvergunningen en frequenties, neemt u contact met ons op.

Omschrijving

De Kenwood NX-1300AE3 is een indrukwekkende UHF-portofoon die speciaal is ontworpen voor analoge communicatie. Met zijn veelzijdige functies en betrouwbaarheid is dit model de ideale keuze voor diverse professionele toepassingen, zoals beveiliging, evenementenbeheer, transport, logistiek en bouw.

De NX-1300AE3 onderscheidt zich door zijn 64 kanalen, wat het tot een van de meest veelzijdige analoge portofoons op de markt maakt. De 7-kleurige lichtbalkindicator op het bovenpaneel zorgt voor een intuïtieve en eenvoudige statusherkenning, zelfs in omstandigheden met weinig licht.

Een van de unieke kenmerken van dit model is de interne VOX-functie, die handsfree communicatie mogelijk maakt zonder de noodzaak van een externe microfoon. Dit is vooral handig in situaties waarin de gebruiker zijn handen vrij moet hebben, zoals bij het besturen van voertuigen of het bedienen van machines.

Daarnaast is de NX-1300AE3 uitgerust met een ingebouwde scrambler, die extra beveiliging biedt door spraaktransmissies te coderen. Dit is een cruciale functie voor professionals die werken met gevoelige informatie.

NX-1300AE3 signaleringsmogelijkheden

Het model ondersteunt diverse signaleringsopties zoals QT/DQT, DTMF, 2-toon en 5-toon, waardoor het naadloos kan integreren met bestaande analoge systemen. De 2-pins connector voor audio-accessoires maakt het mogelijk om een breed scala aan externe apparaten aan te sluiten, zoals headsets en luidsprekermicrofoons.

Andere Modellen in de NX-1000 Serie

Voor degenen die op zoek zijn naar een model dat zowel digitale DMR als analoge protocollen ondersteunt, is er de NX-1300DE3. Wanneer men opzoek is naar een digitale NXDN-portofoon komt in de NX-1000 series uit op de NX-1200NE3 VHF portofoon, welke naast NXDN ook het analoge protocol ondersteund.

De Kenwood NX-1300AE3 een uitstekende keuze voor professionals die op zoek zijn naar een betrouwbare en veelzijdige communicatieoplossing voor uitsluitend analoge toepassingen. Kies voor Kenwood en ervaar de kracht van geavanceerde analoge communicatietechnologie.

Pakketinhoud

De NX-1300AE3 van Kenwood wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Kenwood NX-1300AE3 Analoge portofoon
Modelnummer(s) NX-1300AE3
Accu Kenwood KNB-45 Lithium ion accu 2000 mAh
Antenne Kenwood UHF antenne (verschillende opties)
Lader Keuze uit enkelvoudige of meervoudige lader
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Algemene functionaliteiten

Analoog en/of digitaal Engelse benaming: Analog and/or digital

Deze functie maakt het mogelijk om de portofoon te gebruiken in zowel digitale als analoge modi, waardoor er meer flexibiliteit is in communicatiemethoden. Je kunt moeiteloos schakelen tussen de twee modi, afhankelijk van je operationele behoeften.

Analoog en/of digitaal
Analoog
Voldoet aan DMR-normen Engelse benaming: DMR standards compliant

Het apparaat voldoet aan de normen voor Digital Mobile Radio (DMR), ontwikkeld door ETSI (European Telecommunications Standards Institute). Dit zorgt voor hoogwaardige, betrouwbare digitale communicatie voor zakelijke en industriële gebruikers.

Voldoet aan DMR-normen
Nee
Spraak en/of data Engelse benaming: Voice and/or data

Het apparaat kan zowel spraak- als databerichten verzenden. Dit is bijzonder nuttig voor diverse communicatiebehoeften, zoals het verzenden van GPS-locaties of tekstinformatie terwijl ook spraakcommunicatie wordt onderhouden.

Spraak en/of data
Spraak
Spraak aankondiging Engelse benaming: Voice announcement

Ook bekend als spraakmeldingen, biedt deze functie hoorbare aankondigingen voor specifieke statussen of -handelingen, wat de bewustwording van de gebruiker verhoogt zonder visuele aandacht voor het apparaat te vereisen.

Spraak aankondiging
Inbegrepen
Prioriteitsscan Engelse benaming: Priority scan

Hiermee kan het apparaat meerdere kanalen scannen, maar geeft prioriteit aan een specifieke. Wanneer dat prioriteitskanaal actief wordt, schakelt het apparaat er automatisch naar over.

Prioriteitsscan
Inbegrepen
Interne spraakgestuurde transmissie (VOX) Engelse benaming: Internal voice operated transmission (VOX)

Als deze is ingeschakeld, detecteert de VOX-functie wanneer de gebruiker spreekt en zal automatisch beginnen met uitzenden zonder dat er handmatig knoppen hoeven te worden ingedrukt.

Interne spraakgestuurde transmissie (VOX)
Inbegrepen

Veiligheid functionaliteiten

Noodmeldingen Engelse benaming: Emergency

Het apparaat heeft de mogelijkheid om een gestructureerd noodoproep proces te starten, wat zorgt voor een snelle reactie in kritieke omstandigheden.

Noodmeldingen
Inbegrepen
Noodzoektoon Engelse benaming: Emergency search tone

Bij het betreden van de noodmodus zal het apparaat een luid akoestisch alarm laten horen om nabijgelegen personeel te waarschuwen.

Noodzoektoon
Inbegrepen

Kenwood NX-1300AE3 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Kenwood
Artikelnummer NX-1300AE3
Productnaam Kenwood NX-1300AE3 Analoge portofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 54 x 123 x 33.5 mm inclusief standaard accu
Gewicht 295 gram inclusief standaard accu

Batterij eigenschappen

Batterij Type Lithium-ion 2000 mAh
Batterij verwijderbaar Ja
Batterij Stand-by tijd * * Circa 14,5 uur in combinatie met KNB-45L

* 5/5/90 gebruik staat voor 5% zenden, 5% ontvangen en 90% standby

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Nee
Toetsenbord Nee
Noodknop Ja, vaste noodknop
Programmeerbare toetsen Ja
Geschikt voor handschoenen Ja

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek PMR analoog
Frequentieband UHF
Frequentie UHF 400 - 470 MHz
Zendvermogen UHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte 12,5 kHz, 20 kHz, 25 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP55
MIL-STD 810 C/D/E/F/G

Kenwood NX-1300AE3 downloads

Kennisbank artikelen

Groter bereik of meer capaciteit nodig?

Naast onze uitgebreide selectie van portofoons, mobilofoons en basisposten, bieden wij ook complete analoge, digitale en TETRA-netwerken aan. Met deze netwerken kunt u eenvoudig uw dekkingsbereik vergroten of extra capaciteit creëren.

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Het complete Kenwood Assortiment

Kenwood portofoons
Kenwood Portofoons

Kenwood portofoons zijn betrouwbare hulpmiddelen om uw teams verbonden en effectief te laten communiceren.

Bekijk portofoons
Kenwood Mobilofoons
Kenwood Mobilofoons

Kenwood mobilofoons zijn betrouwbare hulpmiddelen om uw teams verbonden en effectief te laten communiceren.

Bekijk mobilofoons
Kenwood Netwerken
Kenwood Netwerken

Kenwood-netwerken zijn ontworpen om mee te schalen met uw organisatie, zodat u zo groot kunt groeien als u wilt.

Bekijk netwerken
SMELT Service & Support
Service & Support

Kies voor Service & Support van SMELT om de uptime en beschikbaarheid van uw producten te garanderen.

Bekijk Service & Support

Alternatieven