Kenwood NX-1200DE3 DMR portofoon

De Kenwood NX-1200DE3 vertegenwoordigt de nieuwste innovaties op het gebied van digitale VHF-portofoons en is de perfecte metgezel voor professionals in diverse sectoren. Of u nu werkzaam bent in beveiliging, evenementenbeheer, transport, logistiek of bouw, dit state-of-the-art model is on... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Voor de Kenwood NX-1200DE3 portofoon dient de gebruiker in het bezit te zijn van een zendvergunning. Meer informatie over zendvergunningen en frequenties, kunt u lezen in ons blog;

Omschrijving

De Kenwood NX-1200DE3 vertegenwoordigt de nieuwste innovaties op het gebied van digitale VHF-portofoons en is de perfecte metgezel voor professionals in diverse sectoren. Of u nu werkzaam bent in beveiliging, evenementenbeheer, transport, logistiek of bouw, dit state-of-the-art model is ontworpen om aan al uw digitale communicatiebehoeften te voldoen. Wat deze portofoon echt onderscheidt, is zijn veelzijdigheid, aangezien hij moeiteloos kan schakelen tussen analoge en digitale modi, gebruikmakend van het DMR-protocol. Dit maakt het een eersteklas keuze voor organisaties die streven naar de modernisering van hun bestaande analoge communicatiesystemen.

De NX-1200DE3 biedt niet alleen 64 kanalen en 4 zones, maar het wordt ook geleverd met een indrukwekkende reeks geavanceerde functies die de communicatie naar een hoger niveau tillen. Het heldere 7-kleurige LED-display biedt niet alleen visuele feedback, maar maakt ook statusherkenning in één oogopslag mogelijk. Geavanceerde functies zoals lone worker voor extra veiligheid, spraakgestuurde kanaalaanduiding en VOX voor handsfree bediening zijn naadloos geïntegreerd. Kenwood's Enhanced Audio en FleetSync zorgen voor kristalheldere geluidskwaliteit en naadloze samenwerking, waardoor de NX-1200DE3 een echte krachtpatser wordt in professionele communicatie.

NX-1200DE3 stof- en waterbestendig

Het robuuste ontwerp van de NX-1200DE3 is getest en voldoet aan de strenge MIL-STD 810 C/D/E/F/G normen, waardoor het bestand is tegen zelfs de meest veeleisende omstandigheden. Met een IP54/55-classificatie voor stof- en waterbestendigheid kan deze portofoon met vertrouwen worden ingezet in zware werkomgevingen.

Meer details over batterijduur

De NX-1200DE3 wordt standaard geleverd met een krachtige Lithium-ion accu van 2000 mAh. Hierdoor profiteert u van een indrukwekkende stand-by tijd, waardoor deze portofoon ideaal is voor langdurige operationele vereisten.

Andere modellen in de NX-1000 Serie

Naast de NX-1200DE3 zijn er andere modellen beschikbaar in de NX-1000-serie van Kenwood om aan diverse behoeften te voldoen. Voor wie een portofoon nodig is met display en volwaardig toetsenbord, is de NX-1200DE een overweging waard. Voor een model met een display en een beperkt toetsenbord, biedt de NX-1200DE2 uitstekende opties.

De Kenwood NX-1200DE3 staat aan de top als het gaat om betrouwbare en veelzijdige communicatieoplossingen voor professionals. Met zijn geavanceerde functies, duurzaamheid en uitstekende batterijduur, is deze portofoon een slimme investering voor iedereen die professionele communicatie serieus neemt. Kies voor Kenwood en SMELT en ervaar de toekomst van communicatie. Vraag direct een offerte aan!

Pakketinhoud

De NX-1200DE3 van Kenwood wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Kenwood NX-1200DE3 DMR portofoon
Modelnummer(s) NX-1200DE3
Accu Kenwood KNB-45 Lithium ion accu 2000 mAh
Antenne Kenwood VHF antenne (verschillende opties)
Lader Keuze uit enkelvoudige of meervoudige lader
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Algemene functionaliteiten

Analoog en/of digitaal Engelse benaming: Analog and/or digital

Deze functie maakt het mogelijk om de portofoon te gebruiken in zowel digitale als analoge modi, waardoor er meer flexibiliteit is in communicatiemethoden. Je kunt moeiteloos schakelen tussen de twee modi, afhankelijk van je operationele behoeften.

Analoog en/of digitaal
Analoog/Digitaal
Voldoet aan DMR-normen Engelse benaming: DMR standards compliant

Het apparaat voldoet aan de normen voor Digital Mobile Radio (DMR), ontwikkeld door ETSI (European Telecommunications Standards Institute). Dit zorgt voor hoogwaardige, betrouwbare digitale communicatie voor zakelijke en industriële gebruikers.

Voldoet aan DMR-normen
Ja
Spraak en/of data Engelse benaming: Voice and/or data

Het apparaat kan zowel spraak- als databerichten verzenden. Dit is bijzonder nuttig voor diverse communicatiebehoeften, zoals het verzenden van GPS-locaties of tekstinformatie terwijl ook spraakcommunicatie wordt onderhouden.

Spraak en/of data
Spraak/Data
Spraak aankondiging Engelse benaming: Voice announcement

Ook bekend als spraakmeldingen, biedt deze functie hoorbare aankondigingen voor specifieke statussen of -handelingen, wat de bewustwording van de gebruiker verhoogt zonder visuele aandacht voor het apparaat te vereisen.

Spraak aankondiging
Inbegrepen
Prioriteitsscan Engelse benaming: Priority scan

Hiermee kan het apparaat meerdere kanalen scannen, maar geeft prioriteit aan een specifieke. Wanneer dat prioriteitskanaal actief wordt, schakelt het apparaat er automatisch naar over.

Prioriteitsscan
Inbegrepen
Late toetreding Engelse benaming: Late entry

Deze functie maakt het mogelijk voor gebruikers om deel te nemen aan een lopende groepsgesprek, zelfs als ze daar vanaf het begin niet aan hebben deelgenomen, zodat ze snel belangrijke communicatie kunnen inhalen.

Late toetreding
Inbegrepen
Interne spraakgestuurde transmissie (VOX) Engelse benaming: Internal voice operated transmission (VOX)

Als deze is ingeschakeld, detecteert de VOX-functie wanneer de gebruiker spreekt en zal automatisch beginnen met uitzenden zonder dat er handmatig knoppen hoeven te worden ingedrukt.

Interne spraakgestuurde transmissie (VOX)
Inbegrepen

Veiligheid functionaliteiten

Aleenwerker Engelse benaming: Lone worker

Een geautomatiseerd systeem dat periodiek controleert of de gebruiker reageert. Als de gebruiker niet reageert op deze periodieke meldingen, start het apparaat een noodproces om hun veiligheid te garanderen.

Alleenwerker
Inbegrepen
Basis privacy Engelse benaming: Basic privacy

Maakt gebruik van 16-bits encryptietechnologie om basale bescherming te bieden tegen ongeautoriseerd afluisteren van uw communicatie.

Basis privacy
Inbegrepen
Verhoogde privacy Engelse benaming: Enhanced privacy

Maakt gebruik van 40-bits encryptie voor een nog robuustere en veiligere bescherming tegen ongeautoriseerde toegang tot uw communicatie.

Verhoogde privacy
Optioneel
Zendonderbreking (decoderen) Engelse benaming: Transmit interrupt (decode)

Stelt het apparaat in staat om zijn uitzendingen te laten onderbreken door hoger geprioriteerde signalen van andere toestellen, waardoor essentiële communicatie doorkomt.

Zenderonderbreking (decoderen)
Optioneel
Zendonderbreking (coderen) Engelse benaming: Transmit interrupt (encode)

Stelt het apparaat in staat om de uitzendingen van andere toestellen te onderbreken, zodat kritieke berichten lopende communicatie kunnen overschrijven.

Zenderonderbreking (coderen)
Optioneel
Noodmeldingen Engelse benaming: Emergency

Het apparaat heeft de mogelijkheid om een gestructureerd noodoproep proces te starten, wat zorgt voor een snelle reactie in kritieke omstandigheden.

Noodmeldingen
Inbegrepen
Noodzoektoon Engelse benaming: Emergency search tone

Bij het betreden van de noodmodus zal het apparaat een luid akoestisch alarm laten horen om nabijgelegen personeel te waarschuwen.

Noodzoektoon
Inbegrepen
Externe monitor Engelse benaming: Remote monitor

Het apparaat kan op afstand de microfoon van een andere toestel activeren om de situatie te kunnen monitoren.

Externe monitoring
Optioneel
Uitschakelen/inschakelen Engelse benaming: Radio disable/enable

Stelt het apparaat in staat om op afstand een andere toestel uit te schakelen en vervolgens opnieuw in te schakelen, wat extra controle biedt over de communicatieapparatuur.

Uitschakelen/Inschakelen
Optioneel

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Kenwood
Artikelnummer NX-1200DE3
Productnaam Kenwood NX-1200DE3 DMR portofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 54 x 123 x 33.5 mm met standaard KNB-45 accu
Gewicht 295 gram met standaard KNB-45 Lithium-ion accu

Batterij eigenschappen

Batterij Type Lithium-ion 2000 mAh
Batterij verwijderbaar Ja
Batterij Stand-by tijd * * Circa 14,5 uur in combinatie met KNB-45L

* 5/5/90 gebruik staat voor 5% zenden, 5% ontvangen en 90% standby

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Nee
Toetsenbord Nee
Noodknop Ja, vaste noodknop
Programmeerbare toetsen Ja
Geschikt voor handschoenen Ja

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek PMR analoog, DMR digitaal
Frequentieband VHF
Frequentie VHF 136 - 174 MHz
Zendvermogen VHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte 12,5 kHz, 20 kHz, 25 kHz, 6,25 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP55
MIL-STD 810 C/D/E/F/G

Downloads

Kennisbank artikelen

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Kenwood NX-1200DE3 is compatible met onderstaande accessoires

Het complete Kenwood Assortiment

Kenwood Portofoons
Kenwood Portofoons

Kenwood portofoons zijn betrouwbare hulpmiddelen om uw teams verbonden en effectief te laten communiceren.

Bekijk portofoons
Kenwood Mobilofoons
Kenwood Mobilofoons

Kenwood mobilofoons zijn betrouwbare hulpmiddelen om uw teams verbonden en effectief te laten communiceren.

Bekijk mobilofoons
Kenwood netwerken
Kenwood Netwerken

Kenwood-netwerken zijn ontworpen om mee te schalen met uw organisatie, zodat u zo groot kunt groeien als u wilt.

Bekijk netwerken
SMELT Service & Support
Service & Support

Kies voor Service & Support van SMELT om de uptime en beschikbaarheid van uw producten te garanderen.

Bekijk Service & Support

Alternatieven