Kenwood KNB-77LEX

De Kenwood KNB-77LEX is een Li-Ion portofoon accu met een hoge capaciteit van 2860mAh, speciaal ontworpen voor gebruik in potentieel explosieve omgevingen. Deze accu is ATEX-gecertificeerd, wat betekent dat hij voldoet aan strenge veiligheidsnormen en geschikt ... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Kenwood KNB-77LEX is een Li-Ion portofoon accu met een hoge capaciteit van 2860mAh, speciaal ontworpen voor gebruik in potentieel explosieve omgevingen. Deze accu is ATEX-gecertificeerd, wat betekent dat hij voldoet aan strenge veiligheidsnormen en geschikt is voor gebruik in gevaarlijke omstandigheden waar explosieve gassen of stofdeeltjes aanwezig kunnen zijn.

Deze accu is specifiek ontworpen voor de Kenwood NX-230EX en NX-330EX portofoons. Het unieke oplaadsysteem maakt gebruik van de KSC-32ST en KSC-32SE laders van Kenwood. Let op, deze accu is niet compatibel met de vorige KSC-32T/E laders. Voor een veilige werking is het noodzakelijk om de KCT-69EX zekeringkast te gebruiken.

Met de Kenwood KNB-77LEX accu kunt u vertrouwen op een betrouwbare stroomvoorziening voor uw portofoon, zelfs in de meest veeleisende en potentieel gevaarlijke omstandigheden. Dit maakt het een essentieel accessoire voor professionals die in dergelijke omgevingen werken.

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Kenwood
Artikelnummer KNB-77LEX
Productnaam Kenwood KNB-77LEX
Accessoire type Accu

Geschikt voor modellen

Kenwood NX-230EXE, Kenwood NX-330EXE

Accessoire specificaties

Accu type Lithium ion
Accucapaciteit 2850 mAh
Accu voltage 7,4 Volt

Omgeving eigenschappen

ATEX- of FM-normering Ja, ATEX
IP-normering IP68
Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.