Portofoon huren

Kan ik ook een portofoon huren?

Heeft u tijdelijk behoefte heeft aan (extra) portofoons? Dan kunt u altijd bij ons terecht. U huurt bij ons portofoons in kleine en grote aantallen. Voor elke situatie hebben wij een oplossing op maat met aanvullende opties die we kunnen inrichten naar uw wensen.

Bij ons kunt u portofoons huren voor korte of lange periodes. Wilt u langer dan één jaar huren? Dan kunt u ook kiezen om portofoons te leasen. Voor meer informatie over onze huuropties kunt u het beste contact opnemen via onderstaand contactformulier of via +31 (0)88 60 666 00

Portofoons huren tijdens uw evenement

Het portofoon evenementen verhuur seizoen 2023 gaat weer van start. In april laat het zonnetje zich weer wat meer zien en gaan de eerste evenementen, beurzen, bruiloften en dorpsfeesten weer van start. Wij staan ook in 2023 weer met volle kracht voor u klaar om de communicatie tijdens uw evenement goed te laten verlopen.

Onze analoge portofoons, digitale portofoons en LTE portofoons van Motorola zijn de afgelopen tijd door onze servicemedewerkers onder handen genomen, om ervoor te zorgen dat ze in topconditie zijn tijdens uw evenement. Bij SMELT weten we namelijk hoe belangrijk communicatie is tijdens uw evenement.

Tip: lees ons artikel over het verschil tussen analoge en digitale portofoons.

Motorola portofoons huren Motorola portofoons huren

Reserveren van huur portofoons

Is de datum van uw evenement bekend? Reserveer de portofoons dan tijdig bij SMELT. Bel +31 (0)88 60 666 00 om direct uw huur portofoons te reserveren of om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Meer dan alleen een portofoon huren

U kunt bij SMELT zowel terecht voor analoge, digitale, TETRA of LTE-portofoons, als voor het huren van mobilofoons, bodycams en megafoons. En ook voor het vergroten van uw portofoon bereik met repeaters en steunzenders bent u bij ons aan het juiste adres.

Met onze jarenlange expertise en gekwalificeerde medewerkers helpen we u graag bij het vinden van de juiste huuroplossing voor uw evenement.

ATEX portofoon verhuur en meer

Naast onze reguliere huur portofoons, biedt SMELT ook de mogelijkheid om ATEX-goedgekeurde portofoons, ATEX tablets en ATEX smartphones te huren. ATEX producten zijn speciaal ontworpen voor gebruik in explosiegevaarlijke omgevingen, zoals die in de olie- en gasindustrie, chemische industrie en mijnbouw. Deze producten voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en zorgen ervoor dat uw werknemers veilig kunnen communiceren in gevaarlijke omgevingen.

Onze Motorola ATEX portofoons zijn verkrijgbaar in analoge en digitale modellen en kunnen worden gehuurd voor korte of lange termijn. Wij bieden ook de mogelijkheid om ATEX portofoons, ATEX smartphones en ATEX tablets te leasen voor langdurend gebruik. Onze ervaren technici en salessupportmedewerkers kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste ATEX producten voor uw bedrijf en zorgen ervoor dat ze in goede staat zijn voor gebruik.

Contactformulier

Mocht u na uw bezoek aan onze website nog vragen hebben, meer informatie wensen, advies of een offerte willen ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!