Product was successfully added to your shopping cart.

ICOM portofoons

U bent op zoek naar ICOM portofoons, eventueel in een netwerk? SMELT kan u vrijblijvend adviseren bij het kopen of het huren van professionele ICOM portofoons en accessoires.

Indien u meer informatie wenst over onze producten en diensten kunt u gebruik maken van het contactformulier of onderstaand telefoonnummer.

088 60 666 00

Landelijke Leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Persoonlijk Advies

Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Professionele Serviceorganisatie

Support, onderhoud en reparatie

ICOM

Ook voor professionele ICOM portofoons bent u bij SMELT Europe aan het juiste adres. Sinds jaar en dag levert en onderhoud SMELT licentievrije, WiFi, analoge en digitale ICOM landmobiele portofoons en repeaters aan de professionele gebruiker. Naast ICOM portofoons heeft u de keuze uit tal van ICOM accessoires zoals laders, draagtassen en audioaccessoires. Voor meer informatie over ICOM portofoons neemt u contact op met onze productspecialisten.

ICOM Licentievrije portofoons

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan ICOM portofoons uit het assortiment ICOM licentievrije portofoons hier.

ICOM analoge portofoons

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan ICOM portofoons uit het assortiment ICOM analoge portofoons hier.

Over ICOM portofoons

Icom ontwikkelt sinds 1954 amateur radioapparatuur en heeft in de loop der jaren zijn assortiment uitbereid met high-end portofoons voor de professionele gebruiker. Het Japanse bedrijf wat is opgericht door Tokuzo Inoue ontwikkeld portofoons voor de amateur, maritieme, vliegtuig en land mobile markt en ontwikkeld naast high-end portofoons ook mobilofoons en netwerken.

>> Lees hier meer over de historie van Icom