Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

icom-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Icom IP501H

De Icom IP501H is een portofoon die communiceert middels 3G/4G en is daarmee een LTE portofoon. Kenmerkend aan dit model is het zeer compacte design in combinatie met krachtige professionele functionaliteiten. De Icom IP501H koppelt met een internetverbinding en Bluetooth. Via Bluetooth is het mogelijk om diverse externe apparaten draadloos te verbinden. Het toestel lijkt op een miniportofoon en heeft tegelijkertijd professionele functionaliteiten als lone worker en mandown.

Met deze compacte IP501H LTE portofoon bent u zeer mobiel en kunt u de portofoon gemakkelijk meenemen of opbergen. Ook is het mogelijk om handsfree te communiceren waarmee u de push-to-talk knop met rust kunt laten en uw handen vrijhoudt. Mede door zijn moderne functies kan de portofoon naast het voeren van diverse oproepen, zoals individuele en groepsgesprekken, ook berichten versturen (sms).

Omschrijving van de Icom IP501H

Deze LTE portofoon van Icom, de IP501H, zit boordevol handige functionaliteiten die erg geschikt kunnen zijn voor u en uw team.

Waterdicht conform IP67

De Icom IP501H portofoon is ideaal is voor buitengebruik, dankzij de IP67-normering. Daarmee is de portofoon geheel waterdicht tot zelfs een onderdompeling in water van 30 minuten. Een stortbui of het laten vallen van de portofoon in een plas water geeft de portofoon geen problemen.

Bluetooth en GPS

Het voordeel van deze LTE portofoon is dat hij via het digitale netwerk communiceert zonder de tussenkomst van specifieke vergunningen. Daarnaast is het via Bluetooth mogelijk om een oortje naar keuze aan te sluiten om zo draadloos te kunnen communiceren, terwijl u met GPS gebruikers kunt lokaliseren.

Compacte maar zeer verfijnde bediening

Kenmerkend aan dit model is zijn compactheid, terwijl de portofoon desondanks is voorzien van een display en navigatietoetsen. Op het display is gemakkelijk belangrijke informatie af te lezen, zoals de batterijstatus, signaalsterkte en binnenkomende meldingen. Het compacte formaat biedt u als voordelen dat u de portofoon gemakkelijk met één hand bedient en ook nog eens gemakkelijk opbergt.

Stabiel netwerk en onbeperkte dekking in heel Europa

In Nederland wordt namens Icom gecommuniceerd over het krachtige 4G KPN-netwerk, zodat u altijd bent voorzien van de beste verbinding in uw regio. Mocht er onverhoopt geen signaal zijn, dan schakelt de portofoon automatisch over naar een ander netwerk. Dat geldt zowel binnen Nederland als in Europa. Kortom, met deze LTE portofoon bent u overal bereikbaar.

Pakketinhoud van de Icom IP501H

De IP501H van Icom wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Naam portofoonIcom IP501H portofoon
Modelnummer(s)IP501H
AccuIcom BP-272 Li-ion battery pack
AntenneIcom vaste antenne
LaderIcom BC-202IP2 lader en BC-123S poweradapter
Draag accessoireIcom MB-135 riemclip
DocumentatieVerkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Let op! De Icom IP501H is geschikt voor 4G LTE netwerken en vereist een mobiel abonnement.

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de Icom IP501H

MerkIcom
SKUIP501H
ProductnaamIcom IP501H
FrequentieUHF 400 - 450 MHz, UHF 450 - 527 MHz
Afmeting59 × 95 × 32 mm met standaard Li-ion accu
Gewicht240 gram met standaard accu
DisplayJa
ToetsenbordJa, menutoetsen
Vaste-noodknopJa, vaste oranje noodknop
Geïntegreerde WiFiNee
Geïntegreerde GPSJa
Geïntegreerde bluetoothJa
Programmeerbare toetsenJa
Optionboard mogelijkheidNee
ATEX- of FM-normeringNee
IP-normeringIP67

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.