icom-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Icom IP501H

De Icom IP501H is een portofoon die communiceert middels 3G/4G en is daarmee een LTE portofoon. Kenmerkend aan dit model is de toegankelijkheid tot de functies van tegenwoordig, namelijk koppeling met een internetverbinding en de geïntegreerde Bluetooth functie. Via Bluetooth is het mogelijk om diverse externe apparaten te koppelen waarbij er draadloze verbinding zal plaatsvinden. Ondanks deze functies heeft de portofoon een zeer compact design, het lijkt op een mini-portofoon maar dan met krachtige professionele functionaliteiten als loneworker en mandown.

Met deze IP501H compacte LTE portofoon bent u zeer mobiel en kunt u de portofoon gemakkelijk meenemen of opbergen. Ook is het mogelijk om handsfree te communiceren waarmee u de push-to-talk knop met rust kunt laten en u handen vrij houdt. Mede door zijn moderne functies heeft de portofoon de faciliteit om diverse oproepen te voeren, zoals individuele en groepsgesprekken, maar ook de toegang tot het versturen van berichten (SMS).

Omschrijving van de Icom IP501H

Deze LTE portofoon van Icom, de IP501H, zit boordevol met handige functionaliteiten die erg geschikt kunnen zijn voor u en uw team.

Waterdicht conform IP67

De Icom IP501H is een portofoon die ideaal is voor buitengebruik dankzij de IP67 normering, waarmee de portofoon geheel waterdicht is tot zelfs een onderdompeling in water van 30 minuten. Een stortbui of de portofoon in een plas water laten vallen geeft de portofoon geen problemen.

Bluetooth en GPS

Deze LTE portofoon kent zijn voordeel dat hij via het digitale netwerk communiceert zonder de tussenkomst van specifieke vergunningen. Ook bezit hij de Bluetooth functie en GPS functie. Met de Bluetooth functie is het mogelijk om een oortje naar keuze aan te sluiten om zo draadloos te kunnen communiceren, terwijl de GPS functie ervoor zorgt dat gebruikers te lokaliseren zijn.

Compacte maar zeer verfijnde bediening

Kenmerkend aan dit model op het eerste gezicht is misschien wel zijn compactheid, terwijl deze alsnog voorzien is van een display en navigatietoetsen. Op het display is gemakkelijk belangrijke informatie af te lezen zoals de batterijstatus, signaalsterkte en binnenkomende meldingen. Met een compacte portofoon heeft u de voordelen dat u deze gemakkelijk met één hand bedient en ook nog is gemakkelijk opbergt.

Stabiel netwerk en onbeperkte dekking in heel Europa

In Nederland wordt namens Icom gecommuniceerd over het krachtige 4G KPN-netwerk, zodat u altijd voorzien bent van de beste verbinding in uw regio. Mocht er geen signaal zijn, dan schakelt de portofoon automatisch over naar een ander netwerk, dat geldt ook wanneer u buiten Nederland in Europa gaat communiceren. Kortom, overal bereikbaar.

Pakketinhoud van de Icom IP501H

De IP501H van Icom wordt standaard geleverd met de volgende artikelen.

Naam portofoonIcom IP501H portofoon
Modelnummer(s)IP501H
AccuIcom BP-272 Li-ion battery pack
AntenneIcom vaste antenne
LaderIcom BC-202IP2 lader en BC-123S poweradapter
Draag accessoireIcom MB-135 belt clip
DocumentatieHandleiding

Let op! De Icom IP501H is geschikt voor 4G LTE netwerken en vereist een mobiele abonnement

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de Icom IP501H

MerkIcom
SKUIP501H
Product NameIcom IP501H
FrequentieUHF 400 - 450 MHz, UHF 450 - 527 MHz
Afmeting59 × 95 × 32 mm met standaard Li-ion accu
Gewicht240 gram met standaard accu
Gemiddelde batterij duur @ 5/5/9017 uur met standaard accu
DisplayJa
ToetsenbordJa, menutoetsen
Vaste-noodknopJa, vaste oranje noodknop
Geïntegreerde WiFiNee
Geïntegreerde GPSJa
Geïntegreerde bluetoothJa
Programmeerbare toetsenJa
Optionboard mogelijkheidNee
ATEX- of FM-normeringNee
IP-normeringIP67

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.