Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

icom-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Icom IC-F52D

De Icom IC-F52D is een digitale portofoon in een compacte vorm, geschikt voor degene die opzoek zijn naar een digitale portofoon met een handzaam ontwerp en makkelijke bediening. Met de meegeleverde standaard lithium-ion accu heeft de portofoon een gewicht van 230 gram.

Met de compacte vormgeving heeft u tevens wel de beschikking over een aantal handige technische functies. Zo is deze zowel digitaal als analoog in te zetten en heeft u handige veiligheidsfuncties, zoals de loneworker, mandown en een bewegingsdetectie. Met de IC-F52D van Icom heeft u beschikking over 512 portofoonkanalen welke verdeeld kunnen worden over 128 zones.

De digitale Icom portofoon wordt geleverd met een krachtige 2010 mAh lithium ion accu, antenne en enkelvoudige snel lader. Voor de UHF versie van dit model kunt u uitwijken naar de IC-F62D

Omschrijving van de Icom IC-F52D

De IC-F52D is een mix van moderne functionaliteiten met een compact ontwerp. Zie hieronder de belangrijkste eigenschappen.

Waterdicht

De portofoon heeft een IP67-certificering, zodat deze beschermd is tegen vuil en mogelijke schade. Hij is namelijk goed bestand tegen stof, en waterdicht tot een diepte van 1 meter onder water voor maximaal 30 minuten. Hierdoor is deze portofoon ook erg geschikt voor buitenactiviteiten of in omgevingen met veel water.

Analoge en digitale communicatie

De IC-F52D van Icom biedt ondersteuning voor analoge en digitale communicatie en gebruikt daarbij de digitale NXDN protocol maar biedt tevens ondersteuning voor de digitale dPMR protocol.

Privacy in combinatie met veiligheid

Zowel op uw analoge als digitale kanalen kunt u gebruik maken van de ingebouwde spraak scrambler voor extra bescherming van uw gesprekken. De Icom portofoon IC-F52D biedt daarentegen wel belangrijke veiligheidsfunctionaliteiten zoals man down, lone worker en beweging detectie zodat u de veiligheid van uw gebruikers kunt monitoren.

Lone worker en man down

Bij lone worker moet een gebruiker een actie uitvoeren om te laten weten dat deze nog actief is. Als dit niet gebeurt, ontvangt de gebruiker eerst een melding. Als er binnen een minuut geen interacite plaatsvind, wordt er een alarm afgegeven op de andere gebruikers zodat deze daarvan op de hoogte zijn. Met de man down functie is het team ervan op de hoogte als de portofoon in een rare positie ligt, bijvoorbeeld als een gebruiker op de grond ligt.

Compacte behuizing

De IC-F52D lijkt qua functionaliteit wellicht wel op de IC-F3400D maar zijn compacte vormgeving heeft meer weg van de populaire analoge IC-F50 series. Dit model betreft een combinatie van een klein formaat met de functionaliteiten van de grotere portofoons.

Bluetooth

De IC-F52D van Icom heeft een ingebouwde bluetooth chip welke gebruikt kan worden voor draadloze data en audio oplossingen. Heeft u een oortje of ander bluetooth apparaat? Dan is deze portofoon geschikt om daarmee te koppelen.

Klein, maar wel met display

Een alfanumeriek display met een weergave van veertien karakters, zodat u gemakkelijk de laatste status informatie van de IC-F52D portofoon kunt aflezen. Middels de vier knoppen onder het display, gebruikt u deze portofoon erg makkelijk en efficiënt.

Pakketinhoud van de Icom IC-F52D

De IC-F52D van Icom wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

ProductnaamIcom IC-F52D portofoon
AccuIcom lithium-ion 2010 mAh accu (BP-290)
AntenneIcom VHF antenne (verschillende opties)
LaderIcom enkelvoudige snellader
Draag accessoireIcom riemclip (MBB-3)
OverigeIcom accessoire stofkap
DocumentatieVerkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Let op! de IC-F52D is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen

Uitvoering 1Icom IC-F52D NXDN versie (IC-F52DNXDN)
Uitvoering 2Icom IC-F52D dPMR versie (IC-F52DdPMR)

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de Icom IC-F52D

MerkIcom
ArtikelnummerIC-F52D
ProductnaamIcom IC-F52D
FrequentiebandVHF
FrequentieVHF 136 - 174 MHz
ZendvermogenVHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte25 kHz, 12.5 kHz, 6.25 kHz
Afmeting91,5 x 56 x 29 mm met standaard Li-ion accu
Gewicht230 gram met standaard accu
Display typeJa, LCD-monochrome display
ToetsenbordNee
NoodknopJa, vaste noodknop
Geïntegreerde WiFiNee
Geïntegreerde GPSNee
Geïntegreerde bluetoothJa
Programmeerbare toetsenJa, 2 stuks
Optionboard mogelijkheidNee
ATEX- of FM-normeringNee
IP-normeringIP67

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.