Icom IC-F52D

De Icom IC-F52D is een digitale portofoon in een compacte vorm, geschikt voor degene die opzoek zijn naar een digitale portofoon met een handzaam ontwerp en makkelijke bediening. Met de meegeleverde standaard lithium-ion accu heeft de portofoon een gewicht van 230 gram.

Met de c... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Icom IC-F52D is een digitale portofoon in een compacte vorm, geschikt voor degene die opzoek zijn naar een digitale portofoon met een handzaam ontwerp en makkelijke bediening. Met de meegeleverde standaard lithium-ion accu heeft de portofoon een gewicht van 230 gram.

De IC-F52D is een mix van moderne functionaliteiten met een compact ontwerp. Zie hieronder de belangrijkste eigenschappen.

Waterdicht

De portofoon heeft een IP67-certificering, zodat deze beschermd is tegen vuil en mogelijke schade. Hij is namelijk goed bestand tegen stof, en waterdicht tot een diepte van 1 meter onder water voor maximaal 30 minuten. Hierdoor is deze portofoon ook erg geschikt voor buitenactiviteiten of in omgevingen met veel water.

Analoge en digitale communicatie

De IC-F52D van Icom biedt ondersteuning voor analoge en digitale communicatie en gebruikt daarbij de digitale NXDN protocol maar biedt tevens ondersteuning voor de digitale dPMR protocol.

Privacy in combinatie met veiligheid

Zowel op uw analoge als digitale kanalen kunt u gebruik maken van de ingebouwde spraak scrambler voor extra bescherming van uw gesprekken. De Icom portofoon IC-F52D biedt daarentegen wel belangrijke veiligheidsfunctionaliteiten zoals man down, lone worker en beweging detectie zodat u de veiligheid van uw gebruikers kunt monitoren.

Lone worker en man down

Bij lone worker moet een gebruiker een actie uitvoeren om te laten weten dat deze nog actief is. Als dit niet gebeurt, ontvangt de gebruiker eerst een melding. Als er binnen een minuut geen interacite plaatsvind, wordt er een alarm afgegeven op de andere gebruikers zodat deze daarvan op de hoogte zijn. Met de man down functie is het team ervan op de hoogte als de portofoon in een rare positie ligt, bijvoorbeeld als een gebruiker op de grond ligt.

Compacte behuizing

De IC-F52D lijkt qua functionaliteit wellicht wel op de IC-F3400D maar zijn compacte vormgeving heeft meer weg van de populaire analoge IC-F50 series. Dit model betreft een combinatie van een klein formaat met de functionaliteiten van de grotere portofoons.

Bluetooth

De IC-F52D van Icom heeft een ingebouwde bluetooth chip welke gebruikt kan worden voor draadloze data en audio oplossingen. Heeft u een oortje of ander bluetooth apparaat? Dan is deze portofoon geschikt om daarmee te koppelen.

Klein, maar wel met display

Een alfanumeriek display met een weergave van veertien karakters, zodat u gemakkelijk de laatste status informatie van de IC-F52D portofoon kunt aflezen. Middels de vier knoppen onder het display, gebruikt u deze portofoon erg makkelijk en efficiënt.

Pakketinhoud

De IC-F52D van Icom wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Icom IC-F52D portofoon
Accu Icom lithium-ion 2010 mAh accu (BP-290)
Antenne Icom VHF antenne (verschillende opties)
Lader Icom einzelnes Schnellladegerät
Draagaccessoire Icom riemclip (MBB-3)
Overige Icom accessoire stofkap
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Icom
Artikelnummer IC-F52D
Productnaam Icom IC-F52D

Afmeting en gewicht

Afmeting 91,5 x 56 x 29 mm met standaard Li-ion accu
Gewicht 230 gram met standaard accu

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Ja, LCD-monochrome display
Programmeerbare toetsen Ja, 2 stuks
Noodknop Ja, vaste noodknop

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Ja
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek
Frequentieband VHF
Frequentie VHF 136 - 174 MHz
Zendvermogen VHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte 25 kHz, 12.5 kHz, 6.25 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP67

Kennisbank artikelen

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Alternatieven